iGO NextGen Navigacija

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
916
Neće probao sam možda nekako drukčije treba nazvati mapu ako nekom opali neka javi kako bio bih zahvalan radi prostora.
 
Učlanjen(a)
13.04.2012
Poruka
10
Postovani ja sam se na kraju odlucio ipak za trecu soluciju na mom lenovo s60-a telefonu a i sa kolegom sam to uspeo napraviti na njegovom asus phonepad-u (oba su lollipop i nisu root-ovana), instalirao sam celu aplikaciju na telefon dok sam sadrzaj mapa i ostale stvari prebacio na karticu tako da sam vratio telefon na standardna podesavanja (default write disk na internal). Postupak zahteva modifikaciju sys.txt file-a, posto sam to procitao na drugim forumima pretpostavljam da je postupak poznat ali ako je potrebno mogu citirati sto sam procitao i kako sam uradio to.

Pozdrav.
 
Poslednja izmena:

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Sve je to OK ali to vrijedi za Android do kit kata inače ako je kit kat ili lolipop ne pravi mapu save i uvjek moraš ponovno instalirati ako je na SD kartici.
Ako se ovo odnosi na moj post, iskustva da ovog foruma kažu da se iGO Avic folder mora kopirati u internu memoriju, ne na SD, ako je u pitanju KitKat ili Lolipop
U mom slučaju, Android je 4.4.2, telefon nije root-ovan, iGO Avic se nalazi na eksternoj SD i sve radi OK. Program uredno sam napravi save folder. U podešavanjima je kao Default Write Disk odabrana SD kartica
Screenshot_2016-01-09-09-08-10.png Screenshot_2016-01-09-09-08-32.png Screenshot_2016-01-09-09-08-43.png
I šta sad ja treba da kažem? Da ovde na forumu lažete za pisanje na SD card na KitKat!?! Ili ipak zavisi, od uređaja do uređaja!?!
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
2.988
@WOB
Na forumu clanovi iznose svoja zapazanja, predlazu kako nesto unaprijediti, rijesiti problem, pomoci jedni drugima.
A da neko laze ili ne nije primjereno na takav nacin komentarisati.
Slazem se sa tvojim prvim dijelom komentara gdje si konkretno obrazlozio problem.
 
Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Evo, dok ste vi lomili koplja oko toga "ciji je duzi", ja sam uspeo da drpim od svakoga po nesto, pa cak i sa drugih foruma i sklopim taj famozni AvicSync. Mogu reci da sve radi, barem u simulaciji, nisam isprobao u voznji i sada se pitam, cemu tolika dreka oko programa koji nije dao nista posebno novo, osim nekoliko grafickih resenja u odnosu na Nextgen, a funkcionalno nista radikalno u odnosu na iGO Primo. Moram ipak pohvaliti trud i muku svih koji su svojski zapeli da ova navigacija radi i bude upotrebljiva. Pomogli ste svi, svako na svoj nacin i stvarno ne znam cemu toliko "zle krvi". Pratim ove stranice o iGO-u vec godinama i zaista sam zahvalan na svakoj pomoci i resenju koji ste objavili, puno sam od vas naucio, a nadam se i dao svoj skromni doprinos da se neki problemi rese. Ima tu jos dosta da se radi, zato bi bolje bilo da tu energiju preusmerimo na nesto pozitivno. Al`ajd`sad da ja ne pametujem, resicete vi sami probleme, mozda nije lose ni malo svadje.....pozdrav!
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
2.988
iGO Pioneer 9.18.28.610130 - [6.nov.2015]
Evo probajte ovu veziju. Sva zapazanja o aplikaciji - sta je dobro a sta lose - su dobrodosla.
U paketu imate novi .apk , ux folder i data.zip. Sve ostalo sto imate iz dosadasnjih verzija ostaje.
Instalacioni folder je - iGO_NextGen.

Kod:
http://www119.zippyshare.com/v/WtR5Et7p/file.html
 
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Evo ja ću napisati preliminarno šta mislim. Prvo, nisam hejter već možda imam specifičan stav i sigurno nemam nameru da bilo kome popujem ili da omalovažavam bilo čiji rad.

Već sa iskustvom kod pojavljivanja prve nextgen aplikacije sam/smo suočen/i sa nekim, možda sitnim ali ipak problemima kojima je uzrok promena defaultne instalacione destinacije ... Jedan (po mom mišljenju bitan) problem koji će ova promena instalacione destinacije prouzrokovati je disfunkcija gjautility mapchangera a koji je ipak napredniji od onog koji je trenutno potpuno upotrebljiv i koji menja samo dve vrste mapa a po načelu starije/novije. Gjautility je napredniji jer mape menja po osnovu obeležavanja foldera map ali insistira na originalnoj instalacionoj destinaciji ... a ja se nadam da će se uskoro pojaviti licence i za TM za šta bi mi gjautility bio neophodan.
Drugi razlog je to što se formiraju dve paralelne struje sa različitim instalacionim destinacijama zbog čega novajlije upadaju u problem jer su možda .apk skinuli sa jednog mesta a sadržaj foldera sa drugog ... A uputstvo možda čak i sa trećeg :D ... A onda (po mom mišljenju ničim izazvane) iz toga proiznikle suvišne probleme treba da debaguju iskusniji forumaši na osnovu oskudnih pitanja tih novajlija. Nepotrebno komplikovanje rekao bih, a posebno ako su u .apk integrisane i licence koje u jednom trenutku svakako moraju zastareti.

Eto to bi bila razlika između jednog i drugog .apk a ja lično (naglašavam JA LIČNO) je smatram nekorisnom.
 
Član
Učlanjen(a)
09.02.2011
Poruka
41
iGO Pioneer 9.18.28.610130 - [6. nov. 2015]
Evo probajte ovu veziju. Sva zapazanja o aplikaciji - sta je dobro a sta lose - su dobrodosla...

Poruka koja se prikazuje nakon instalacije i pokretanja:

Kod:
Error
Out of memory
Requested: 1509949440
Cache: 467566

HTC One M9, Android 6.0
 
Natrag
Top