Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delija, da si pazljivo citao i da nisi upadao u samoizazvani trans, video bi da sam lepo opomenula PYC-a da ne pominje pomenutu te bi znao ko ju je prvi pomenuo. :D
Ovo "podsmejavas" ubaci na temu "Jezicke nedoumice" :D
Za moje bisere stoji, ne moze da se sakrije :lol:
Forum nema svetlu buducnost sa ovakvim urednicima. :mrgreen: Jos uvek me drzi onaj tvoj zbunjujuci virus, zato i gresim, ja sam zrtva tvoje zbunjenosti. :mrgreen:

Nemam sta ja nista da ubacujem na temu "Jezicke nedoumice", znam da sam u pravu, a vidim da si ti poslusala neke moje savete. :blum3: :mrgreen:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Poslednja izmena:
Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
axaxaxax.......... uz vas sam momci . . . HightTeckCheater :) .... is my middle name :)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Samo da kažem da smo pridobili i Rusa, on nam je laufer. :mrgreen:

Kakav bre laufer, Aut Caesar aut nihil

Krenula vlast u ofanzivu. :mrgreen:

A i ti bolje nam prepusti kormilo, posle ce biti kasno, nemoj da zavrsis u ledenoj vodi. :mrgreen:

Rado bi ja vama poletarcima prepustio kormilo no se bojim krme će da vam stradaju dok vi naivni budete gledali u pramac. A onda ćete morati da idete na rehabilitaciju kod teta Sendi.

223SSS.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Kakav bre laufer, Aut Caesar aut nihil

Rado bi ja vama poletarcima prepustio kormilo no se bojim krme će da vam stradaju dok vi naivni budete gledali u pramac. A onda ćete morati da idete na rehabilitaciju kod teta Sendi.

223SSS.jpg

Nismo ovo ni je ni Tito. Neverovatno je kakvim se medijskim trikovima sluzi rezim u borbi protiv opozicije. :mrgreen: Ali necemo nojevski zabiti glave pred tiranijom koja se sprovodi. :mrgreen:

Tito i njegov pas Boris su trenutno na svom polozaju. :mrgreen:

96100789.jpg

Urednica Sendi, zabrinuta za svoju bezbednost je angazovala telohranitelja. :mrgreen:

13937.jpg

Maskirani Pyc, svestan da brod tone, hvata maglu. :mrgreen:

fotopodborka10s57.jpg

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Nismo ovo ni je ni Tito. Neverovatno je kakvim se medijskim trikovima sluzi rezim u borbi protiv opozicije. :mrgreen: Ali necemo nojevski zabiti glave pred tiranijom koja se sprovodi. :mrgreen:

Tito i njegov pas Boris su trenutno na svom polozaju. :mrgreen:

E sad... medijski trikovi, te propaganda, te nismo to mi, kukumačete ko libijska opozicija i podmećete montiran propagandni materijal. Dobro vas naučio mentor Ujka Sem. Pogledaj samo ovu sliku sa Titom i Borisom, ne znaš koji je veća džukela. Šta li vama sve neće pasti na pamet... na kraju ćemo Sendi i ja biti krivi i za Japan i Fukušimu. A ti Delija ćeš još ispasti žrtva radijacije.

Evo slika iz tajne ABHO laboratorije Ujka Sema gdje montiraju prljavi propagandni trik sa tobom kao navodnom žrtvom. I Tito je tu negdje u blizini, on se već obukao samo nije uletio u kadar.

257PR_C.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Zelim da kazem Pyc-u, da vam se blizi kraj vladavine. Udarna pesnica nase revolucije Tito Pulo, dolazi da vam zada konacni nokaut. :D

:mrgreen:

e4c177456fbc72328b90acbe7843504d.jpg

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Zelim da kazem Pyc-u, da vam se blizi kraj vladavine. Udrana pesnica nase revolucije Tito Pulo, dolazi da vam zada konacni nokaut. :D

:mrgreen:

e4c177456fbc72328b90acbe7843504d.jpg

Auuu bre, na šta liči, ko da se nafte i mazuta najeo. Ako je tako jak, mora da je dizelaš... velik obrtni moment.

Natrag