Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
A sta je on pogresno rekao? Zar ne treba leciti te ljude?
Da je ta metoda dobra islamske države bi cvetale od dobrih dela, a ne bi se raspadale.
Ti ljudi su hodajuca tempirana bomba.. Zar treba nekog da uhvate i zrtvuju na ulici?
Zavisi na koga misliš? A ko je rekao da trebaju ubice i prestupnici.
Posao vlasti je da zastiti zdravlje i zivot naroda,
Nisam znao da mi ti nisi rekao.
zato i postoje da sankcionisu ovakve bolesne devijacije, a ne da ih podrzavaju..
Navedi koje konkretno ima ih raznih, neke krše ovozemaljske zakone, a neke ne.
Eno sta se sada desava sa balencijadom, satanizam na sve strane u americi,
Pa opet je gore kod nas i u katoličkoj Južnoj Americi i na Bliskom istoku. 10 x gore stanje.
ac , u jednu skolu su uveli pored veronauke i teologiju satane, pa uce decu da je satana bog..
Bar nisu licemeri kao pravosl. i katolici što uče da je Isus Bog i Otac Bog i Duh Sveti pa onda zlo čine.
Satanista, homića i lezbejki i pedofa realno i nema puno u odnosu na ukupan broj ljudi, više zla nanose lažni vjernici tradicionalnih crkava. Šta ti se dešava u Ukrajini rat između braće.
Uveli su i obdanista za LGBT parove. I to se sada dozvoljava, jer to je demokratija..
Jedino u slobodi Bog poštuje svačiji izbor dobar ili loš.
Ne mozes se pravdati mojim toboze kontradikcijama..
To je bio moj odg. na tvoje primedbe, ali tvoje su uopštene, a moje konkretne.
Opet se nisi udostojio da odgovoris, kako to da vi svi imate RODOVE a ucite suprotnu nauku!
Opet lažeš, ko je rekao da mi bukvalno SVI imamo rodove, ja govorim za ljude u globalu vas i nas.
Ovo samo dokazuje da se ne moze RODOVIMA ocenjivati istinitost ucenja!
A ko je rekao da SVI moraju imati rod ako je ispravno učenje?
Ali Laodikeja ima RODOVE, pa to znaci da mu je nauka istinita!
To ti rekao da ima, vrlo važno šta si i rekao ako to nema smisla.
Neces ti priznati da se rodovima ne moze ocenjivati nauka, srusilo bi ti se sve..
A gdje sam ja rekao da SVI bukvalno SVI moraju imati rodove ako je ispravna nauka.
Nemoj da LAŽEŠ. Naravno da ispravna nauka itekako ima dobar udeo u dobrim delima, ali ona nije garancija za to.