Hriscanstvo u Rusko-Nato ratu

Za koga navijate u najnovijem ratu?

• Za Ukrajinu i Nato pakt

Votes: 0 0,0%
  • Za Rusiju i njene saveznike

Votes: 3 27,3%
  • Za OUN jer samo UN moze da dnese Miri i Sigurnost

• Za onog ko daje vise para i ostalog

Votes: 1 9,1%
  • Za Kinu

• Za neutralne

Votes: 1 9,1%
  • Za Isusa Hrista i Bozje carstvo

Votes: 6 54,5%

• Total voters
    11
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I mislim da Zapad nužno ne mora biti 'pederski'

Pa naravno da nije. Nego si se ti uhvatio za pojedince.

Samo vas bogobojazna većina treba 'zbaciti s vlasti'.

Ta "bogobojazna većina" je raspela Hrista. Jer kada ljudi žele nametati u ime vere bilo šta, to brzo prerasta u autoritarnost i najgoru represiju.

Ja nisam u situaciji i mentalnom sklopu u kojem si ti - ili Amerika ili Rusija.

Po mentalnom sklopu si bliži Rusiji. Jer dati slobodu nekome ne znači da si i ti takav. Jedno je sloboda za nekoga da radi ono što smatra da su njegovi nazori i da ih promoviše ako želi, a drugo su oni koji to ne žele zabraniti jer žele dati slobodu ali sami imaju sasvim ispravna načela.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa naravno da nije. Nego si se ti uhvatio za pojedince.

Nažalost, ti pojedinci, pederi u manjini, imaju vlast u svojim rukama.

Ta "bogobojazna većina" je raspela Hrista. Jer kada ljudi žele nametati u ime vere bilo šta, to brzo prerasta u autoritarnost i najgoru represiju.

A zašto si ti onda na strani pedera koji još drastičnije nameću svoje ideološke agende? Zašto bi Bog bio protiv onih koji 'nameću' Njegove Božje zakone, a bio na strani vas koji namećete pedersko-pedofilske zakone? Ovako samo luđak može rezonirati. Ili sotonin sluga.

Po mentalnom sklopu si bliži Rusiji. Jer dati slobodu nekome ne znači da si i ti takav. Jedno je sloboda za nekoga da radi ono što smatra da su njegovi nazori i da ih promoviše ako želi, a drugo su oni koji to ne žele zabraniti jer žele dati slobodu ali sami imaju sasvim ispravna načela.

Opet lažeš. Zadnjih par desetljeća na zapadu nije riječ o 'davanju slobode', nego o nametanju svakovrsnih gadosti i perverzija. Ja se samo ponovo pitam zašto se tebi gadi nametanje Božjih zapovijedi, a veseli te nametanje pederluka?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nažalost, ti pojedinci, pederi u manjini, imaju vlast u svojim rukama.

Nemaju, to su teorije zavere. A i da imaju, a nemaju, tebi niko ne može nametnuti da ti budeš takav. Ti se očigleno ne oslanjaš na Boga kada misliš da te oni mogu ugroziti.

Zadnjih par desetljeća na zapadu nije riječ o 'davanju slobode', nego o nametanju svakovrsnih gadosti i perverzija.

Upravo to je izgovor Putina i Dugina da se bore protiv "perverzija" Zapada i time imaju opravdanje. Isto misle kao i ti. Zanimljivo je da je u Rusiji upravo ta "bogobojzna većina" koju bi ti želeo da vidiš na Zapadu koja je za 100 godina zabranila gej paradu(baš ono što ti isto želiš), zatim se zalažu za povratak tradicionalnim vrednostima(što se okrene protiv svih koji nisu"tradicionalni"-ono što ti želiš).

Tvoj narativ je identičan Duginovom i Putinovom. Posle kažeš da ja izmišljam.

Vaša greška je kao što rekoh, što poistovećujete onoga ko daje nekome slobodu i onoga kome je data sloboda. Što je totalni promašaj.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Upravo to je izgovor Putina i Dugina da se bore protiv "perverzija" Zapada i time imaju opravdanje. Isto misle kao i ti. Zanimljivo je da je u Rusiji upravo ta "bogobojzna većina" koju bi ti želeo da vidiš na Zapadu koja je za 100 godina zabranila gej paradu(baš ono što ti isto želiš), zatim se zalažu za povratak tradicionalnim vrednostima(što se okrene protiv svih koji nisu"tradicionalni"-ono što ti želiš).

Putin baš nikakve veze s Bogom nema. Dapače, sam je izjavio da ne vjeruje u Boga. Prema tome, samo je neznalicima moguće 'prodati muda pod bubrege', uvjeriti ih kako je Putin zaštitnik kršćanskih vrijednosti, bože sačuvaj. Kako bi antikrist mogao biti zaštitnik i čuvar kršćanskih vrijednosti.

