Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
A sto se tice ubijanja,religija takozvanih Hriscana je oduvek bila najokrutnija koja je pobila na milione dece na ovaj ili onaj nacin....Sta reci o nasilnom pokrstavanju indijanaca ,crnaca i drugih pocev od evropskih naroda ,ubijanje i progon bogumila,pa krstaski ratovi ,pa sankcije ,ubijanjem preko gladi,sirenjem zarazne bolesti kao sa cebadima zarazenim malim boginjama koje su delili indijancima itd itd...
A sta kaze Isus Hrist
Matej 5:
38 Čuli ste da je kazano: Oko za oko, i zub za zub.
39 A ja vam kažem da se ne branite oda zla, nego ako te ko udari po desnom tvom obrazu, obrni mu i drugi;
40 I koji hoće da se sudi s tobom i košulju tvoju da uzme, podaj mu i haljinu.
41 I ako te potera ko jedan sat, idi s njime dva.
42 Koji ište u tebe, podaj mu; i koji hoće da mu uzajmiš, ne odreci mu.
43 Čuli ste da je kazano: Ljubi bližnjeg svog, i mrzi na neprijatelja svog.
44 A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone;
Dakle sta pravi Hriscani imaju zajednickog sa ovima sto se nazivaju Hriscanima a nemaju ni slovo H od hriscana.
Ovo je odlican nacin da se razlikuju pravi od laznih hriscana.
Treba biti covek i priznati.
A sta kaze Isus Hrist
Matej 5:
38 Čuli ste da je kazano: Oko za oko, i zub za zub.
39 A ja vam kažem da se ne branite oda zla, nego ako te ko udari po desnom tvom obrazu, obrni mu i drugi;
40 I koji hoće da se sudi s tobom i košulju tvoju da uzme, podaj mu i haljinu.
41 I ako te potera ko jedan sat, idi s njime dva.
42 Koji ište u tebe, podaj mu; i koji hoće da mu uzajmiš, ne odreci mu.
43 Čuli ste da je kazano: Ljubi bližnjeg svog, i mrzi na neprijatelja svog.
44 A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone;
Dakle sta pravi Hriscani imaju zajednickog sa ovima sto se nazivaju Hriscanima a nemaju ni slovo H od hriscana.
Ovo je odlican nacin da se razlikuju pravi od laznih hriscana.
Treba biti covek i priznati.