Hriscanstvo u Rusko-Nato ratu

Za koga navijate u najnovijem ratu?

• Za Ukrajinu i Nato pakt

Votes: 0 0,0%
  • Za Rusiju i njene saveznike

Votes: 3 27,3%
  • Za OUN jer samo UN moze da dnese Miri i Sigurnost

• Za onog ko daje vise para i ostalog

Votes: 1 9,1%
  • Za Kinu

• Za neutralne

Votes: 1 9,1%
  • Za Isusa Hrista i Bozje carstvo

Votes: 6 54,5%

• Total voters
    11
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
A sta je on pogresno rekao? Zar ne treba leciti te ljude?

Da je ta metoda dobra islamske države bi cvetale od dobrih dela, a ne bi se raspadale.

Ti ljudi su hodajuca tempirana bomba.. Zar treba nekog da uhvate i zrtvuju na ulici?

Zavisi na koga misliš? A ko je rekao da trebaju ubice i prestupnici.

Posao vlasti je da zastiti zdravlje i zivot naroda,

Nisam znao da mi ti nisi rekao.

zato i postoje da sankcionisu ovakve bolesne devijacije, a ne da ih podrzavaju..

Navedi koje konkretno ima ih raznih, neke krše ovozemaljske zakone, a neke ne.

Eno sta se sada desava sa balencijadom, satanizam na sve strane u americi,

Pa opet je gore kod nas i u katoličkoj Južnoj Americi i na Bliskom istoku. 10 x gore stanje.

ac , u jednu skolu su uveli pored veronauke i teologiju satane, pa uce decu da je satana bog..

Bar nisu licemeri kao pravosl. i katolici što uče da je Isus Bog i Otac Bog i Duh Sveti pa onda zlo čine.

Satanista, homića i lezbejki i pedofa realno i nema puno u odnosu na ukupan broj ljudi, više zla nanose lažni vjernici tradicionalnih crkava. Šta ti se dešava u Ukrajini rat između braće.

Uveli su i obdanista za LGBT parove. I to se sada dozvoljava, jer to je demokratija..

Jedino u slobodi Bog poštuje svačiji izbor dobar ili loš.

Ne mozes se pravdati mojim toboze kontradikcijama..

To je bio moj odg. na tvoje primedbe, ali tvoje su uopštene, a moje konkretne.

Opet se nisi udostojio da odgovoris, kako to da vi svi imate RODOVE a ucite suprotnu nauku!

Opet lažeš, ko je rekao da mi bukvalno SVI imamo rodove, ja govorim za ljude u globalu vas i nas.

Ovo samo dokazuje da se ne moze RODOVIMA ocenjivati istinitost ucenja!

A ko je rekao da SVI moraju imati rod ako je ispravno učenje?

Ali Laodikeja ima RODOVE, pa to znaci da mu je nauka istinita!

To ti rekao da ima, vrlo važno šta si i rekao ako to nema smisla.

Neces ti priznati da se rodovima ne moze ocenjivati nauka, srusilo bi ti se sve..

A gdje sam ja rekao da SVI bukvalno SVI moraju imati rodove ako je ispravna nauka.

Nemoj da LAŽEŠ. Naravno da ispravna nauka itekako ima dobar udeo u dobrim delima, ali ona nije garancija za to.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tipično iživljavanje nad njim koji očigledno ima nekih men. problema.

On ima duhovnih problema, ali odbacivanjem lažne proročice Ellen White i vraćajući se Kristovoj crkvi bit će na putu spasenja.

Kao i ovdje, iako realno on jeste to zaslužio. Poniženje.

A kada ja dam vi ga kao branite, u stvari vi ste i srećni što je on ovde.

