I djecu ubijaju, a Kristovim se nazivaju

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.414
A sto se tice ubijanja,religija takozvanih Hriscana je oduvek bila najokrutnija koja je pobila na milione dece na ovaj ili onaj nacin....Sta reci o nasilnom pokrstavanju indijanaca ,crnaca i drugih pocev od evropskih naroda ,ubijanje i progon bogumila,pa krstaski ratovi ,pa sankcije ,ubijanjem preko gladi,sirenjem zarazne bolesti kao sa cebadima zarazenim malim boginjama koje su delili indijancima itd itd...
A sta kaze Isus Hrist
Matej 5:
38 Čuli ste da je kazano: Oko za oko, i zub za zub.
39 A ja vam kažem da se ne branite oda zla, nego ako te ko udari po desnom tvom obrazu, obrni mu i drugi;
40 I koji hoće da se sudi s tobom i košulju tvoju da uzme, podaj mu i haljinu.
41 I ako te potera ko jedan sat, idi s njime dva.
42 Koji ište u tebe, podaj mu; i koji hoće da mu uzajmiš, ne odreci mu.
43 Čuli ste da je kazano: Ljubi bližnjeg svog, i mrzi na neprijatelja svog.
44 A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone;
Dakle sta pravi Hriscani imaju zajednickog sa ovima sto se nazivaju Hriscanima a nemaju ni slovo H od hriscana.
Ovo je odlican nacin da se razlikuju pravi od laznih hriscana.
Treba biti covek i priznati.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Dobro je, to Bog traži od sviju koji su njegovi, upozoravati ljude (svijet) na zamke i podvale antikrista - Kristomrzitelja i Kristoubojice. A jedna od najvećih i za čovječanstvo najopasnijih jeste sotonina podvala o "pravu žene na ubojstvo svoga nerođenog djeteta". Podsjetimo se na prvu i najstariju Božju zapovijed čovjeku, ona glasi ovako:

Post 1,28: "Plodite se, i množite, i napunite zemlju, i sebi je podložite!

A sada čujmo i pročitajmo čega se je dosjetio antikrist - Kristomrzitelj i Kristoubojica - koji ljude poučava i nagovara ovako:

Đavlina: Jebite se i ubijajte tako začetu djecu.

Dodajmo ovdje činjenice o prvom ozakonjenju ubijanja nerođene djece, tako da ljudima bude jasno tko je od đavla i tko đavlu služi:

Boljševička Rusija je 1920. bila prva zemlja koja je ozakonila ubijanje djece, zapravo ga nametnula, a kroz stoljeće nakon toga slijedile su je mnoge vlade u zapadnom svijetu koje su također služile đavlu kao i boljševici, a jednako tako i Američke vlade. Na ovom forumu svjedočimo kako subotari (EGWisti) i rukama i nogama zagovaraju slobodu ove "boljševičko-đavolske ustanove" - abortusa, vjerojatno zbog toga što je njihova subotarska sekta biznis napravila na ubijanju nerođene djece.

Najkraće:

Boljševizam = Marks (marksizam) + Lenjin (lenjinizam)

U temeljima ove protubožje (antikristovske) ustanove i ideologije je poznata Marksova (zlo)misao: "Religija je opijum naroda". Ja bih parafrazirao obrćući stvari - sloboda abortusa je sotonin opijum.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346

Kći milijardera Billa Gatesa podržala proabortivni lobi i pozvala na doniranje Planned Parenthooda​

Mlađa kćer američkog milijardera Billa Gatesa, dvadesetogodišnja Phoebe Adele Gates, na svom je Instagram profilu jasno dala do znanja na čijoj je strani kada je u pitanju aktualno goruće pitanje u SAD-u. Naime, dok se čeka odluka Vrhovnog suda oko odluke Roe protiv Wadea, kćer Billa Gatesa podržala je pro abortivni lobi i klinike Planned Parenthooda.

‘Svaka osoba treba imati pravo na pristup seksualnom i reproduktivnoj zdravstvenoj zaštiti. Baš sada, Vrhovni se sud priprema se okončati ustavno pravo na pobačaj. Pridruži se meni i milijunima žena u našoj borbi za temeljno ljudsko pravo’, napisala je mlađa kćer Billa Gatesa.

Uz tekst je podijelila svoju fotografiju u kupaćem kostimu uz nezaobilaznu mantru pobornika pobačaja: Moje tijelo, moj izbor.

Pozvala je na doniranje lanca klinika Planned Parenthood, svojevrsnim tvornicama pobačaja koje ženama nameću pogrešnu sliku o prekidu života nerođenog djeteta i onemogućavaju im pristup informacijama koje ne govore u korist njihovog dobro razgranatog biznisa. Uz to, ova je organizacija ulovljena je kako trguje dijelovima tijela ubijene, nerođene djece.
--------------------

Dakle, i Gatesova kćer, radostan joj ćaća, promovira sotoninu agendu: Jebite se i ubijajte tako začetu djecu.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Prilažem i fotografiju Gatesove kćeri, uz koju ona na Instagramu traži "pravo ženama da ubijaju svoju djecu - Moje tijelo moj izbor, stoji dolje na fotografiji"!?!? Pogledajte fotografiju, zaista je najprikladnija za promoviranje đavlije agende: Jebite se i ubijajte tako začetu djecu.

1655980301766.png
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Takav recnik i egzibicionisticke fotografije ne prilice Hriscaninu.

Imam samo jedno pitanje.

Da li se otkrilo ko su ona deca pronadjena u masovnim grobnicama u samoj blizini Katolickih crkava i samostana.

Inace, da podsetim.
U Kanadi su vrseni satanisticki obredi silovanja i zrtvovanja dece od strane papa, Kardinala, i svestenika, u satanisticom kultu "RITUAL 9 KRUGA"
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Takav recnik i egzibicionisticke fotografije ne prilice Hriscaninu.

Ovo je tvoja protestantkinja. I sve vas poziva: Jebite se i ubijajte tako začetu djecu.

Imam samo jedno pitanje.

Da li se otkrilo ko su ona decadeca pronadjena u masovnim grobnicama u samoj blizini Katolickih crkava i samostana.

Je, otkrilo se. Otkrilo se da su te priče bile notorne laži.

Inace, da podsetim.
U Kanadi su vrseni satanisticki obredi silovanja i zrtvovanja dece od strane papa, Kardinala, i svestenika, u satanisticom kultu "RITUAL 9 KRUGA"

Ovakve imbecilne baljezgarije čak ni Miroljub Petrović sebi ne dopušta. Čak ni pokojni Jovan Deretić nije ovako lagao.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nije lepo da covek koji ovde na forumu ne iznosi nista drugo osim gnusne lazi - optuzuje druge koji iznose samo cistu istinu - da lazu.

Najgore je to - sto ti svesno izmisljas i lazes bez ikakvog stida, i to tako providno.

Ali, to je tvoja stvar.
 
Natrag
Top