Hriscanstvo u Rusko-Nato ratu

Za koga navijate u najnovijem ratu?

• Za Ukrajinu i Nato pakt

Votes: 0 0,0%
  • Za Rusiju i njene saveznike

Votes: 3 27,3%
  • Za OUN jer samo UN moze da dnese Miri i Sigurnost

• Za onog ko daje vise para i ostalog

Votes: 1 9,1%
  • Za Kinu

• Za neutralne

Votes: 1 9,1%
  • Za Isusa Hrista i Bozje carstvo

Votes: 6 54,5%

• Total voters
    11
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jedinica drustva je porodica, a Bog je odredio da tako bude! Dakle za dete odgovara roditelj.

Ovde se radi o mogućim implikacima po život deteta a ne o nekim uopšteni pravima. Inače i sam znaš da centri za socijalni rad mogu oduzeti decu nesavesnim roditeljima. Pa kada je tako, koliko je veći problem ugrožen život deteta nepružanjem medicinske pomoći. Ne možeš za tako nešto reći, neka, to je stvar roditelja. Zato kažem, SAD kao demokratska zemlja upravo u tom segmentu je želeći da zaštiti dete imala parnice sa JS. Za razliku od Rusije, koja iz želje za nametanjem pravoslavlja vidi JS kao pretnju.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A to za gejeve, rekao sam u 1% slucajeva (mozda i manje), se desava da se neko tako rodi! Ostali postaju homoseksualci tako sto su na to navuceni. I to nisam ja izmislio, to pokazuju podaci.
Od 1-10%. To kaže nauka. I to zbog jednog gena.

Zato na njihovu odluku ne utiče okolina već sklonost.

Oni pak to moraju da pobede, kao što svako treba da pobedi svoje prirodne sklonosti.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovde se radi o mogućim implikacima po život deteta a ne o nekim uopšteni pravima. Inače i sam znaš da centri za socijalni rad mogu oduzeti decu nesavesnim roditeljima

Prvo, da li su J.S. "nesavesni" roditelji? Ili zele namerno da ubiju svoje dete?

Drugo, i sam znas da postoji alternativa u lecenju, i zato J. S. ne dovode u opasnost dete odbijanjem transfuzije, jer postoji transfuzija beskrvne plazme. Medjutim, vlasti zbog protokola prisiljavaju roditelje da prime krvnu plazmu. Oni zapravo i ne mare za dete, vec za svoj protokol (cast izuzecima).

Pa kada je tako, koliko je veći problem ugrožen život deteta nepružanjem medicinske pomoći

Jovane, ovde se radi o stvarima koje ti ne razumes. To je krsenje prirodnog poretka i ugrozavanje ljudskog dostojanstva. Ljudski zivot je zasticen prirodnim zakonima i on sam sebe podrzava. Piroda je nacinjena tako da omoguci nesmetan i zdrav zivot, ugodan boravak u okolini, i prirodnu smrt.

Niko nema prava da se u ovo mesa!

Svako mesanje i uplitanje u prirodan poredak je uplitanje u tokove koje je sam Bog stvorio!

Dakle, niko nema pravo, da recimo uzme coveka iz prirode koji je rodjen negde u dzungli i da ga prebaci u grad (sto su radili kada su otimali crnce), da ga na silu bode i leci! Ili da otme neko dete od roditelja i odvede ga u grad, jer dete po njihovoj proceni zivi teskim uslovima, razbolece se i umreti..
To niko nema pravo da radi!

To je krsenje prirodnog zakona i poretka stvari, to je nasilje! Jedino Bog koji je coveka stvorio ima pravo da uradi ovakvo nesto!

Dakle, vlasti radeci to, krse prirodni poredak i ugrozavaju ljudsko dostojanstvo i siluju ljudsku savest!

To niko nema pravo da radi, da otima dete roditeljima zbog navodnog "spasavanja zivota" ili "uslova zivota"! Ponavljam NIKO!

Ne možeš za tako nešto reći, neka, to je stvar roditelja

Ja sam ti lepo objasnio, ne moze niko da otima decu roditeljima u svrhu navodnog lecenja jer to je nasilje i krsenje prirodnog poretka! Samo Bog moze da radi takve stvari!

