Član
- Učlanjen(a)
- 22.06.2009
- Poruka
- 4.880
ako hoćete da vam sys.txt ne doživljava bilo kakve izmene stavite u atributima da bude read only
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hash tab na računaru kad ideš na desni klik na neki fajl@vladcepesh
Apsolutno se slazem sa tobom. Upravo o tome sam i govorio u postovima #144 #146 i #157. Ukusi su razliciti i svako IGO moze da je prilagodi svojim potrebama, ali najbitnija je funkcionalnost.
Molim te da samo malo pojasnis ovaj hash tab? Sta je sad to i gde se ubacuje?
To vreme je isto kao i na mojim tabletima sa "nemodifikovanom" verzijom. Onda će pre, mnooogo preAko se računa vreme od "Odabrati kao odredište", preko "Ruta se izračunava", do "Krenite", potrebne su 4 sekunde...
da li zna neko gde može ova verzija da se skine i da li može uopšte na wince uređaj, tj baš navigacioni uređaj
Jel se zna kad če licence za Top map ?Sve to lepo radi, al` ipak cekam licence za poslednje TT mape...
tt
Инсталирао на СД картицу и при покретању ми даје да global_cfg није пронађен. Тел. је Леново А328 и није рутован. Има ли помоћи? Иначе на интерној меморији све савршено ради.Evo vamo ima iGO NextGen koji radi i sa SD kartice za Kit Kat i Lolipop, slovenac napravio samo slijedi upustva i radi provjereno evo ja sad instalirao od prve na svoj LG android 5.o.1
Mozda ti problem rijesi ovo -Инсталирао на СД картицу и при покретању ми даје да global_cfg није пронађен. Тел. је Леново А328 и није рутован. Има ли помоћи? Иначе на интерној меморији све савршено ради.
Неће па неће. У сваком случају хвала ти за твој труд да ми помогнеш. Нема ми друге него да урадим рут телефона.Mozda ti problem rijesi ovo -
http://serbianforum.org/threads/igo-nextgen-gps-navigacija.571773/page-18 # 175