I djecu ubijaju, a Kristovim se nazivaju

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Za Boga su ubojice i jedno i drugo. Samo što se tvoja sekta dosjetila kako se novci mogu namlatiti ubijajući najnevinije i najnezaštićenije. Sekta ti je "okrečeno groblje".

Dakle, bibliju u ruke pa u svet da propovedas moral onima koji prave decu van braka pa se onda javljaju lekarima.

A Adventiste ostavi na miru, jer ti nisi sudija njima, vec Bog.

Zamisli kako bi prosao kada bi tako ulazio u tudje stanove i zagledao kako im je unutra.
Treba da se bavis poslovima iza svojih vrata a ne tudjih.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dakle, bibliju u ruke pa u svet da propovedas moral onima koji prave decu van braka pa se onda javljaju lekarima.

A Adventiste ostavi na miru, jer ti nisi sudija njima, vec Bog.

Zamisli kako bi prosao kada bi tako ulazio u tudje stanove i zagledao kako im je unutra.
Treba da se bavis poslovima iza svojih vrata a ne tudjih.

I ti si okrečeni grob, jer braniš i opravdavaš ubojice djece.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
SAD 25% 25%

46% stanov. 30% abortusa.

Najveći protivnici abortusa su katolici ali na rečima.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
SAD 25% 25%

46% stanov. 30% abortusa.

Najveći protivnici abortusa su katolici ali na rečima.

Svi su ubojice koji sudjeluju u ubijanju nerođene djece. Ali mi razgovaramo o tome tko je sagradio "tvornice za ubijanje djece". A to su adventisti sedmog dana. Katolička Crkva je najnapadanija od "hulja ubojica djece" zbog toga što se bori protiv ubijanja djece i zalaže za njihov život. :)

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ili sprdači ili popljuvači.

Morao je da potpuno izmeni svoj ment. sklop.

od popljuvača da postane sprdač.
Teška je to muka suzdržavati se. Šta je jadni ljudi sva duhovna hrana im je da pokušaju da isprovociraju druge,

Sva duhovna hrana im je to, time hrane svoje kvarno srce.

Morali su da zagade raspravu jer nemaju arg.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ili sprdači ili popljuvači.

Morao je da potpuno izmeni svoj ment. sklop.

od popljuvača da postane sprdač.
Teška je to muka suzdržavati se. Šta je jadni ljudi sva duhovna hrana im je da pokušaju da isprovociraju druge,

Sva duhovna hrana im je to, time hrane svoje kvarno srce.

Morali su da zagade raspravu jer nemaju arg.

Jauče i plače duhovni đubretar.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Da. Nitko nije uočio i pohvalio genija u njemu. On Boga i Božji karakter poznaje kao onaj tko je "s Bogom čuvao ovce".

Hmm, pitam se samo kako Boga i Njegov "karakter" može spoznati neko ko ima problem da se odluči da li je bosanac, crnogorac, ili je iz Gornjeg Milanovca, ili mu je Beograd mesto boravka...

Ps. Boga nitko ne spozna do li oni koji Sina spoznaše. A EGWisti Sina stvorenjem nazivaju i Crkvu NJegovu kurvom nazivaju.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
I ti si okrečeni grob, jer braniš i opravdavaš ubojice djece.

Ti time opravdavas gre a ne ja.
Ja propovedam jevandjelje i moral i moralne vrednosti, cistotu braka, a abortusom se i ne bavim, ali ga smatram posledicom greha sveta koji nema zajednicu sa Bogom, jer da ima ne bi ulazio u odnose koje bi do nezeljene trudnoce doveli.

Odnosi su dati iskljucivo da se vrse u braku i za brak, i to iskljucivo za produzenje vrste, a ne za zabavu i zadovoljenje sebicnim telesnih zelja.

Ja sam svojevremeno u vezi dao odgovor "DA AKO TO NEKE BOLNICE I CINE, TO JE NJIHOVA STVAR, KAKVE TO VEZE IMA SA IZVORNIM ADVENTIZMOM I ZVANICNIM STAVOM ADVENTISTICKE CRKVE" jer ce svako biti osudjen po svojim delima.

Takodje, prilozio sam vise puta zvanicni stav Adventisticke crkve o abortusu.

I sta sad vise zelis.

Odgovori su dati i oni su konacni.

Natrag