Ovde se radi o mogućim implikacima po život deteta a ne o nekim uopšteni pravima. Inače i sam znaš da centri za socijalni rad mogu oduzeti decu nesavesnim roditeljima
Prvo, da li su J.S. "nesavesni" roditelji? Ili zele namerno da ubiju svoje dete?
Drugo, i sam znas da postoji alternativa u lecenju, i zato J. S. ne dovode u opasnost dete odbijanjem transfuzije, jer postoji transfuzija beskrvne plazme. Medjutim, vlasti zbog protokola prisiljavaju roditelje da prime krvnu plazmu. Oni zapravo i ne mare za dete, vec za svoj protokol (cast izuzecima).
Pa kada je tako, koliko je veći problem ugrožen život deteta nepružanjem medicinske pomoći
Jovane, ovde se radi o stvarima koje ti ne razumes. To je krsenje prirodnog poretka i ugrozavanje ljudskog dostojanstva. Ljudski zivot je zasticen prirodnim zakonima i on sam sebe podrzava. Piroda je nacinjena tako da omoguci nesmetan i zdrav zivot, ugodan boravak u okolini, i prirodnu smrt.
Niko nema prava da se u ovo mesa!
Svako mesanje i uplitanje u prirodan poredak je uplitanje u tokove koje je sam Bog stvorio!
Dakle, niko nema pravo, da recimo uzme coveka iz prirode koji je rodjen negde u dzungli i da ga prebaci u grad (sto su radili kada su otimali crnce), da ga na silu bode i leci! Ili da otme neko dete od roditelja i odvede ga u grad, jer dete po njihovoj proceni zivi teskim uslovima, razbolece se i umreti..
To niko nema pravo da radi!
To je krsenje prirodnog zakona i poretka stvari, to je nasilje! Jedino Bog koji je coveka stvorio ima pravo da uradi ovakvo nesto!
Dakle, vlasti radeci to, krse prirodni poredak i ugrozavaju ljudsko dostojanstvo i siluju ljudsku savest!
To niko nema pravo da radi, da otima dete roditeljima zbog navodnog "spasavanja zivota" ili "uslova zivota"! Ponavljam NIKO!
Ne možeš za tako nešto reći, neka, to je stvar roditelja
Ja sam ti lepo objasnio, ne moze niko da otima decu roditeljima u svrhu navodnog lecenja jer to je nasilje i krsenje prirodnog poretka! Samo Bog moze da radi takve stvari!
Drugo je kada je dete neposredno ugrozeno, kada trpi nasilje od strane roditelja ili nekog u porodici, tu se radi o neposrednom spasavanju zivota!
A ovde se radi o mesanju u prirodni poredak stvari! Gde zivot bolest i smrt predstavljaju prirodan tok stvari. Ako roditelji ne zele dati svoje dete da ti na njemu vrsis svoje
"OGLEDE" i izigravas
"BOGA", onda ne zele, i ti ih ne mozes prisiljavati i oduzimati dete!
To je Jovane -
NASILJE!
Zato kažem, SAD kao demokratska zemlja upravo u tom segmentu je želeći da zaštiti dete imala parnice sa JS
SAD je satanisticka tvorevina od pocetka. Osnovali su je masoni! Kao i englezi i oni krse prirodan poredak, otimaju ljude iz prirode, dovode ih u gradove, i od njih prave robove, na silu ih bodu.. Tako da tu ne mogu da se slozim, niti sa tim parnicama, u kojima naravno J.S. pobedjuju, jer to nije zakonski..
Za razliku od Rusije, koja iz želje za nametanjem pravoslavlja vidi JS kao pretnju.
Rekao sam, Rusija ne zabranjuje J.S. zbog nekog odrzanja pravoslavlja, vec zato sto su procenili da Jehovini Svedoci negativno uticu na psihu.
Da si ti u pravu, i da postoji teznja ka odrzanju pravoslavlja, oni bi zabranili i adventizam, a koliko ja znam, adventisti nikakvih problema nemaju u Rusiji!
Takodje, zabranili bi i islam i judaizam! Znas li ti koliko muslimana i jevreja postoji u Rusiji?
Sto pokazuje da si ti isprogramiran, predubedjen i da izmisljas..
Jadnu malu zajednicu vidi kao pretnju? Ajde Jovane molim te
Od 1-10%. To kaže nauka. I to zbog jednog gena.
Medju gejevima je manje od 1% onih koji su se tako rodili!
Nemoj da manipulises podacima, necu da se zamlacujem glupostima! Ti ne mozes ovo da dokazes ni podacima, ni biblijom, jer Bog bi onda bio nacista koji bi ubijao bolesne ljude! Tada bi i eugenizam bio opravdan!
Ne radi se tu o bolesnim ljudima, vec o ljudima koji uticajem okoline postaju gejevi u 99% slucajeva!
A bolesne, one koji su se tako rodili niko nema prava da osudjuje, ni ja ni ti. I to se resava medicinskim tretmanom - promenom pola, i karakterise se kao bolest i tako se leci! Medicina tako i klasifikuje homoseksualizam - kao bolest!
Dok biblija ovu pojavu karakterise kao namerno izazvanu pojavu uticajem okoline, kao sto sam i rekao u 99% slucajeva!
Ti se suprotis bibliji!
Zato na njihovu odluku ne utiče okolina već sklonost.
Ne, nego utice okolina u 99% slucajva. A minoran je broj onih koji se radjaju takvi. Kao sto si i sam napisao od 1 do 10% a to su stari podaci. Danas je taj broj povecan i rapidno raste, danas je vec 30%, sto pokazuje da nije realan, vec se vestacki pumpa..
Oni pak to moraju da pobede, kao što svako treba da pobedi svoje prirodne sklonosti.
Koje gluposti ti pises! Neko ko je rodjen sa muskim zakrzljalim organom, kao Lady Gaga, treba da pobedi svoju sklonost da bude zensko i da postane musko?
Jovane, kada se radi o bolesti, ne moze se zahtevati od takve osobe da bude zdrava kad nije! To je idiotizam!
Ne radi se ni o kakvim "sklonostima" koje covek moze da pobedi promenom razmisljanja i duhovnoscu, jer u pitanju je genetika i bolest hormona!
To je kao kada bi od hromog coveka zahtevao da hoda, jer Isus ce mu kao pomoci da hoda, i ako on ne ustane i ne nauci da hoda, ti ga onda ubijes!
Bog ne zahteva ovakve stvari! A jos manje bu zabranio takvima ulazak u Bozje caratvo! Jedino ako se radi o stecenoj sklonosti uticaju okoline, to se onda moze zahtevati! U suprotnom ne!
Zato sam i rekao, biblija ne podrzava stav o homoseksualizmu - "bolesti"! To bolest nije!
A jos veci dokaz da to bolest nije su sodomljani, koji su svi od malog do velikog postali gejevi i perverznjaci! Pa su hteli da siluju Lota i andjele koji su bili sa njim!