I djecu ubijaju, a Kristovim se nazivaju

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Takodje, prilozio sam vise puta zvanicni stav Adventisticke crkve o abortusu.

Ne ja, nego adventisti sedmog dana, pripadnici tvoje sekte, iznijeli su dokaze da u svojim "bolnicama" nemilice ubijate djecu. I također, iznijeli su dokaze da sve to činite po "blagoslovu" vodstva vaše sekte.

I sta sad vise zelis.

Ništa. Ja sam učinio što sam mogao i morao kao kršćanin. Prokazao sam adventističke ubojice. Dalje je stvar svakog adventista za sebe. Hoće li stati na Božju stranu ili će podržati i braniti djecoubojice u adventističkim "bolnicama". Svjedočima da su trojica adventista ovdje na forumu stala na stranu djecoubojica.

Blagoslovio vas Bog i dao vam milost da štitite živote koje On daje.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Odgovor dat.

Ti time opravdavas gre a ne ja.
Ja propovedam jevandjelje i moral i moralne vrednosti, cistotu braka, a abortusom se i ne bavim, ali ga smatram posledicom greha sveta koji nema zajednicu sa Bogom, jer da ima ne bi ulazio u odnose koje bi do nezeljene trudnoce doveli.

Odnosi su dati iskljucivo da se vrse u braku i za brak, i to iskljucivo za produzenje vrste, a ne za zabavu i zadovoljenje sebicnim telesnih zelja.

Ja sam svojevremeno u vezi dao odgovor "DA AKO TO NEKE BOLNICE I CINE, TO JE NJIHOVA STVAR, KAKVE TO VEZE IMA SA IZVORNIM ADVENTIZMOM I ZVANICNIM STAVOM ADVENTISTICKE CRKVE" jer ce svako biti osudjen po svojim delima.

Takodje, prilozio sam vise puta zvanicni stav Adventisticke crkve o abortusu.

I sta sad vise zelis.

Odgovori su dati i oni su konacni.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
I korona ubija, samo ne djecu, ali šalje opomenu bludnici najviše.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Svi imaju abortuse, ali su jedini katolici imali koncentracioni logor za decu.

Gde su ih klali sa uživanjem.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Sadizam, uživanje u patnji drugih, klanju dece i mučenju, katolički izum.

I sada vođi toga drže mise, oni su bili najveći katolici, jedini pravi katolici. Istinski sinovi KC.

Tako ih i sada narod hvali, većina.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sadizam, uživanje u patnji drugih, klanju dece i mučenju, katolički izum.

Ako je ovo istina, onda si ti "veći papa od pape". Ali nije. Ipak ti radovanje u patnjama drugih baštiniš od svog oca čovjekoubojice.

I sada vođi toga drže mise, oni su bili najveći katolici, jedini pravi katolici. Istinski sinovi KC.

Tako ih i sada narod hvali, većina.

Djeca oca laži i ne mogu biti ništa drugo doli lažovi.

Natrag