Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
http://www70.zippyshare.com/v/yy8XR5wC/file.html
Da, to je.Pokušaj sa brisanjem :user_profiles u ux folderu
Nisam probao, ali verovatno da.@WOB
Da li mozes odabir vozila uraditi preko profila?
T`ih...ovaj Nextgen ispade bog zna kako komplikovan. Jedva danas spasih telefon da ne postane cigla. Insaliram ovaj Pioneer, nece da se cuje zvuk, ajd da restartujem mozda krene...kad opaaa! nece da podigne Android! Jedva vratih na pocetna podesavanja kombinacijom dugmica, neki recovery na kineskom...pa sve iz pocetka. Sve pogubih sa memorije telefona. `Bem ti Lenovo!
Sada sam instalirao sa novim apk fajlom, na Lenovo S60, na SD. Međutim, problem na startu. Folder je iGO_NextGen. Nisam znao, jer niko nije napisao, koji je ui_* da li Avic ili nextgen. Dok se ne instalira ne može se znati ni koja će ikonica biti...Ostavio sam ui_Avic. Postavio sam rutu ali u simulaciji se ne čuje glas navođenja. Ono još gore je što nikako da izađem iz aplikacije. Ne nudi "da li želite da izađete". Samo se vrtim u simulaciji i nuđenju alternativa već napravljene rute. Možda je to posledica pogrešnog ui_*. Moraću verovatno i ja Resetom. Nadam se da neću imati isti problem kao i @cadsloboiGO Pioneer_9.18.28.610130.v2
APK v2 ispravljena putanja ka sdCard/iGO_NextGen
@mirkolj, na žalost ja ti ne mogu dati odgovor jer se još ranije pokazalo da se na Lenovo S60 može instalirati aplikacija na SD bez problema, iako je to fabrički Android KitKat (4.4.4). Lenovo je specifičan i nije meritoran.znači može raditi i sa SD kartice