Pitanje za mape, tj. za sadržaj (content) se nametnulo samo, kao posledica diskusije o licencama, šta radi, a šta ne radi.
Na temi iGO mape piše koji fajl se gde stavlja, ali se iskreno ne sećam da je na 184 strane bilo gde opisano šta u stvari sadrže Speed Profile, a šta History Speed fajlovi, što je u osnovi i bilo moje pitanje. Po nazivu je jasno da ima veze sa brzinom, ali na prvoj strani teme iGO mape, na koju se uvek pozivate, vezano za pravila rada iGO, nije napomenuto da se fsp i hsp međusobno isključuju, da su (ako su) u pitanju isti podaci, samo iz različitih izvora (provajdera) i sl.
Ako sam na 184 strane propustio post u kome je to objašnjeno, izvinjavam se. Pretragom ga nisam našao.
A što se licenci tiče, jeste, vezane su za mape, slažem se, ali konkretan problem sa licencama o kojima smo diskutovali vezan je isključivo za iGO NextGen, ostale verzije su praktično neosetljive na licence.
Zato mislim da nema potrebe za komentarima tipa "treba malo više čitati" i "sve je već napisano"