- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Kviz pitanje: Kakva je razlika između silovatelja, zlostavljača djece, robovlasnika i adventista aborcionista? ... Adventisti aborcionisti svoju žrtvu nikad ne ostavljaju živu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kviz pitanje: Kakva je razlika između silovatelja, zlostavljača djece, robovlasnika i adventista aborcionista? ... Adventisti aborcionisti svoju žrtvu nikad ne ostavljaju živu.
Ti si do sada slusao sebe, a onda si na poucenje Serviusa Tulliusa promenio to ucenje.
Jos nesto.
Ako ti slusas crkvu, onda je tvoja vera na klimavim nogama, i opet prihvatas ljudski autoritet cak i da on govori istinu.
Naravno, i ja mogu pogresiti. Ja sam ponizan i prihvatam ispravku. A ako je ovo sto uci moja crkva u skladu sa Pismom, a tvoja crkva to ne uci, koja je onda crkva 'grehu sluga' ?
Odgovori mi na to prosto pitanje???
Ne, ja proveravam svoju crkvu Pismom, a jos nisam nasao da je nesto suprotno Pismu. Ali ne mogu reci za ovo, jer nisam istrazio pa necu ni da tvrdim (premda sam cuo za to) , ali ako je tako, to onda opet znaci da je moja crkva u pravu, a tvoja nije, jer tvoja to ni ne uci!
Bez Crkve, Biblija je NIŠTA, mrtvo slovo na papiru! Neraskidivo su vezane. Ako jedna pada, pada i druga.
Tablica je po abecedi, a ne po broju pobačaja.
P.S. Tripo do dana današnjeg nije shvatio da je gornja tablica evropskih zemalja po abecedi, a ne po broju pobačaja.
Kao što se može vidjeti, Hrvatska je po abecedi na 11. mjestu, a po broju pobačaja (85/1000 porođaja) je, kao što rekoh, debelo na zadnjem mjestu.
Ma shvata on samo nece da prizna! Svaki put kad stavi onog smajlija koji se vata za glavu i kezi, znaj da je ostao bez argumenata..P.S. Tripo do dana današnjeg nije shvatio da je gornja tablica evropskih zemalja po abecedi, a ne po broju pobačaja.
Ma shvata on samo nece da prizna! Svaki put kad stavi onog smajlija koji se vata za glavu i kezi, znaj da je ostao bez argumenata..
Vratimo se mi temi,
To tvrdi onaj Velimir Bogdanovic sto se bavi i politikom?Točno, vratimo se mi temi.
Kad je vodstvu crkve Adventista sedmog dana postalo jasno da je imbecilno nijekati kako u svojim bolnicama vrše abortuse na zahtjev i to "krvavo" naplaćuju, okrenuli su se traženju "teoloških" opravdanja tih svojih ubojstava. I tako, vjerovali ili ne, dosjetiše se i kažu kako oni ne ubijaju ljudska bića (ljude), jer, kažu adventisti, djeca u utrobama majke nisu živa ljudska bića?! Pa kako!? Lijepo, odgovaraju adventisti. Ljudski život počinje, tvrde adventisti, onog trenutka kada čovjek počne disati, a to je tek po rođenju. A kao dokaz za ovo navode Adama. Kažu, Adam je postao "živa duša" onog časa kad je počeo disati, udisati zrak svojim plućima.
Kao što možete primjetiti, nužda je majka drskosti i gluposti. Adventisti, suočeni sa činjenicom da u svojim "bolnicama" ubijaju nerođenu djecu, u nuždi se "dosjetiše" kako zapravo ta djeca i nisu ljudska bića. To će biti tek kad se rode, kažu adventisti.