Opet tvoja projekcija. Ti si sretan što misliš da Laodikeji imaš pravo i možeš reći da ima nekih mentalnih problema. Laodikeja mi je bliži od tebe jer se može nazvati kršćaninom, vjeruje da je Isus pravi Bog, za razliku od vas ostale trojice adventista ovdje.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
On ima duhovnih problema, ali odbacivanjem lažne proročice Ellen White i vraćajući se Kristovoj crkvi bit će na putu spasenja.

teško jer onaj ko je upoznat sa istinama a krene sa ovakvim fanatizmom može samo da još više duhovno tone.

Naravno nije nemoguće. Ali od vas svakako nema pomoći.

Opet tvoja projekcija.

Zato se iživljavate vi, a ne ja.

Ti si sretan što misliš da Laodikeji imaš pravo i možeš reći da ima nekih mentalnih problema.

Od tebe nema niko srećniji zbog onoga što on iznosi. Naravno da ima.

Laodikeja mi je bliži od tebe

Baš mi je drago da to čujem.

jer se može nazvati kršćaninom,

22. sept. Isus dolazi na oblacima. Baš je ovo dokaz da je hrišćanin.

vjeruje da je Isus pravi Bog,

Neće svako ko kaže Isuse Isuse ući u spasenje.

za razliku od vas ostale trojice adventista ovdje.

Gdje smo mi tvrdili da nije. Svi tvrde da je Bog, ali zato ne obožavaju svi Mariju i svece.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Zato se iživljavate vi, a ne ja.

Ovo je dokaz da ti imaš mentalnih problema.

Upravo ovo ti je navještala i doček Isusa u jesen 1844. organizirala tvoja boginja Ellen White. Izvucimo sada za Ellen White, prema primjeru kako si ti izvukao zaključak za Laodikeju, dakle: Ellen White je sotonina proročica.

P.S. Ovo je norma, mjerilo, kriterij:

Svaki tvoj odg. je besmislen jer si ti lažni sotonin prorok koji određuje datume Isusovog dolaska.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da je ta metoda dobra islamske države bi cvetale od dobrih dela, a ne bi se raspadale.

Hoces reci da duhovno lecenje nema efekta?
Naravno da ima! Ali ne radi se o tome, vec da se zastite deca i mladi, da ljudi mogu sigurni setati ulicom. A to kakvi ce oni moralno biti, ne mozes ti uticati na to da drustvo postane apsolutno dobro!

Zavisi na koga misliš? A ko je rekao da trebaju ubice i prestupnici.

Pa sta ih onda branis? Ti govoris kako Miroljub nije u pravu kada kaze da staniste i moralne devijante treba sankcionosati.

Ja takodje tvrdim da treba! To nece popraviti moralnost u apsolutnom smislu, i dalje ce biti licemera, ali ce stvoriti bolju klimu za razvoj duhovnih sposobnosti coveka!

Svako popustanje grehu i njegova promocija, vodi u jos vecu moralnu dekadenciju! Deca se uce tako sto posmateaju roditelje i starije, pa onda izlozeni losim uticajima i oni postaju zli! To i biblija govori: "lose drustvo kvari korisne navike". Zar ne kaze? I da deca odgovaraju za oceve grehe tako sto navuku zlo ponasanje od roditelja!

I kako ti onda tvrdis, da sankcionisanje ovakvih perverzija nece doprineti boljitku drustva? Naravno da hoce! Ali rekao sam to nema apsolutni efekat! I sad posto nema apsolutni efekat, ti tvrdis da to ne treba uopste zabraniti!?

Pa to je kao da si rekao, dozvolite ubicama da setaju ulicom, jer nema smisla zabranjivati, kada se time ne postize zadovoljavajuci moralni efekat na srce. Ljudi ce i dalje biti ubilacki nastrojeni!

Besmislice pises!

Jedino u slobodi Bog poštuje svačiji izbor dobar ili loš.

To je besmislica.. Onda legalizuj i ubistvo! Nemoj zakonom zabranjivati ubistvo, jer tako samo stvaras licemere!

