Hriscanstvo u Rusko-Nato ratu

Za koga navijate u najnovijem ratu?

• Za Ukrajinu i Nato pakt

Votes: 0 0,0%
  • Za Rusiju i njene saveznike

Votes: 3 27,3%
  • Za OUN jer samo UN moze da dnese Miri i Sigurnost

• Za onog ko daje vise para i ostalog

Votes: 1 9,1%
  • Za Kinu

• Za neutralne

Votes: 1 9,1%
  • Za Isusa Hrista i Bozje carstvo

Votes: 6 54,5%

• Total voters
    11
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kad bi se radilo o "genetici", onda bi Bog morao da promeni gene svakog homoseksualca! A to se ne desava!

Ne mora. Jednostavno, to mu je iskušenje koje on mora pobediti. Isto kao što je neko pre obraćenja bio sklon ljutnji, pa je to pobedio. Ali to ne znači da on ne može biti ponovo ljut..nije operisan od toga. Tako i pojedinac koji ima sklonosti može pobediti to uz Božiju pomoć, iako sklonost postoji i postojaće do kraja života. Ali Bog ga neće suditi po sklonosti već po njegovoj odluci u srcu da je tu sklonost osudio i živeo po savesti.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
 U coveku predanom Bogu on menja sve.

 Sve bolesti, fizicke, psihicke, mentalne.
Celokupan psihofizicki mentalni sklop.

Tako i od homoseksualca moze da stvori normalnog moralnog coveka.

Jer ako je nesto poremecaj, on to moze isceliti.

Slusao sam licno iskustvo homoseksualca koji se obratio i promenio.

Prilikom pricanja ovog iskustva sa propovedaonice je plakao.

Reci da Bog ne moze da isceli coveka, to je neverstvo koje moze biti hula na svemoguceg Boga.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zašto onda ti takvima ne kažeš, kao sveti Pavao, da će završiti u paklu ne prestanu li s 'pederlukom', nego ih sokoliš - Budite pederi, to je vaše ljudsko pravo?

Zato što taj greh nije sam za sebe već je simptom drugih. Pa zato čovek najpre mora rasčistiti sa grehovima koji vode do tog...on je simptom drugih na koje moramo upozoravati svet. A ti grehovi su gordost i oholost. Kada to ukoravamo, onda ukoravamo i ovo drugo.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Zašto onda ti takvima ne kažeš, kao sveti Pavao, da će završiti u paklu ne prestanu li s 'pederlukom', nego ih sokoliš - Budite pederi, to je vaše ljudsko pravo?

Zato što taj greh nije sam za sebe već je simptom drugih. Pa zato čovek najpre mora rasčistiti sa grehovima koji vode do tog...on je simptom drugih na koje moramo upozoravati svet. A ti grehovi su gordost i oholost. Kada to ukoravamo, onda ukoravamo i ovo drugo.

A tako dakle, ti si pametniji od svetog Pavla. Tebi je Bog otkrio nove stvari koje svetom Pavlu nije bio dao. Zato je sveti Pavao gotovo urlikao "prestanite sa sodomijom u pakao ćete", a ti ne samo da šutiš o tome, nego ih još sokoliš - "pederluk je vaše ljudsko pravo"!?!?!?

Baš ste vi EGWisti neke 'čudne biljke'. Eno ti brat Laodikeja sebe predstavlja "novim Ilijom", a bavi se đavlijim poslom - računa datume Isusovog dolaska na zemlju!? Ti također, predstavljaš se "novim Pavlom", a pedere ne ukoravaš nego ih promoviraš i sokoliš kako je pederluk njihovo ljudsko pravo!?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pavle nikada nije izdvajao jedan greh već je uvek govorio o kolektivnom grehu. Da, ko istrajava u nemenjanju karaktera, hoće završiti u grobu zauvek. Samo trebamo postati svesni svojih pojedinačnim greha i to menjati.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pavle nikada nije izdvajao jedan greh već je uvek govorio o kolektivnom grehu. Da, ko istrajava u nemenjanju karaktera, hoće završiti u grobu zauvek. Samo trebamo postati svesni svojih pojedinačnim greha i to menjati.

Kakav je to kolektivni grijeh? Orgije?

I što praviš budalu od sebe ovakvim besmislicama? Sveti Pavao posebno teškim ističe grijeh sodomije. A i Bog nije dopustio žešću kaznu od kazne koja je zadesila "Sodomske pedere".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mi moramo osuditi sve grehe, kolektivno. Ne jedan. Znaš ti dobro šta mislim. Recimo sad si napravio greh, pisanjem. To treba da pobediš.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jer homoselsualizam ima korena u osionosti i gordosti. Kada to pobediš onda tvoje homoseksualne sklonosti neće ni doći do izražaja. Međutim, ti sudiš homoseksualcima a ne sudiš greh oholosti i gordosti koji dovodi do aktiviranja tih sklonosti kod onih koji ih imaju.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jer homoselsualizam ima korena u osionosti i gordosti. Kada to pobediš onda tvoje homoseksualne sklonosti neće ni doći do izražaja. Međutim, ti sudiš homoseksualci a ne sudiš greh oholosti i gordosti koji dovodi do aktiviranja tih sklonosti kod onih koji ih imaju.

Čuj, mi kršćani vjerujemo kako uči sveti Pavao, a ovo što ti vjeruješ i pišeš je naučavanje njuejdžera Miloša Bogdanovića.

Natrag