Hteo bih da kažem članu foruma...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Hteo bih da odgovorim Sendi da je prva revolucija bila uspešna, ali da nije potpuno završena (dok ljudi sa stegnutim čeljustima i njuškama kriminalaca ne budu iza rešetaka). :mrgreen:

Htela bih da pitam Tita kako zna da je uspesna i da ce biti uspesna dok se ne zavrsi? Da se nisi konsultovao sa Tarotom? :acute:

Hteo bih da kazem urednicu Sendi da sam se spremao za spavanje, al sam zbog nje morao da se vratim na bis. :mrgreen: Ovaj put nema odustajanja. Imamo snage i potencijala da oduvamo ovaj rezim. Tito je mudar covek, ja imam i snage i volje, spremni smo da se zrtvujemo za dobrobit nase zajednice. :mrgreen:
Laku noc Tito i Sendi. ;)

Deliji bih samo htela da kazem da pazi, poceo je da masi slova ( neverovatno da se to njemu desi :???: ) a to moze da vam se obije o glavu, plan mora biti bez greske :acute:

Laku noc vama i od mene ;)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da kažem Sendi da je najvažnije ostvareno, strukture vlasti su debelo uzdrmane, tako da će ova druga revolucija staviti tačku na celu stvar. yes3 :mrgreen: Aj laku noć, ja ne mogu da spavam, revolucionarišem. yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da kazem urednicI Sendi, da mi se cini da sam slova poceo da masim, od trenutka kad sam poceo intezivnije da se druzim sa njom na forumu. :dntknw: :mrgreen: I nemoj da podcenjujes Tita Pula, on je nas El Comandante i glavni adut u borbi protiv rezima. :mrgreen:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ja mislim da ste vas dvojica zaljubljeni u nju... a i njoj oči svijetle.:rofl2:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da kazem Pyc-u, da pogresno misli i da je vlastoljubiv. :mrgreen: Nadam se da jedna clanica foruma nije i tebe inficirala zbunjujucim virusom. :mrgreen:
Titu Pulu bih zeleo da kazem da je vlast zestoko uzdrmana, i da su uplaseni kao kokoske pred oluju. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da kažem Rusu da nema mesta emocijama dok je borba u toku (mada jes mi ovaj moj saborac Delija malo sumnjiv). :mrgreen:

Natrag