I mi što branimo Ukrajinu smo antihristi i Ukrajina je antihrtist jer se oslanja na Zapad i Rusija je antihrist što napada. Ok. Razumemo se/ne.
Ako branite Ukrajinu, s ciljem da kasnije u njoj uvedete 'pederluke' svih vrsta, da,
antikristi ste jednako kao i Putin koji ju je napao. Ja sam pak za pomoć Ukrajincima da se odupru divljačkom nasrtaju Rusa, i da nakon toga budu zahvalni Bogu i urede svoje društvo potpuno suprotno i zapadnom i istočnom antikristu - i Americi i Rusiji.
Nema ispravnih na zemlji za tebe. Ne znam kako sa takvom svešću možeš uopšte živeti i ne poludeti kada su oko tebe sve sami antihristi.
Da budem iskren, zaista nije lako uz toliko vas antikristovih sluga.
Ono sto moj Stvarnoslap ne znas a sto ja nisam izrekao je to "da je moj stav da i Rusija zaustavi ofanzivu, i da sedne za pregovaracki sto"
A ti si odmah pozurio da me osudis.
Zašto onda nisi, kao i Ursuli, koristeći svoj "autoritet proroka Ilije" i Putin uputio ukor preko društvenih mreža. i poslao mu proglas o skorom kraju?
Ti si ocigledno za ukrainu preko koje protiv Rusije ratuje zapad, koji zeli u savezu sa papstvom da ujedini sve u novi antihriscanski poredak.
Ovo je tvoja bolesna konstrukcija. Jer, biti protiv Rusije ne znači biti za Ameriku. Dapače, biti za Rusiju i biti za Ameriku znači biti za antikrista, jer su Amerika i Rusija 'dva plućna krila' istog antikrista.
Rusija brani svoje interese.
Rusija brani svoje interese ubijajući drugi narod (Ukrajince) na njegovom teritoriju i razarajući ukrajinske gradove i ostale infrastrukturne vrijednosti ukrajinskog naroda. Jesi li ti normalan!? Očito nisi. Samo lud čovjek, ili sotonin sluga može ovakvo nešto ustvrditi.
Tvoje ponasanje pokazuje - da ces ti prvi stati u borbene redove pod vodstvom antihrista.
Zivi bili pa videli.
Nema, 'živi bili pa vidjeli', - već se vidi tko je u čije redove stao. Evo, ti si u borbenim redovima onih koji su sa silnom vojskom i sa silnim oružjem, čak prijete i nuklearnim oružjem, otišli na teritorij druge države, ubijaju ljude tamo, razaraju gradove tamo, i još tvrdiš kako se oni na ovaj način brane.
P.S. Sve je jasno i prosto, 'k'o pasulj'.