Zbog toga mislim da bi ispravnije bilo reći kako crkva Adventista sedmog dana naučava AntiEvanđelje, naučava ProtuBožje, nego svakog adventista zbog toga proglasiti krivcem.
Da, ali Bog svakom od njih daje mogućnost da se pokaju za ono što
njihova zajednica u koju su svojom voljom ušli čini, i da kao ovaj čije si video uradke postavio, dignu svoj glas, i napuste zajednicu.
O tome sam i govorio, o tome celo ovo vreme i ti i mire i ja ovde govorimo. Zamerke ne idu protiv ljudi, nego protiv zajednice koja je, ne zaboravimo to i nastala na
AntiEvanđelju i lažima, na održavanju istog novim lažima i novim srljenjem u bogohulnosti.
Iz sebicnog motiva, jer hoces da "spases sam sebe"! Ne zelis zrtvovati sebe radi sopstvenog deteta! To je egoizam, sebicnost i jos gore, to je protivno nesebicnoj ljubavi, to je satanizam i krsenje Bozjeg zakona! A ovamo za sebe tvrdite da ga drzite!
Da je samo sebičnost u pitanju. To je tek vrh ledenog brega, osnova je mnogo dublja, mnogo prozaičnija, i mnogo mračnija. Mortalisti su, a to znači da ma šta tvrdili, za njihe je sadašnjost imperativ, prošlost tu da služi sadašnjosti, a budućnost još ne postoji, ako ikada i bude postojala. Dakle, kao i svim mortalistima, i njima je inherentno da život cene samo dok od njega imaju koristi, ttačnije vole samo sebe i sebi daju za pravo da odlučuju o životu i smrt. Na to treba dodati i od "proročice" naveštavano negiranje savesti, tačnije tretiranje pokajanja kao zlog.
Tako da nemoj se uopšte čuditi što oni tako veruju, i što čak za ta svoja "verovanja" nalaze opravdanje u Svetom Pismu, tačnije u tumačenjima po ključu.
Ne ubijaju djecu u adventističkim "bolnicama" da bi spasili živote majki, nego ih, kako se pravno-stručno kaže, "abortiraju na zahtjev". "Abortus na zahtjev" znači: Dođe žena, kaže da želi abortus, uplati "krvarinu", a medicinsko osoblje u adventističkoj bolnici obavi ostalo.
Broj namerno izazvanih abortusa sa ciljem spašavanja majke je u odnosu na one koji se vrše na zahtev, veoma, doslovno veoma mali, i nikako ne može poslužiti kao presedan koji opravdava
plaćeno ubistvo prvog stepena koje adventisti vrše u svojim bolnicama.
Ja se fokusiram na ovo, jer oni nece ni priznati da to tade "na zahtev"! Recimo da rade samo da bi spasili majku, i to je sebicno i protivno Bozjem zakonu a kamo li ovo "na zahtev"! Ali rade i to! Cak i Laodikeja tvrdi da je to opravdano, kako se izrazio on bi svoju cerku odveo - "da je ociste"!
Kao da je "cisti od kuge"! Boze me sacuvaj!
I to im je Hriscanstvo, ja sam zgrozen ovakvim Hriscanstvom i da postoje takvi ljudi.
Vidi, pitanje svih pitanja je na osnovu čega bilo ko može da tvrdi da je abortus tu da spasi majku? Ko je ovlastio "doktore" da to određuju, i na osnovu kojih kriterijuma to čine? Postoje tačno određeni kriterijumi koji služe za utvrđivanje da li je trudnoća opasna, tačnije da li ugrožava život majke. Ali, nemojmo se zavaravati i olako verovati da postoji epidemija koja izaziva simptome koji zadovoljavaju te kriterijume, što je ono što adventisti i njima slični zagovornici abortusa pokušavaju da nametnu da bi opravadali sebe.
Oni abortuse vrše na zahtev, a spašavanje "života" majke se kada se tako postave stvari lako može tumačiti, i što je najgore tumači se kao eufemizam za uklanjanje posledica nemorala i "spašavanje" žene od njene Bogom dane funkcije materinstva
Upravo u tome ti se i krije razlog zašto Laodikeja tako govori. Sve što adventisti čine u vezi ovog obnovljenog kulta Moloha, ti je produkt mortalizma, iskrivljenog shvatanja greha, antievanđelja u koje veruju, i koje propagiraju i čistog egoizma.