Opet lažeš, ko je rekao da mi bukvalno SVI imamo rodove, ja govorim za ljude u globalu vas i nas.

Ne lazem, jedan je Trojicar, drugi Arijanac, treci negde izmedju. Jedan veruje EGW drugi je porice, jedan veruje da sme jesti meso, drugi ne jede, jedan pije kafu i alkohol a drugi ne pije, jedan prorice datume a drugi ga nazivaju sotonom (dakle nije samo Laodikeja prorok imas ih koliko hoces), jedan uci da su andjeli opstili sa zenama a drugi da nisu, jedan tvrdi da treba ime Jehova drugi da ne, jedan da se mora izgovarati Jehosua a drugi ne, jedan da se krastava u ime Isusa a drugi u ime Trojstva itd..

Dakle, kad bi ja po rodovima ocenjivao vasu crkvu i dogmu, ne bi ni usao tamo..

A ko je rekao da SVI moraju imati rod ako je ispravno učenje

Vecina mora, dakle po vecini na forumu ja zakljucujem da vam je nauka lazna jer ste suproststavljeni u nauci? I u crkvi je isto, jer na forumu vidimo samo delic toga.. Globalna slila je mnogo kompleksnija..

To ti rekao da ima, vrlo važno šta si i rekao ako to nema smisla.

Hoces reci da Laodikeja nema RODOVE i da je on lazan vernik? Znas ga licno? Pa ako RODOVIMA merimo neciju nauku, njegova bi trebala biti 100% istinita!

A ne mora Laodikeja, evo moj komsija Jehovin Svedok, divan covek, sada je vec ostario, taj ni mrava nece zgaziti , sta je sve doziveo i progonstvo i svasta u zivotu, kada je bio rat on je napustio vojnu sluzbu, izdrzao zatvor i svasta, ceo zivot porpoveda Hrista, pomaze beskucnike cesto dodju.. Ti ces meni reci da se on pretvara, pominjati mi nekakav formalizam, pa ne mozes meni pricati te gluposti.

A gdje sam ja rekao da SVI bukvalno SVI moraju imati rodove ako je ispravna nauka.

Ti si rekao VECINA mora imati RODOVE..

Pa eno ti Laodikeja, kaze da 99% adventista danas nema RODOVE, i da Bog nema s kim da radi, niti ce preko crkve dovrsiti delo..

Ja mogu da posvedocim da je stanje u crkvi upravo takvo, ocajno..

A ti onda kazes RODOVIMA se dokazuje nauka?

Pa ti ocigledno ne ides u adventisticku crkvu, cim ne znas kakvi su danas vernici tamo.. Nema vise vernika kao pre 20 - 30 godina.. Ostalo je mozda par iskrenih i to je sve.. Sam nacin oblacenja dovoljno govori, nekad se nosilo cisto odelo - kosulja, sako pantalone i kravata, a danas ko kako boce, svi odrpani prljavi i pocepani u farmericama... Naravno ne treba suditi po izgledu, ali opet po nacinu oblacenja se vidi nemarnost i neposvecenost. Nekad je subota bila sveti dan, kada je covek izlazio pred Boga u najboljem odelu, cist namirisan, a sada je sve jedno kako izlazis..

Ne mozes ti ovo pravdati nikako..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tipično iživljavanje nad njim koji očigledno ima nekih men. problema

Ko se izivljava? Ja sam pisao da ga ni ti ne ismejavas.. A ja necu ni da pominjem sta je on ranije pisao.. Slap se ismejava, ali ne treba niko da ga ismejava, ja to i ne radim..

Laodikeja mi je bliži od tebe jer se može nazvati kršćaninom, vjeruje da je Isus pravi Bog, za razliku od vas ostale trojice adventista ovdje.

I meni je blizi jer veruje u Hrista Boga, i mislim da je iskren, ma sta lupetao ovde..

A imas li ti dokaz da on nije Hriscanin? Znas ga licno? Ja sam uveren da on zivi ono sto ispoveda i da se ne pretvara..

