Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
He, sta da se radi, stizu godine...Ma 'ajde, ja ni to ne bih primetio da mi nisi skrenuo paznju.
...svi servisi rade osim online pretrage...
Ima varijanta...Online prertraga ne može da radi i neće raditi više ni kod jedne od navedenih aplikacija. Zato što je to plaćen servis.
Dok ne smisle način kako da zeznu sam server , ovo stoji kao činjenica.
@akineki evo ti ga link tu na SF
@pera.simic znatno više mi znaci mišljenje 5 dobrih poznavalaca iGO navigacija od glasanja nekih random 540 ljudi. Da su glasali tamo neki likovi koji nedovoljno poznaju materiju potvrda je i taj neopravdano redosled a i nedostatak argumenata. Pri tom, ako poređenje nisu radili studiozno onda ni mišljenje tih 5 dobrih poznavalaca iGO softvera ne vredi mnogo. Potvrdu ces naci na forumu čiji je jezik engleski, tamo mi je čovek znatno više reputacije od moje, još pre 16 meseci tvrdio da i Basar i World, uz blage korekcije, mogu imati kamionski mod i da će ubrzo objaviti kako. Kada smo se pre 11 meseci opet dotakli iste teme, s obzirom da je bio nepristojan, podsetio sam ga na obećanje. I dobro si me podsetio, ovih dana cu ga pitati kol'ko mu još treba vremena da nađe dokaze s obzirom da mu je 16 meseci bilo malo.
Na istom forumu, drugi čovek isto znatno više reputacije je tvrdio da je GIFT bolji od Israela a takodje i da Basar nije sporiji od Israela, argumenti su mu bili "NUF said" te da nije korektno porediti modifikovan arimijev Israel sa nemodifikovanim(?!) miksontijevim giftom.
Ovim gore htedoh da pokažem kako i "znalci" vrlo često, u stvari, nemaju pojma a nek oli nekih 540 nasumicnih glasača.
U odbranu verzije Avic-a koja je potpuno razbijena hoću da kažem da je daleko bolji od Worlda i Basara jer može sve što mogu oni a od njih je brži i za razliku od njih ima potpuno funkcionalan kamionski i autobuski mod ...po mom mišljenju je i lepši a kad ga instaliram na uređaj sa androidom 6 pružiću dokaz da je korisnik kriv sto su mu ikonice male.
Sent from my SM-T310 using Tapatalk
Jedini problem na koji sam naisao za sada je pucanje aplikacije u par slucajeva prilikom promene shema, mada se ne desava sa svima, tako da i tu pretpostavljam, moze da napravi selekcija.