Hriscanstvo u Rusko-Nato ratu

Za koga navijate u najnovijem ratu?

• Za Ukrajinu i Nato pakt

Votes: 0 0,0%
  • Za Rusiju i njene saveznike

Votes: 3 27,3%
  • Za OUN jer samo UN moze da dnese Miri i Sigurnost

• Za onog ko daje vise para i ostalog

Votes: 1 9,1%
  • Za Kinu

• Za neutralne

Votes: 1 9,1%
  • Za Isusa Hrista i Bozje carstvo

Votes: 6 54,5%

• Total voters
    11
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Tebi na žalost služi radi propagande proruske politike. Danilo 11 ima svoje ispunjenje ali ne to koje ti nudiš. To je pogrešno tumačenje.
Ja nisam ni za jedne ni za druge ,vec za Jehovu Boga.
Sto se drugog tice suvise su smesne Nato tvrdnje kojima bi zeleli da skinu ljagu sa sebe.
Evo najnovije kako su Rusi ti koji su izvrsili sabotazu na oba kraka gasovoda Severni tok 1 i 2.
Da nije smesno,plakalo bi se.
Bi li ti da nesto pravis svojim novcem i svojim radom,nakon toga slao na tudju teritoriju svoje ljude da rizikuju svoj zivot da izvrse sabotazu na svojim ili tvojim delom???
Pa da su to Rusi uradili,mogli su samo da zavrnu slavinu ,ili da ih dignu u vazduh u svojim vodama i to oba ???,
i sta se desilo??? ma smejurija od ovih natovaca sto nemaju blage veze sa zivotom,obicne slatkorecive sirovine ...,ali necu o njima nebitni su.
To smo videli u Hrvatskoj. Ili Bosni. Poznato nam je to. Uvek se neko pozove na to da brani "svoj" narod i onda napadne terirtoriju koja nije u njihovoj vlasti. I time samo nakod i sebi i svom narodu.
A to za Hrvatsku i Bosnu te muci?
Pa Hrvati su ubijali Srbe i u I i u II svetskom ratu,pa narod koji hoce da im veruje i nakon treceg rata ...,a sta je bilo u trecem ratu Hrvata na Srbe? Pa u Bljesku i oluji oni su granatirali civilne zgrade i ubijali civile iako je od UN doneta Rezolucija o tome da ne sme da se napada RSKrajina,i tako u roku od 24 sata proterase pola miliona Srba sa svojih vekovnih ognjista i to nije genocid???
A za Bosnu niko ne kaze kako su Alijini muslimani ubijali muslimane Fikreta Abdica u zapadnoj Bosni koji su bili u savezu sa Srbima i koje su zlocine izvrsili nad njima,jos coveka ni krivog ni duznog osudise na tesku robiju...itd itd da ne politiziramo...to mozete deci da solite pamet o Nato postenju,a ne meni.
A tema o severnom i juznom caru vec postoji na forumu,
ali me bas zanima sta mislis ko je severni a ko juzni car u poslednjim danima i ishod tog sukoba?
Dan. 11
40 A u poslednje vreme južni će se car pobiti s njim; i car će severni udariti na nj kao vihor s kolima i konjicima i s mnogim lađama, i ušavši u zemlje poplaviće i proći.
41 I doći će u krasnu zemlju, i mnogi će propasti, a ovi će se izbaviti od njegovih ruku: edomska, moavska i glavni deo sinova Amonovih.
42 I posegnuće rukom svojom na zemlje, i zemlja misirska neće umaknuti.
43 I osvojiće blago u zlatu i u srebru i sve zaklade misirske; i Livijani i Etiopljani ići će za njim.
44 Ali će ga glasovi sa istoka i sa severa smesti, te će izaći sa velikim gnevom da pogubi i zatre mnoge.
45 I razapeće šatore dvora svog među morima na krasnoj svetoj gori; i kad dođe k svom kraju, niko mu neće pomoći.
Zanimljivo je da ce juzni car prvi udariti,sta mislis ko to moze da bude? Da nije mozda Rusija car juzni???

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja nisam ni za jedne ni za druge ,vec za Jehovu Boga.

Tvoj Jehova je izgleda Rus.

A to za Hrvatsku i Bosnu te muci?

Bolje da o tim temama ne pričamo. Jer ipak ne poznaješ materiju. Uz dužno poštovanje.

A tema o severnom i juznom caru vec postoji na forumu,
ali me bas zanima sta mislis ko je severni a ko juzni car u poslednjim danima i ishod tog sukoba?

To već možemo.

Danilo 11 u opštem smislu misli na Antioha Epifana. Ne znam da li znaš ko je on?

Zanimljivo je da ce juzni car prvi udariti,sta mislis ko to moze da bude? Da nije mozda Rusija car juzni???