Drugo je kada je dete neposredno ugrozeno, kada trpi nasilje od strane roditelja ili nekog u porodici, tu se radi o neposrednom spasavanju zivota!

A ovde se radi o mesanju u prirodni poredak stvari! Gde zivot bolest i smrt predstavljaju prirodan tok stvari. Ako roditelji ne zele dati svoje dete da ti na njemu vrsis svoje "OGLEDE" i izigravas "BOGA", onda ne zele, i ti ih ne mozes prisiljavati i oduzimati dete!

To je Jovane - NASILJE!

Zato kažem, SAD kao demokratska zemlja upravo u tom segmentu je želeći da zaštiti dete imala parnice sa JS

SAD je satanisticka tvorevina od pocetka. Osnovali su je masoni! Kao i englezi i oni krse prirodan poredak, otimaju ljude iz prirode, dovode ih u gradove, i od njih prave robove, na silu ih bodu.. Tako da tu ne mogu da se slozim, niti sa tim parnicama, u kojima naravno J.S. pobedjuju, jer to nije zakonski..

Za razliku od Rusije, koja iz želje za nametanjem pravoslavlja vidi JS kao pretnju.

Rekao sam, Rusija ne zabranjuje J.S. zbog nekog odrzanja pravoslavlja, vec zato sto su procenili da Jehovini Svedoci negativno uticu na psihu.

Da si ti u pravu, i da postoji teznja ka odrzanju pravoslavlja, oni bi zabranili i adventizam, a koliko ja znam, adventisti nikakvih problema nemaju u Rusiji!

Takodje, zabranili bi i islam i judaizam! Znas li ti koliko muslimana i jevreja postoji u Rusiji?

Sto pokazuje da si ti isprogramiran, predubedjen i da izmisljas..

vidi JS kao pretnju.

Jadnu malu zajednicu vidi kao pretnju? Ajde Jovane molim te :)

Od 1-10%. To kaže nauka. I to zbog jednog gena.

Medju gejevima je manje od 1% onih koji su se tako rodili!

Nemoj da manipulises podacima, necu da se zamlacujem glupostima! Ti ne mozes ovo da dokazes ni podacima, ni biblijom, jer Bog bi onda bio nacista koji bi ubijao bolesne ljude! Tada bi i eugenizam bio opravdan!

Ne radi se tu o bolesnim ljudima, vec o ljudima koji uticajem okoline postaju gejevi u 99% slucajeva!

A bolesne, one koji su se tako rodili niko nema prava da osudjuje, ni ja ni ti. I to se resava medicinskim tretmanom - promenom pola, i karakterise se kao bolest i tako se leci! Medicina tako i klasifikuje homoseksualizam - kao bolest!

Dok biblija ovu pojavu karakterise kao namerno izazvanu pojavu uticajem okoline, kao sto sam i rekao u 99% slucajeva!

Ti se suprotis bibliji!

Zato na njihovu odluku ne utiče okolina već sklonost.

Ne, nego utice okolina u 99% slucajva. A minoran je broj onih koji se radjaju takvi. Kao sto si i sam napisao od 1 do 10% a to su stari podaci. Danas je taj broj povecan i rapidno raste, danas je vec 30%, sto pokazuje da nije realan, vec se vestacki pumpa..

Oni pak to moraju da pobede, kao što svako treba da pobedi svoje prirodne sklonosti.

Koje gluposti ti pises! Neko ko je rodjen sa muskim zakrzljalim organom, kao Lady Gaga, treba da pobedi svoju sklonost da bude zensko i da postane musko?

Jovane, kada se radi o bolesti, ne moze se zahtevati od takve osobe da bude zdrava kad nije! To je idiotizam!

Ne radi se ni o kakvim "sklonostima" koje covek moze da pobedi promenom razmisljanja i duhovnoscu, jer u pitanju je genetika i bolest hormona!

To je kao kada bi od hromog coveka zahtevao da hoda, jer Isus ce mu kao pomoci da hoda, i ako on ne ustane i ne nauci da hoda, ti ga onda ubijes!

