Hteo bih da kažem članu foruma...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ih Sendi, i ti ko da si mala pa ništa ne znaš. Ne kaže narod džabe: "ispod mire sto đavola vire"

Molim te, ne pominji mu Miru, ni ovako ni onako, bojim se da ga ne asocira na nesto pa da ospe po forumu, setio bi se taj i ostalih :lol:

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Hteo bih da kazem Deliji da vec jednom promeni dres i obuce novi :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Vidim ja da se ovde vodi negativna kampanja protiv mog saborca, slobodno nastavite ako ovo priželjkujete: :mrgreen:

nemanjavidicslidetackle.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Vidim ja da se ovde vodi negativna kampanja protiv mog saborca, slobodno nastavite ako ovo priželjkujete: :mrgreen:

Samo da kazem da pocinje da se nazire organizacija kod vas dvojice ( ili trojice, HTC mi nije bas jasan :roll: ) , mozda i uspete ako nastavite takvom solidarnoscu :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Samo da kazem da pocinje da se nazire organizacija kod vas dvojice ( ili trojice, HTC mi nije bas jasan :roll: ) , mozda i uspete ako nastavite takvom solidarnoscu :D

Samo da kažem da smo pridobili i Rusa, on nam je laufer. :mrgreen:

Edit: I HTC je naš, on nam je vezista i Haj-tek snabdevač. yes3 :D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Samo da kažem da smo pridobili i Rusa, on nam je laufer. :mrgreen:

Edit: I HTC je naš, on nam je vezista i Haj-tek snabdevač. yes3 :D

I ja da dodam da vodite racuna da nije neko od njih infiltriran u vase redove to_keep_order
P.S. Osecam da ce Delija da se ubaci dok ja ovo kuckam... :roll:
Ipak nije :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Krenula vlast u ofanzivu. :mrgreen:

Pyc, ne spominji nikakve manekene, odmah se setim jednog napuderisanog baksuza sa Dorcola, koji ima pticiji mozak i koji je izgleda navikao da sve dobije na guzove, a zavrsio je i Americku skolu za manipulisanje. :mrgreen: A i ti bolje nam prepusti kormilo, posle ce biti kasno, nemoj da zavrsis u ledenoj vodi. :mrgreen:

Sendi, ne spomini nikakvu Miru, podseca me na jednu zenu sa cveticem u kosi, koju su gangsteri od milja zvali Mama. :mrgreen:
I nemoj da se meni podsmejavas, od tvojih bisera moze da se napise antologijska zbirka. :mrgreen:

Blokuse, tebi zelim da kazem da dres ne menjam, ali ti mozes da ga promenis i da nam se pridruzis. Ja i Tito smo vizionari, suri orlovi. :mrgreen: Sa nama imate perspektivu. Vreme je da ih oteramo u vihoru proslosti. :mrgreen: Pozivam i druge da se pridruze revolucionarskom pokretu. Idemo ljudi, mobilizacija. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
I ja da dodam da vodite racuna da nije neko od njih infiltriran u vase redove to_keep_order
P.S. Osecam da ce Delija da se ubaci dok ja ovo kuckam... :roll:
Ipak nije :D

Hteo bih da kažem da od ovolike multiple infiltracije više ne verujem ni sebi, možda i sam radim protiv sebe. :dntknw: :mrgreen:

Edit: Aaa, evo ga saborac, ponovo smo povratili kontrolu nad situacijom, borba se nastavlja. yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, ne spomini nikakvu Miru, podseca me na jednu zenu sa cveticem u kosi, koju su gangsteri od milja zvali Mama. :mrgreen:
I nemoj da se meni podsmejavas, od tvojih bisera moze da se napise antologijska zbirka. :mrgreen:

Delija, da si pazljivo citao i da nisi upadao u samoizazvani trans, video bi da sam lepo opomenula PYC-a da ne pominje pomenutu te bi znao ko ju je prvi pomenuo. :D
Ovo "podsmejavas" ubaci na temu "Jezicke nedoumice" :D
Za moje bisere stoji, ne moze da se sakrije :lol:

Natrag