iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Iz foldera license obriši fajlove sa ekstenzijom .lic a sačuvaj one sa ekstenzijom .lyc

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
U ux folderu je the_skin.zip, isti onaj koji se javljao u verziji
iGO_NextGen v9.19.1.484935
tako da u osnovi nema ništa novo.
Bez diranja postavljenog materijala, nema mapchanger, nema odabir kursora (modela vozila), nema online usluga.
To je ono što sam odmah primetio.
Screenshot_2016-01-09-16-18-59.png Screenshot_2016-01-09-16-20-23.png
Uz connected_error_handling.zip iz AvicSync-a rade online funkcije.

Navigacija kao navigacija dobro radi, ali je odziv tastera komandi spor, kao i gorenavedene "stare" verzije.

Za sada toliko.

Prilozi

• connected_error_handling.zip
    18,1 KB · Pregleda: 18
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Ispravka, te opcije za online servise možeš da uključiš ili isključiš ali da bi one radile nije dovoljno samo to - tek kada i ako budemo došli do odgovarajućih licenci možemo očekivati da i servisi stvarno prorade.

I još jedna ispravka - itekako ima izmena u skinu (skinovima) prilagođenim AvicSyncu, najčešće su to pridodavanja novih opcija u meniju ili proširivanje postojećih dodavanjem funkcija na dugi tap ... A najvažnija izmena bi bila integrisanje speedcam i DA funkcionalnosti u skin zbog čega više nećemo morati da u svrhu glasovnog upozoravanja editujemo sys.txt

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
388
Koliko mi se cini, ovo sto je @Nenadsen postavio jako lepo radi. Dobro, nesto sam ubacio u ux, nesto izbacio ali sve u svemu...odlicno su skockali.
A najvažnija izmena bi bila integrisanje speedcam i DA funkcionalnosti u skin zbog čega više nećemo morati da u svrhu glasovnog upozoravanja editujemo sys.txt
Vidim da postoje glas. upozorenja, da li rade u voznji?

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Ispravka, te opcije za online servise možeš da uključiš ili isključiš ali da bi one radile nije dovoljno samo to - tek kada i ako budemo došli do odgovarajućih licenci možemo očekivati da i servisi stvarno prorade.

I još jedna ispravka - itekako ima izmena u skinu (skinovima) prilagođenim AvicSyncu, najčešće su to pridodavanja novih opcija u meniju ili proširivanje postojećih dodavanjem funkcija na dugi tap ... A najvažnija izmena bi bila integrisanje speedcam i DA funkcionalnosti u skin zbog čega više nećemo morati da u svrhu glasovnog upozoravanja editujemo sys.txt
Za online funkcije ok, makar mogu da ih uklj./isklj.
Što se tiče skina, da razlikuje se od onog za Avic Sync ali je potpuno identičan onom koji sam imao na prvoj verziji iGO NextGen, i logo i funkcije. Zato sam rekao ništa novo. U stvari ima. Nemam odabir modela vozila.

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Koliko mi se cini, ovo sto je @Nenadsen postavio jako lepo radi. Dobro, nesto sam ubacio u ux, nesto izbacio ali sve u svemu...odlicno su skockali.

Vidim da postoje glas. upozorenja, da li rade u voznji?
Pod uslovom da u ui_nextgen folder ubaciš folder audio sa pripadajućim zvukovima a u skinu ne menjaš defaut podešavanja onda će (proverio sam samo u test modu) raditi zvukovi iz ruta audio foldera. Predviđeno je da unutar foldera audio budu subfolderi za izbor po jeziku ali nažalost u meniju nema našeg jezika (zato naše zvukove ostavljamo u rutu foldera i u meniju ne vršimo promenu na neki drugi jezik. Kada sam testirao naše zvukove primetio sam da oni uglavnom traju 4 sec. ili više zbog čega se ne čuje kraj onih dužih upozorenja. Pošto su zvukove radili nenadsenn i browndog, oni bi trebalo da odluče i o njihovom skraćivanju (verovatno bi bilo dovoljno ukloniti onaj najavni ding-dong).

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
388
To pises o Pongo skinu? Ali...pitam za - iGO Pioneer 9.18.28.610130 - [6.nov.2015] iz #541. Tamo nema izbora jezika.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Za online funkcije ok, makar mogu da ih uklj./isklj.
Što se tiče skina, da razlikuje se od onog za Avic Sync ali je potpuno identičan onom koji sam imao na prvoj verziji iGO NextGen, i logo i funkcije. Zato sam rekao ništa novo. U stvari ima. Nemam odabir modela vozila.
Pokušaj sa brisanjem :user_profiles u ux folderu

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
EDIT: @JaSamBG

Ja u stvari preferiram default (arimi) skin i u njemu sam proveravao ... U pongo samo uđem kod svakog apdejta koliko da vidim promene. Bitno je znati da u "fabričkom" Pioneer skinu ove mogućnosti nema a da je razvijaju braća Rusi u SVOJIM skinovima - dakle, radiće audio upozorenja i na default i na pongo skinu, čim ih nenadsenn malo štricne.

Natrag