Gdje smo mi tvrdili da nije. Svi tvrde da je Bog, ali zato ne obožavaju svi Mariju i svece.

Ali nije vam Trojstvo Bog! Bozja zapovest kaze: "nemoj imati drugih bogova pored mene", a ti na ovaj nacin imas dva boga, jednog VELIKOG Boga koji je Jahve i jednog MALOG koji je "malim slovom" - bog. I taj mali je oduvek bog pored velikog Boga. Ovaj VELIKI je nekako RODIO malog boga u vecnosti. Dakle NISU JEDNO BICE! Mada im dajete jednaku cast. Dvojica su, i dva su bica a ne jedno kao kod nas. Dok vam Sveti Duh nije nista osim energije.

Ovo je ponizavanje Hrista, nista manje od onog koje rade Jehovini Svedoci! Jer njega je VELIKI Bog RODIO! Ne mozes ti izbeci da je manji cak ni sa tvrdnjom da je "oduvek postojao u vecnosti", opet je Jahve veci jer on RADJA!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Hoces reci da duhovno lecenje nema efekta?

Vaša nema, jer ne prop. jevanđelje i zakon.

Naravno da ima! Ali ne radi se o tome, vec da se zastite deca i mladi, da ljudi mogu sigurni setati ulicom.

Šta lupaš gluposti, koja država dozvoljava silovanje, zlostavljanje itd.?

A to kakvi ce oni moralno biti, ne mozes ti uticati na to da drustvo postane apsolutno dobro!

Nikada represija nije donijela moralnost.

Pa sta ih onda branis?

Što lažeš?

Ti govoris kako Miroljub nije u pravu kada kaze da staniste i moralne devijante treba sankcionosati.

Naravno da nije u pravu, jer on krivični zakon stavlja u ravan moralnog zakona.

Ko prekrši zakon naravno da treba biti kažnjen.

To je besmislica.. Onda legalizuj i ubistvo! Nemoj zakonom zabranjivati ubistvo, jer tako samo stvaras licemere!

To ti braniš, ti bi provodio "pod mač bato". Ko je rekao da država ne treba da štiti građane.

Ne lazem, jedan je Trojicar, drugi Arijanac, treci negde izmedju. Jedan veruje EGW drugi je porice, jedan veruje da sme jesti meso, drugi ne jede, jedan pije kafu i alkohol a drugi ne pije, jedan prorice datume a drugi ga nazivaju sotonom (dakle nije samo Laodikeja prorok imas ih koliko hoces), jedan uci da su andjeli opstili sa zenama a drugi da nisu, jedan tvrdi da treba ime Jehova drugi da ne, jedan da se mora izgovarati Jehosua a drugi ne, jedan da se krastava u ime Isusa a drugi u ime Trojstva itd..

Ti si sam sa sobom u sukobu oko toga šta je duša, šta čini dušu i sa Adrianom, Nelsmom.

Ja takodje tvrdim da treba! To nece popraviti moralnost u apsolutnom smislu, i dalje ce biti licemera, ali ce stvoriti bolju klimu za razvoj duhovnih sposobnosti coveka!

Zato se islamske države raspadaju. Znači loša metoda. Čuj kažeš "Ja takođe tvrdim" opet pitaš svoje JA. kao da je ono mjerilo i objektivno.

I kako ti onda tvrdis, da sankcionisanje ovakvih perverzija nece doprineti boljitku drustva?

Opet lažeš. naravno da neće u smislu da će ljudi biti drugačiji u srcu, a hoće da drugi mogu mirno da žive.

I da deca odgovaraju za oceve grehe tako sto navuku zlo ponasanje od roditelja!

Ne odgovaraju, opet iznosiš nebiblijske tvrdnje. Biblija kaže da će svako za svoj grijeh odgovarati

Ne odgovaraju nego je stradanje djece kazna zlim roditeljima.