Ni na koji način se to ne odnosi na Ruse ni na SAD. Radi se i duhovnim aspektima onoga što se odnosi u širem smislu na Antioha Epifana.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To je kratka poruka koju sam u dve reci uputio doticnoj na drustvenoj mrezi.
 Uz proglas o skorom kraju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To je kratka poruka koju sam u dve reci uputio doticnoj na drustvenoj mrezi.
 Uz proglas o skorom kraju.

Očito, ovo je tvoj odgovor na moje pitanje - A tko je ovo pismo uputio Ursuli Von Der Leyen? Dakle, ti si taj!?

Zaista 'krasno’. Htio si sakriti, a sve si zapravo potpuno otkrio i razotkrio se. Otkrio si svoje najdublje žudnje koje stoje iza ovoga što pišeš. Tako iza tvoje sugestije Ursuli Von Der Leyen da se Ukrajincima ne šalje oružje, stoji tvoja želja i žudnja da se Ukrajince razoruža, da ih se ostavi goloruke. Jer, kada Ukrajinci ostanu goloruki i potpuno razoružani, do zuba naoružanim Rusima bit će ostavljeni ‘na milost i nemilost’. A tada će Rusi, golica tebe tvoja želja i žudnja, ‘obaviti svoj posao’ - pobit će od Ukrajinaca što im se prohtije pobiti, silovat će od i od ženska i od muška i od djece što im se prohtije silovati, i na koncu roblje od svih Ukrajinaca napraviti. Zatim, golica dalje tebe tvoja žudnja, Rusi će ponovo, kada im se god prohtije, kao Staljin 30-tih godina prošlog stoljeća, gladomorom moći pobiti milijune Ukrajinaca. Na koncu, golica tebe tvoja žudnja, možda Rusi Ukrajince i potpuno istrijebe.

P.S. Očito je, sotona se mirotvorcem pravi nagovarajući - Ne dajte im (Ukrajincima)oružje, mir se ne stvara oružjem! A intencija, želja i cilj sotone je zapravo - Razoružajte ih (Ukrajince), neka ih Rusi pokore i neka čine s Ukrajincima što god požele!

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Tvoj Jehova je izgleda Rus.

Bolje da o tim temama ne pričamo. Jer ipak ne poznaješ materiju. Uz dužno poštovanje.

To već možemo.

Danilo 11 u opštem smislu misli na Antioha Epifana. Ne znam da li znaš ko je on?

Ni na koji način se to ne odnosi na Ruse ni na SAD. Radi se i duhovnim aspektima onoga što se odnosi u širem smislu na Antioha Epifana.
Zaista su Putin i Rusija naneli veliko zlo bratstvu JS u Rusiji,proglasivsi ih extremistima,zabranjujuci im da objavljuju Bozju rec po Rusiji,i da su pod svakojakim progonstvom i bijeni i zatvarani samo zato jer odbijaju da cute o onome sto su naucili iz Biblije i nasilno se ucutkuju..,i naravno 5 godina robije jer nece da uzmu oruzje u ruke i idu u rat da ubijaju svoju hriscansku bracu u drugim zemljama...tako da meni prebacivati da mi je Bog Rus je potpuno suludo.,ja sam potpuno nepristrasan bez trunke malignog uticaja i Rusije i Kine i USA i EU.,a vi radite sta god hocete...
Jedno znam,a to je da cete se na kraju lepo svi vi izmiriti i izljubiti pa udariti po nama,ko Irod i Pilat prema Isusu Hristu.
Pocecete sa unistenjem lazljive religije,pa kad udarite na pravu,oseticete Jehovin gnev...
A sto se tice Antioha Epofana i slicnih pricajmo o tome na temi severni i juzni car,a ne ovde.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti si Stvarnoslap prevazisao u laganju i barona Karl Fridrih Hijeronim Minhauzena.

Pazi koje bljuvotine ovde iznosis.
"Da ja imam nekakve zudnje da se Ukraina razoruza, kako bi ostali na milost i nemilost Rusima...itd..itd.."

Greh je i citati sve sto lazes.

A evo sta sam ja napisao:

"gospođice Ursula. Ne razumem zašto podgrevate ratni sukob u Ukrajini slanjem oružja.
Vi kao mirotvorac treba da radite na smirivanju sukoba, tako sto će te raditi na stvaranju mirovnog sporazuma prihvatljivog za obe strane.
Ali ja vas razumem.
Vi radite u korist Zapada koji želi da uništi Rusiju jer stoji na putu stvaranja novog antihrišćanskog satanskog poretka.
Ali moram da vas obavestim da vaš plan neće uspeti. Jer Gospod Isus Hristos dolazi u ovo vreme sa neba u sili i slavi"
------------------

Dakle, namerno si izostavio da citiras ono sto sam napisao, ono najbitnije.
A to glasi:

""Vi kao mirotvorac treba da radite na smirivanju sukoba, tako sto će te raditi na stvaranju mirovnog sporazuma prihvatljivog za obe strane""

Dakle, lazes kako bi me ovde ocrnio da sam ja za nekakav rat.