Tvoj narativ je identičan Duginovom i Putinovom. Posle kažeš da ja izmišljam.

Sada sam ti gore pokazao da si ti Putlerovac, a ne ja. Putin ne vjeruje u Boga u kojega vjerujemo mi kršćani, Boga Oca, Boga Sina i Boga Duha Svetoga, točno kao i ti. Dakle, ti si Putinov.

Vaša greška je kao što rekoh, što poistovećujete onoga ko daje nekome slobodu i onoga kome je data sloboda. Što je totalni promašaj.

Opet lažeš. Riječ je o nametanju sodomije, a ne davanju slobode. Ali vi sotonini 'puzavci' morate ovako govoriti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Putin baš nikakve veze s Bogom nema.

Ima sa takvom predstavom Boga koju ti imaš. Bog je dao da vidite upravo vi desničari kojima je Putinov autokratski poredak i borba za"vrednosti" uzor, da vidite pravi karakter toga i da se pokajte što kritikujte slobode na Zapadu da su zle. Sada taj Zapad opet mora da rešava problem jednog autokratskog režima i spasava Ukrajinu. Vi to ne možete.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Uostalom poslušaj Dugina i jednog pravoslavnog monaha šta kaže. On zagovora ovde upravo autorkratski model na kontu kritike Zapada poput tvoje:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jesi jesi Stvarnoslap.

Ti si za Antihrista.

Jer NATO koji ratuje u Ukraini protiv Rusije, sto znaci "Amerika kao biblijsko jagnje koje progovara kao azdaja, i deset careva koji prave kompromis sa zveri ili papstvom" zeli da unisti Rusiju jer stoji na putu sirenja zapadnog uticaja, i papstva.
A cilj im je stvaranje novog svetskog antihriscanskog poretka.

Osim toga, Ukraina je nacisticka drzava.

 Ja nisam ni za Rusiju, jer ona je svetovna drzava koja stiti svoje ciljeve.

Ja cekam Hristov drugi dolazak i Bozje carsrvo na zemlji.

Sto se tice moje poruke, ja sam takve slicne poslao i Putinu, i Evropskoj uniji, i Ujedinjenim nacijama, i pojedinim predsednicima i politicarima.

Licno mi se obratio Ban Ki Mun.

A od ujedinjenih nacija sam trazio da mi omoguce javno obracanje ili preko videa u parlamentu UN, kako bi izneo poslednju poruku za svet.

Dakle.
Pricas sam od sebe.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ima sa takvom predstavom Boga koju ti imaš.

Putin sam kaže da ne vjeruje u Boga. Dakle, ne vjeruje ni u Boga Isusa Krista, baš kao i ti.

Bog je dao da vidite upravo vi desničari kojima je Putinov autokratski poredak i borba za"vrednosti" uzor, da vidite pravi karakter toga i da se pokajte što kritikujte slobode na Zapadu da su zle. Sada taj Zapad opet mora da rešava problem jednog autokratskog režima i spasava Ukrajinu. Vi to ne možete.

Meni je Putin antikrist, kako će mi biti uzor. Ti i Putin ste sluge istog gospodara.

Jesi jesi Stvarnoslap.

Ti si za Antihrista.

Jer NATO koji ratuje u Ukraini protiv Rusije, sto znaci "Amerika kao biblijsko jagnje koje progovara kao azdaja, i deset careva koji prave kompromis sa zveri ili papstvom" zeli da unisti Rusiju jer stoji na putu sirenja zapadnog uticaja, i papstva.
A cilj im je stvaranje novog svetskog antihriscanskog poretka.

Osim toga, Ukraina je nacisticka drzava.

 Ja nisam ni za Rusiju, jer ona je svetovna drzava koja stiti svoje ciljeve.

Ja cekam Hristov drugi dolazak i Bozje carsrvo na zemlji.

Sto se tice moje poruke, ja sam takve slicne poslao i Putinu, i Evropskoj uniji, i Ujedinjenim nacijama, i pojedinim predsednicima i politicarima.

Licno mi se obratio Ban Ki Mun.

A od ujedinjenih nacija sam trazio da mi omoguce javno obracanje ili preko videa u parlamentu UN, kako bi izneo poslednju poruku za svet.

Dakle.
Pricas sam od sebe.

Od tebe se nije ničemu čuditi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Putin sam kaže da ne vjeruje u Boga.

Putin-s.jpg

Grešiš, vrlo je religiozan i to na isti način kao i ti.

I kao tradicionalista zabranio gej paradu na 100 godina. Ja mislim da ti treba da slediš ovog čoveka kada već misli kao i ti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Takođe pogledaj ovo:

Putin je seo na stolicu carigradskih vladara, na gori Atos. A to može samo vernik i to jak tradicionalista. Pogledaj koliko zajedničkih tradicionalnih vrednosti delite

Natrag