Pa to je kao da si rekao, dozvolite ubicama da setaju ulicom,

Opet lažeš.

Vecina mora, dakle po vecini na forumu ja zakljucujem da vam je nauka lazna jer ste suproststavljeni u nauci? I u crkvi je isto, jer na forumu vidimo samo delic toga.. Globalna slila je mnogo kompleksnija..

Većina i ima, čak i sada u protest. državama bivšim, sada ateističkim se vidi veće poštenje nego u katoličkim i pravoslavnim. Koje nikada nisu imale dobar rod u globalu. Dok su protest. imale dobar rod sve do sredine 19. v. i sada ga imaju boljeg što se tiče poslovanja, korupcije, poštovanja ličnosti.

A ne mora Laodikeja, evo moj komsija Jehovin Svedok, divan covek, sada je vec ostario, taj ni mrava nece zgaziti , sta je sve doziveo i progonstvo i svasta u zivotu, kada je bio rat on je napustio vojnu sluzbu, izdrzao zatvor i svasta, ceo zivot porpoveda Hrista, pomaze beskucnike cesto dodju.. Ti ces meni reci da se on pretvara, pominjati mi nekakav formalizam, pa ne mozes meni pricati te gluposti.

Naravno da ima finih vjernika svugdje. A da li bi dao krv svome bližnjem da treba, čak i ako mu zavisi život.

iOnda legalizuj i ubistvo! Nemoj zakonom zabranjivati ubistvo, jer tako samo stvaras licemere!

Opet mešaš babe i žabe. Ja govorim da krivični zakon nema svrhu moralnog zakona, a ne da se ne treba sprovoditi.

Pa ti ocigledno ne ides u adventisticku crkvu, cim ne znas kakvi su danas vernici tamo.. Nema vise vernika kao pre 20 - 30 godina.. Ostalo je mozda par iskrenih i to je sve.. Sam nacin oblacenja dovoljno govori, nekad se nosilo cisto odelo - kosulja, sako pantalone i kravata, a danas ko kako boce, svi odrpani prljavi i pocepani u farmericama... Naravno ne treba suditi po izgledu, ali opet po nacinu oblacenja se vidi nemarnost i neposvecenost. Nekad je subota bila sveti dan, kada je covek izlazio pred Boga u najboljem odelu, cist namirisan, a sada je sve jedno kako izlazis..

Kod mene su svi obučeni kako treba. Opet lažeš da ne idem.

Ko se izivljava? Ja sam pisao da ga ni ti ne ismejavas.. A ja necu ni da pominjem sta je on ranije pisao.. Slap se ismejava, ali ne treba niko da ga ismejava, ja to i ne radim..

jesi napisao si kako si sada prosvećen od Laodik. proročanstva tzv. naravno.

I meni je blizi jer veruje u Hrista Boga, i mislim da je iskren, ma sta lupetao ovde..

Oh kako mi je to drago čuti. Svak se u svome nađe.

A imas li ti dokaz da on nije Hriscanin?

Naravno jer mu demoni diktiraju brojeve, slova, datume. Dovoljno.

i mislim da je iskren, ma sta lupetao ovde..

Iskrenost nije mjerilo i onaj što se raznese u džamiji je bio iskren. Ali na pogrešnom putu.

Ja sam uveren da on zivi ono sto ispoveda i da se ne pretvara..

Naravno ovde ispoveda golove, datume i živi sa demonima.

Ali nije vam Trojstvo Bog!

Ko kaže da nema 3 osobe. Ja sam rekao da nema neka imaginarna osoba, a ima Bog Otac iz kojeg proizilaze Isus i Duh Sveti.

a ti na ovaj nacin imas dva boga, jednog VELIKOG Boga koji je Jahve i jednog MALOG koji je "malim slovom" - bog.

Opet lažeš.