A ja sam za prekid rata, i pravedni sporazum izmedju dve strane.
I ne podrzavam ni jednu stranu.

A ti si sigurno na strani onih koji stvaraju antihriscanski satanski poredak.

A na cijoj bi bio kad te u svemu vodi satana.

To je svima jasno.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti si Stvarnoslap prevazisao u laganju i barona Karl Fridrih Hijeronim Minhauzena.

Pazi koje bljuvotine ovde iznosis.
"Da ja imam nekakve zudnje da se Ukraina razoruza, kako bi ostali na milost i nemilost Rusima...itd..itd.."

Greh je i citati sve sto lazes.

A evo sta sam ja napisao:

"gospođice Ursula. Ne razumem zašto podgrevate ratni sukob u Ukrajini slanjem oružja.
Vi kao mirotvorac treba da radite na smirivanju sukoba, tako sto će te raditi na stvaranju mirovnog sporazuma prihvatljivog za obe strane.
Ali ja vas razumem.
Vi radite u korist Zapada koji želi da uništi Rusiju jer stoji na putu stvaranja novog antihrišćanskog satanskog poretka.
Ali moram da vas obavestim da vaš plan neće uspeti. Jer Gospod Isus Hristos dolazi u ovo vreme sa neba u sili i slavi"
------------------

Dakle, namerno si izostavio da citiras ono sto sam napisao, ono najbitnije.
A to glasi:

""Vi kao mirotvorac treba da radite na smirivanju sukoba, tako sto će te raditi na stvaranju mirovnog sporazuma prihvatljivog za obe strane""

Dakle, lazes kako bi me ovde ocrnio da sam ja za nekakav rat.

A ja sam za prekid rata, i pravedni sporazum izmedju dve strane.
I ne podrzavam ni jednu stranu.

A ti si sigurno na strani onih koji stvaraju antihriscanski satanski poredak.

A na cijoj bi bio kad te u svemu vodi satana.

To je svima jasno.

Naravno da si lažov i sotonin poslanik. Putin odbija sve varijante sporazuma, osim varijante da on Ukrajine uzme koliko mu se prohtije, pa ako mu se prohtije da uzme i čitavu Ukrajinu. A ako mu se to ne da milom, on će to uzeti silom, poručuju Putin i Rusi. A ti znajući za ovo, sugerir Ursuli - Ne šaljite oružje Ukrajincima. I što će se u tom slučaju dogoditi Ukrajincima? Upravo ono što sam već napisao, pa ponavljam - do zuba naoružanim Rusima Ukrajinci će biti ostavljeni ‘na milost i nemilost’. A tada će Rusi, golica tebe tvoja želja i žudnja, ‘obaviti svoj posao’ - pobit će od Ukrajinaca što im se prohtije pobiti, silovat će od i od ženska i od muška i od djece što im se prohtije silovati, i na koncu roblje od svih Ukrajinaca napraviti. Zatim, golica dalje tebe tvoja žudnja, Rusi će ponovo, kada im se god prohtije, kao Staljin 30-tih godina prošlog stoljeća, gladomorom moći pobiti milijune Ukrajinaca. Na koncu, golica tebe tvoja žudnja, možda Rusi Ukrajince i potpuno istrijebe.

Dakle, tebe je zajahala legija demona, baš onako kako si mene ni kriva ni dužna bio optužio.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zaista su Putin i Rusija naneli veliko zlo bratstvu JS u Rusiji,proglasivsi ih extremistima,zabranjujuci im da objavljuju Bozju rec po Rusiji,i da su pod svakojakim progonstvom i bijeni i zatvarani...

E pa sad se upitaj kako to da u SAD tako ne postupaju sa vama ili u Velikoj Britaniji ili Holandiji tj.bilo gde na Zapadu. Pa kako to kada su oni tako zli a Rusi na strani pravde.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
E pa sad se upitaj kako to da u SAD tako ne postupaju sa vama ili u Velikoj Britaniji ili Holandiji tj.bilo gde na Zapadu. Pa kako to kada su oni tako zli a Rusi na strani pravde.

Ne postupaju s vama 'pederima' i s vašim pederlukom zbog toga što se vi proteastanti u Americi preuzeli pederluk od ruskihg boljševizma, tako da između vas pedera sa zapada i istoka i nema trazlike.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo ga ovaj što optužuje Rusiju ali zato ima autoritarni um i smeta mu demokratija u SAD i na Zapadu.

Pa da nema SAD i Zapada, Ukrajina bi bila masakrirana. A onda ti smeta taj isti Zapad. A ta Ukrajina želi baš na taj Zapad. Pa sada odluči se, šta tačno zastupaš i želiš. Ili autoritarni sistem i Rusiju ili demokratiju i SAD. Ne možeš biti za SAD protiv Rusije a onda ti smeta ta SAD i Zapad.

Natrag