Bog ne zahteva ovakve stvari! A jos manje bu zabranio takvima ulazak u Bozje caratvo! Jedino ako se radi o stecenoj sklonosti uticaju okoline, to se onda moze zahtevati! U suprotnom ne!

Zato sam i rekao, biblija ne podrzava stav o homoseksualizmu - "bolesti"! To bolest nije!

A jos veci dokaz da to bolest nije su sodomljani, koji su svi od malog do velikog postali gejevi i perverznjaci! Pa su hteli da siluju Lota i andjele koji su bili sa njim!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Drugo, i sam znas da postoji alternativa u lecenju, i zato J. S. ne dovode u opasnost dete odbijanjem transfuzije

Ne optužujem ja JS da su nesavesni, već odbijaju lečenje, što je zakonski problem, kada se tiče drugog lica. Ti to znaš,ali sada pogrešno kontekstiraš. A zašto su JS u SAD-u imali parnice je zato što se to sa krvnom plazmom kao zamenom nije znalo. Ni sada još uvek nije baš potpuno jasno da li krvna plazma može u svim aspektima da zameni krv. Tako da se tamo ne radi o progonu već o zakonu.

To je Jovane - NASILJE!

Nasilje, što nekome se želi spasiti život? Ok.

Rekao sam, Rusija ne zabranjuje J.S. zbog nekog odrzanja pravoslavlja, vec zato sto su procenili da Jehovini Svedoci negativno uticu na psihu.

Objasni.

Medju gejevima je manje od 1% onih koji su se tako rodili!

Od 1-10%. To kaže nauka.

Ne, nego utice okolina u 99% slucajva.

Da utiče okolina 99% onda bi gejevi dolazi gotovo isključivo iz homoseksualnih porodica.

Jovane, kada se radi o bolesti

Ne, nauka je dokazala da je to prirodna intencija. Zbog gena Xq28 na X hromozomu koji je intenzivan kod homoseksualaca. Kod svih je to pokazala studija.

E sada, to su naravno prirodni deformiteti(u kontekstu našeg poimanja) ali oni svakako moraju da se prevaziđu slobodnom voljom. Ono je deformitet na isti način na koji je deformitet naša prirodna sklonost gnevu, osveti, mržnji...sve to "prirodno" ali mi znamo, naš razum nam govori, da iako je to prirodno to moramo pobediti. Tako i ovde. Ljudi ne vole da ovo proglase za prirodno, jer je u tom slučaju to ukor za njihovo ponašanje. To pokazuje da ono što je prirodno, poput gneva, besa,sujete i slično zapravo nije dobro. Ljudi se upravo i pravdaju za svoje zle postupke time što je to prirodno, pa samim tim i opravdano. Homoseksualizam na koji se gade pak, moraju se truditi da ga proglase neprirodnim, jer bi u suprotnome morali se isto tako gaditi na druge stvari koje ime se čine prirodnim a ne žele da ih ostave.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Evo jednog pitanja za milion dolara.

Da li neko zna kako su nastale Ujedinjene nacije, i Evropska unija.

Ovo pitanje resava celu misteriju novog svetskog poretka, pa i rata velikih sila protiv Rusije.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nastale su voljom najvećih sila, pobednica u II svetskom ratu (UN) i dogovorom Nemačke i Francuske stvorvši zajednicu za ugalj i čelik (EU). Ne postioji nikakva misterija.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Prouci malo Adama Vajshaupta, okultni pokret iluminizam, Jakubince...

Od njih su nastale UN.

A cilj im je stvaranje novog svetskog poretka.

Oni danas ratuju protiv Rusije.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mi znamo kada su nastali. I kako su nastali. A teorije zavere oko iluminata i masona sam prevazišao. Mislim da to ni na koji način ne pomaže da se utvrdi istina o bilo čemu a još manje je važno za duhovno zdravlje.

Mada, poštujem nekoga ko je godine i godine proveo istražujući neku temu i onda došao do nekih shvatanja. No, moramo biti jako oprezni u donošenju zaključaka o svetskoj istoriji na osnovu fragemanata nekih događaja, na margiama istorije. Lično,pričam dakle za sebe, došao sam do razumevanja da nas priča o tajnim društvima ne približava istini već da je štetno i kontraproduktivno.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nasilje, što nekome se želi spasiti život? Ok.

