Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Kao sto sam napisao - "nasa crkva nije bezgresna" , ali zato vasa jeste, isto kao sto je bila i sekta fariseja bezgresna a oni 'sveti ljudi'! Zato su mogli da se velicaju a sve druge da osudjuju, isto kao i vi!
Niko to od nas ne tvrdi, ako misliš da je Laodik. neko merilo, niko njega ne uzima za ozbiljno, pogotovo zbog onih golova.
To su govorili i fariseji za druge, jedino su oni bili "perfecty" (sveci) a svi ostali su bili stoka!
Ja ono što kažem je činjenica, tako da ti ne možeš uzeti arg. koji sam ja.
Opet me kopiraš. Jad i žalost.
To su govorili i fariseji za druge, jedino su oni bili "perfecty" (sveci) a svi ostali su bili stoka!
A vi pokazujete delima da ste to posle. što si napisao. Jako malo gotovo zanemarljiv broj finih ljudi.
Duhovni mrtvaci, uzmeš im "drogu" idole, oni hoće da zarate.
I fariseji su navodili ljude na dobra dela isto kao i vi, Isus rece "sve sto vam kazu da drzite, drzite i tvorite..".
Ne znaš ni na koga je mislio, tj. rekao. Ja bruke. Prvo prevod nije ni tačan,
Na Mojsijevu stolicu sedoše fariseji, prevod ide dalje ovako, što vam ON (Mojsije) KAŽE držite, a ne što vam ONI (FARISEJI) kažu.
I spolja se uopste nije moglo videti da su gresni! Farisej je u narodu bio smatran primerom 'savrsenog coveka' kao i adventista danas. Ali iznutra su bili "okreceni grobovi" (licemeri), kao i vi!
E to ste baš vi, čim je došlo iskušenje pokazali se okrečeni grobovi, zato i obožavate mrtvačke kosti.
Zato vi pricate o 'zdravlju' i toboze podsticete na 'unapredjenje zivota' a s druge strane ubijate nerodjenu decu!
Isus Navin.
Hristos bi vam rekao - "licemeri!"
Naravno da smo mi gresni, nismo mi "sveci" kao vi, ne foliramo se, zato i mozes da se puvas vasom toboze "pravednoscu"!
Zato će vama da sruši idole, i treba da ih sruši. To ste i zaslužili.
Jadna je vaša pobožnost, čim nema hramova, ikona vi ste u haosu.