Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vidim da postoje glas. upozorenja, da li rade u voznji?A najvažnija izmena bi bila integrisanje speedcam i DA funkcionalnosti u skin zbog čega više nećemo morati da u svrhu glasovnog upozoravanja editujemo sys.txt
Za online funkcije ok, makar mogu da ih uklj./isklj.Ispravka, te opcije za online servise možeš da uključiš ili isključiš ali da bi one radile nije dovoljno samo to - tek kada i ako budemo došli do odgovarajućih licenci možemo očekivati da i servisi stvarno prorade.
I još jedna ispravka - itekako ima izmena u skinu (skinovima) prilagođenim AvicSyncu, najčešće su to pridodavanja novih opcija u meniju ili proširivanje postojećih dodavanjem funkcija na dugi tap ... A najvažnija izmena bi bila integrisanje speedcam i DA funkcionalnosti u skin zbog čega više nećemo morati da u svrhu glasovnog upozoravanja editujemo sys.txt
Pod uslovom da u ui_nextgen folder ubaciš folder audio sa pripadajućim zvukovima a u skinu ne menjaš defaut podešavanja onda će (proverio sam samo u test modu) raditi zvukovi iz ruta audio foldera. Predviđeno je da unutar foldera audio budu subfolderi za izbor po jeziku ali nažalost u meniju nema našeg jezika (zato naše zvukove ostavljamo u rutu foldera i u meniju ne vršimo promenu na neki drugi jezik. Kada sam testirao naše zvukove primetio sam da oni uglavnom traju 4 sec. ili više zbog čega se ne čuje kraj onih dužih upozorenja. Pošto su zvukove radili nenadsenn i browndog, oni bi trebalo da odluče i o njihovom skraćivanju (verovatno bi bilo dovoljno ukloniti onaj najavni ding-dong).Koliko mi se cini, ovo sto je @Nenadsen postavio jako lepo radi. Dobro, nesto sam ubacio u ux, nesto izbacio ali sve u svemu...odlicno su skockali.
Vidim da postoje glas. upozorenja, da li rade u voznji?
Pokušaj sa brisanjem :user_profiles u ux folderuZa online funkcije ok, makar mogu da ih uklj./isklj.
Što se tiče skina, da razlikuje se od onog za Avic Sync ali je potpuno identičan onom koji sam imao na prvoj verziji iGO NextGen, i logo i funkcije. Zato sam rekao ništa novo. U stvari ima. Nemam odabir modela vozila.