I taj mali je oduvek bog pored velikog Boga. Ovaj VELIKI je nekako RODIO malog boga u vecnosti. Dakle NISU JEDNO BICE!

Nisu jedna osoba, Isus je bio Sin Božiji i prije utijelovljenja, oduvek pored Oca, kada kažem proizilazi znači da se manifestuje u vremenu i prostoru.

Dvojica su, i dva su bica a ne jedno kao kod nas. Dok vam Sveti Duh nije nista osim energije.

opet lažeš.

Ovo je ponizavanje Hrista,

Vi ste ga ponizili sa svecima, moštima, kipovima.

Jer njega je VELIKI Bog RODIO! Ne mozes ti izbeci da je manji cak ni sa tvrdnjom da je "oduvek postojao u vecnosti", opet je Jahve veci jer on RADJA!
I ne znaš šta znači riječ RODIO u tim tekstovima, ajd malo guglaj.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vaša nema, jer ne prop. jevanđelje i zakon.

Šta lupaš gluposti, koja država dozvoljava silovanje, zlostavljanje itd.?

Nikada represija nije donijela moralnost.

Što lažeš?

Naravno da nije u pravu, jer on krivični zakon stavlja u ravan moralnog zakona.

Ko prekrši zakon naravno da treba biti kažnjen.

To ti braniš, ti bi provodio "pod mač bato". Ko je rekao da država ne treba da štiti građane.

Ti si sam sa sobom u sukobu oko toga šta je duša, šta čini dušu i sa Adrianom, Nelsmom.

Zato se islamske države raspadaju. Znači loša metoda. Čuj kažeš "Ja takođe tvrdim" opet pitaš svoje JA. kao da je ono mjerilo i objektivno.

Opet lažeš. naravno da neće u smislu da će ljudi biti drugačiji u srcu, a hoće da drugi mogu mirno da žive.

Ne odgovaraju, opet iznosiš nebiblijske tvrdnje. Biblija kaže da će svako za svoj grijeh odgovarati

Ne odgovaraju nego je stradanje djece kazna zlim roditeljima.

Opet lažeš.

Većina i ima, čak i sada u protest. državama bivšim, sada ateističkim se vidi veće poštenje nego u katoličkim i pravoslavnim. Koje nikada nisu imale dobar rod u globalu. Dok su protest. imale dobar rod sve do sredine 19. v. i sada ga imaju boljeg što se tiče poslovanja, korupcije, poštovanja ličnosti.

Naravno da ima finih vjernika svugdje. A da li bi dao krv svome bližnjem da treba, čak i ako mu zavisi život.

Opet mešaš babe i žabe. Ja govorim da krivični zakon nema svrhu moralnog zakona, a ne da se ne treba sprovoditi.

Kod mene su svi obučeni kako treba. Opet lažeš da ne idem.

jesi napisao si kako si sada prosvećen od Laodik. proročanstva tzv. naravno.

Oh kako mi je to drago čuti. Svak se u svome nađe.

Naravno jer mu demoni diktiraju brojeve, slova, datume. Dovoljno.

Iskrenost nije mjerilo i onaj što se raznese u džamiji je bio iskren. Ali na pogrešnom putu.

Naravno ovde ispoveda golove, datume i živi sa demonima.

Ko kaže da nema 3 osobe. Ja sam rekao da nema neka imaginarna osoba, a ima Bog Otac iz kojeg proizilaze Isus i Duh Sveti.

Opet lažeš.

Nisu jedna osoba, Isus je bio Sin Božiji i prije utijelovljenja, oduvek pored Oca, kada kažem proizilazi znači da se manifestuje u vremenu i prostoru.

opet lažeš.

Vi ste ga ponizili sa svecima, moštima, kipovima.

I ne znaš šta znači riječ RODIO u tim tekstovima, ajd malo guglaj.

Ajd zdravo, uzaludna rasprava.. Ja imam svoje misljenje ti svoje..

Natrag