Član
- Učlanjen(a)
- 22.06.2009
- Poruka
- 4.880
ako hoćete da vam sys.txt ne doživljava bilo kakve izmene stavite u atributima da bude read only
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hash tab na računaru kad ideš na desni klik na neki fajl@vladcepesh
Apsolutno se slazem sa tobom. Upravo o tome sam i govorio u postovima #144 #146 i #157. Ukusi su razliciti i svako IGO moze da je prilagodi svojim potrebama, ali najbitnija je funkcionalnost.
Molim te da samo malo pojasnis ovaj hash tab? Sta je sad to i gde se ubacuje?
To vreme je isto kao i na mojim tabletima sa "nemodifikovanom" verzijom. Onda će pre, mnooogo pre biti da sam ja nešto zezn'o kod instalacije... ko će ga znati kako. Moraću ponovo, nema druge, pošto mi se sviđa taj malkice izmenjeni izgled i funkcije na "dohvat ruke" koje ste napravili.Ako se računa vreme od "Odabrati kao odredište", preko "Ruta se izračunava", do "Krenite", potrebne su 4 sekunde...
da li zna neko gde može ova verzija da se skine i da li može uopšte na wince uređaj, tj baš navigacioni uređaj
Jel se zna kad če licence za Top map ?Sve to lepo radi, al` ipak cekam licence za poslednje TT mape...
tt
Инсталирао на СД картицу и при покретању ми даје да global_cfg није пронађен. Тел. је Леново А328 и није рутован. Има ли помоћи? Иначе на интерној меморији све савршено ради.Evo vamo ima iGO NextGen koji radi i sa SD kartice za Kit Kat i Lolipop, slovenac napravio samo slijedi upustva i radi provjereno evo ja sad instalirao od prve na svoj LG android 5.o.1
Mozda ti problem rijesi ovo -Инсталирао на СД картицу и при покретању ми даје да global_cfg није пронађен. Тел. је Леново А328 и није рутован. Има ли помоћи? Иначе на интерној меморији све савршено ради.
Неће па неће. У сваком случају хвала ти за твој труд да ми помогнеш. Нема ми друге него да урадим рут телефона.Mozda ti problem rijesi ovo -
http://serbianforum.org/threads/igo-nextgen-gps-navigacija.571773/page-18 # 175