Da Jovane, nasilje je coveku odraslom u africi recimo, oduzeti decu jer su po tvom misljenju ona ugrozena, gladna, zedna itd.. Nemas ti pravo da coveku oduzmes decu, dovedes ih grad i onda ih bodes, lecis i ne znam sta u ime "spasavanja zivota". Jer to je krsenje prirodnog poretka koji je Bog uspostavio! Covek ima pravo da zivi potpuno priorodno i on i njegova deca i da odbija svaku tkz. medicinsku pomoc!

Kada Jehovinim Svedocima oduzmes decu, ili osobama koje ne zele da im deca budu vakcinisana i lecena, to je takodje nasilje! Jer se suproti prirodnom zakonu, i covekovom pravu da zivi u skladu sa prirodom, i da ne bude lecen ni on ni njegova deca!

Inace, pravo na lecenje ili odbijanje istog je zagarantovano ljudsko pravo!

Sta da objasnim? Uzmi pa citaj Kulu Strazaru, oni sami pisu zasto ih progone u Rusiji. A to je razlog.. Nije razlog neko pravoslavlje, vec to sto su procenili da negativno uticu na psihu..

Od 1-10%. To kaže nauka.

Rekoh naduvalii su brojeve, svake godine je sve vise i vise gejeva. To nije realno.. Necu da se upustam u to, to je prica bez kraja.. A opet na biblijske dokaze da to nije bolest ti cutis..

Da utiče okolina 99% onda bi gejevi dolazi gotovo isključivo iz homoseksualnih porodica.

Od celokupne populacije gejeva je samo 1% onih koji su tako rodjeni! A brojevi koje ti navodis nisu tacni. Necu ni da se bavim time, jer ti ces to uvek da izvrnes!

Na biblijske dokaze da to nije bolest, nisi se ni osvrnuo jer ne smes!

Ne, nauka je dokazala da je to prirodna intencija. Zbog gena Xq28 na X hromozomu koji je intenzivan kod homoseksualaca. Kod svih je to pokazala studija.

Savremena nauka je manipulatorska! I necu da ulazim u te gluposti! Dokazi biblijom! Ne smes na to ni da se osvrnes! Zato si 90% napisanog u mojim postovima ignorisao, a vrtis istu pricu ponavljajuci jedno kao papagaj, te se vatas brojki i onog sto mozes da vrtis u krug da bi izbegao ono sto te stvarno pobija! Necu ti dati to zadovoljstvo da skreces pricu na brojke.

Evo jednog pitanja za milion dolara.

Da li neko zna kako su nastale Ujedinjene nacije, i Evropska unija.

Ovo pitanje resava celu misteriju novog svetskog poretka, pa i rata velikih sila protiv Rusije.

Jedan od inicijatora i osnivaca UN je bila i Jugoslavija. Koliko ja znam prvi predsedavajuci skupstine UN je bio jugosloven, zaboravih mu ime... Pogledaj i Titovo obracanje u UN, retko ko je u ono vreme mogao dobiti takav aplauz, i to sa razlogom, Tito je bio svetski lider, a ne samo lider male zemlje..

Sta hoces time reci?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mi znamo kada su nastali. I kako su nastali. A teorije zavere oko iluminata i masona sam prevazišao. Mislim da to ni na koji način ne pomaže da se utvrdi istina o bilo čemu a još manje je važno za duhovno zdravlje.

Ma da, samo da nema tog "teorija zavere", ti si na to alergican, a taj izraz su skovali manipulanti da izazovu takvu reakciju! Smetaju im ljudi koji nezavisno misle i koji su izvan sablona, pa da ih sprece da govore! Kad kazes nekom - "ti si teoreticar zavere", kao da si mu rekao "da je budala", i tu se razgovor zavrsava!

Bibliju da bacis Jovane, jer ona je jedna velika "teorija zavere" koja govori o sotoni koji se zaverio protiv Boga i ljudi!

Kad ces je baciti?

Natrag