Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
@risbg
u redu je kolega to što ti tvrdiš
Isus može biti u bilo kojem obličju
neznam da li si znao da je Krist bio vođa onih Anđela koji su došli Abrahamu u posjetu
a zatim srušili sodomu i gomoru
ali također je istina da se neće ukazivati svuda po svijetu tvrdeći da je promijenio svetkovanje subote na nedjelju
to če biti djelo velikog varalice-sotone
lucifer če se u zadnjoj prevari predstavljati kao Spasitelj,ukazivače se svuda po nebu u tijelu kakvo nam je opisano u otkrivenju, imitiraće ćak i njegov glas koji če mnogi čuti
ali sotoni neče bito dopušteno da imitira Kristov dolazak
jer spasitelj dolazi sa neba od Oriona i vidječe ga svako oko
Pa vidis koliko si glup spedy? kazes da je Isus bio kod avraama sa andjelima? kome se onda Avraam obraca Jehovi ili Hiristu?ko je avraamu obecao sina Isaka Jehova ili Hrist?koga je Avraam video tada Jehovu ili Hrista?A hristos kaze jevreima JA SAM POZNAVAO AVRAAMA!!! A ONI KAZU JEDVA DA TI JE CETRDESET AGODINA A AVRAAMA POZNAJES I HTEDOSE DA GA UBIJU.
Ko je unistio sodom i gomor?skim se Avraam sporio s Jehovom ili s Hristom? toliko lupas gluposti koje su ne povezane s biblijom,naravno da je to bio Isus Hrist a ne Jehova Isus je Bog vecni,Bog silni i drugog Boga nema (isaija 9:6)Isus je jedan jedinstveni Bog koji se javlja ljudima kao Otac,Sin,Sv Duh.Zato i kaze Krstite se dakle ovako :u ime Oca i Sina i Svetog Duha.Amin.(Matvej 28:19)
19
πορευθεντες μαθητευσατε παντα τα εθνη βαπτιζοντες αυτους εις το ονομα του πατρος και του υιου και του αγιου πνευματος
Идите дакле и научите све народе крстећи их ва име оца и сина и светога Духа,
Дела:8:16
πορευθεντες μαθητευσατε παντα τα εθνη βαπτιζοντες αυτους εις το ονομα του πατρος και του υιου και του αγιου πνευματος
Идите дакле и научите све народе крстећи их ва име оца и сина и светога Духа,
Дела:8:16
A ti mozes da puknes od muke !!! jer u Hrista ti ne verujes!!!jer da verujes ti bi priznao jedninu Oca i Sina i Sv Duha.U stvari jednog Boga U tri oblika koji sebe projavljuje a ne kao troglavo cudoviste koje vi sektasi ovde zelite da prikazete.Isus jasno kaze Filipu gde je Otac!! ko je video Hrista video je i Oca a to sto ste ti i tebi podobni slepi ko vam je kriv.
Meni je jedno jasno! da vi sektasi ne zelite da mi poznamo,vidimo istinu o Isusu Hristu tj ko je on na samom delu.Isus je otkupio nase grehe na krstu,uzeo na sebe zakon Mojsija i ispunio ga,jer nijedan covek nebi mogo da odrzi dekalog od 10 zapovedi jer bi Bog unistio svo covecanstvo zato i kaze Biblija Bog je toliko zavoleo svet da je dao Sina jedinorodnog takve vrste da niko ne pogine ada dobiju zivot vecni.
Ma daleko si ti od toga brate!zdaba se ja mucim i pisem.
Pozdrav od Gere.