Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da kazem Pyc-u da ne glumi junaka i ne podcenjuje Tita Pula. :D
Reakcija Pyc-a kad je video Tita Pula. Us*o se. :mrgreen:

helmsman29496.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ne brini Delija, Rus je naš, nego koristi francusku taktiku zbunjivanja protivnika. :mrgreen:

2116xdk.gif

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Hteo bih da kazem Pyc-u da ne glumi junaka i ne podcenjuje Tita Pula. :D
Reakcija Pyc-a kad je video Tita Pula. Us*o se. :mrgreen:

helmsman29496.jpg

Pa baš ništa o psihologiji ne znaš, Papagaj se adan usro jer takvu kreaturu nije vidio ni u brazilskoj prašumi a ti znaš kakvih sve akrapa tamo ima. Moja faca je iznenađena i začuđena jer se sjećam Tita iz nlađih dana kada još nije pristupio lajavcima iz "pete kolone". Bio fini dečko, za primjer, navijao za Radnički, jedino je takav izgledao kada se vrne sa Mlađinih predavanja na fakultetu. Onda se spanđao s tobom, počeo da oblači Zvezdine majice i gaće, navuko se na svakojako zlo i naopako, postao kvislinški element.

Samo sam začuđen, ništa više. Vidi kakav je poslije Mlađe.

what_is_the_gender_and_creature_LOL_Funny_Pictures-s640x480-43853-580.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Samo sam začuđen, ništa više. Vidi kakav je poslije Mlađe.

what_is_the_gender_and_creature_LOL_Funny_Pictures-s640x480-43853-580.jpg

Auuuuu crni Tito, sta uradi taj Mladja od tebe. :vorred: :mrgreen: A ko je taj Mladja Pyc? :dntknw: :mrgreen: Jel to ono djubre sto ga Tito nocas lagerovao na temi "kako zamisljate ostale forumase", pa sad tamo nesnosno smrdi. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da kažem Rusu da mu je ovaj rad u ilegali izgleda preteško pao psihički, jer izvlači neke horor slike. :lol: Ne brinite, dobro sam, Mlađa je popio aps, a trenutno vodim neke ozbiljne pregovore sa militantnim grupama. :mrgreen:

81269574.jpg

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Auuuuu crni Tito, sta uradi taj Mladja od tebe. :vorred: :mrgreen: A ko je taj Mladja Pyc? :dntknw: :mrgreen: Jel to ono djubre sto ga Tito nocas lagerovao na temi "kako zamisljate ostale forumase", pa sad tamo nesnosno smrdi. :mrgreen:

Ma jok bre Delija, pogađađ ko prstom u dupe. Ovaj se zove Mlađa Krađa, to je onaj što vodi Dži 16 i po i svira na Egzitu. Tezgari u par upravnoh odbora i na par fakulteta, Tito mora onako da mu se osmjehuje ako hoće da položi ispit.

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Ma jok bre Delija, pogađađ ko prstom u dupe. Ovaj se zove Mlađa Krađa, to je onaj što vodi Dži 16 i po i svira na Egzitu. Tezgari u par upravnoh odbora i na par fakulteta, Tito mora onako da mu se osmjehuje ako hoće da položi ispit.

xaxaxaxaxa.....gadan taj neki lik :)

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Pa gde ste bre vi ljudi? Jedva vas pronađoh! :girl_sigh:

Mislite da je lako s ovim spa0317_e8b0a.jpg da vas stignem? wacko2.

Oću da kažem Rekontri, Rusu, Crvenoj, Sendi, Samer, Marsici, Lapidusu, Ja Odsvuda, Radoznalici, Pigi, Crazy and Lazy-ju, Vuku, Milenčici i ovim novim momcima da su :yea::yea::yea::yea::yea: smile3
imgres

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Alo, majstori! Opet ste pobrkali ovaj forum. Jel će vraćate postove il da se repriziramo?

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Sta se desava sa forumom :S ....... PoLA postova u nekim temama su mi izbrisani -.-

Natrag