Hriscanstvo u Rusko-Nato ratu

Za koga navijate u najnovijem ratu?

• Za Ukrajinu i Nato pakt

Votes: 0 0,0%
  • Za Rusiju i njene saveznike

Votes: 3 27,3%
  • Za OUN jer samo UN moze da dnese Miri i Sigurnost

• Za onog ko daje vise para i ostalog

Votes: 1 9,1%
  • Za Kinu

• Za neutralne

Votes: 1 9,1%
  • Za Isusa Hrista i Bozje carstvo

Votes: 6 54,5%

• Total voters
    11
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovane, nije poenta strah! Ti mozes biti hrabar, pa ici da se druzis sa narkomanima, bludnicima, prostitutkama da bi im pomogao. Ali kada si neprestano okruzen takvima, to utice na tebe da oguglas na greh!

Ti upoređuješ jednom godišenje šetnju, koja traje par sati i ograničena na jedan mali deo grada(u kloji ni ne ideš tada) sa svakodnevnim ugrožavanjem. Mire, neozbiljno.

Ali na kraju kako ti možeš za mene garantovati da ću postupiti kao ti da pokleknem ili kao što misliš da ću postupiti? Jednostavno, to je percepcija bez smisla. Ne možeš u ime moje govoriti. To mogu samo ja. A ja kažem, da mene ne može ni na koji način ugroziti to što će oni prošetati. Ko misli da će ga to ugroziti, taj sam sebe ponižava na kraju, jer pokazuje koliko je nestabilan.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Duh upućuje čoveka da uvidi koliko je nešto zlo koje u srcu ne stvara onaj nesveti gnev, već iskreno groženje na greh, tugu zbog posledice toga i samim tim oštru poruku upozorenja onima koji tako nešto čine.

A koji duh tebe vodi i upućuje što ćeš činiti? Da tebe vodi Duh Božji, onda bi ti Duh pokazao kakvo zlo čine sodomisti svih vrsta. Da te vodi Duh Božji, onda bi kod tebe izazvao iskreno groženje na grijeh. I na koncu, da tebe vodi Duh Božji, onda bi taj Duh Božji tebe inspirirao da svim sodomistima, koji u tom strašnom zlu ustrajavaju, pošalješ oštro upozorenje navodeći im kako je takve kao oni Bog u Sodomi 'zbrisao s lica zemlje'. Također, navodeći im kako sveti apostol Pavao jamči da takvi ne mogu u kraljevstvo Božje.

Očito, kako te ne vodi Duh Božji, nego te vodi "duh sodomistički', ti takve ljude ne upozoravaš na strašne posljedice nego ih sokoliš ponavljajući im kako su to "njihova ljudska prava".

Bog: Ne budite 'pederi', nećete u Moje kraljevstvo takvi.

Sotona: Budite 'pederi', to je vaše ljudsko pravo.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ponoviću, ko se boji i strahuje od minorne grupe, samo pokazuje svoju ličnu slabost. Ne shvatate kako zapravo sebe ponižavate na taj način.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ponoviću, ko se boji i strahuje od minorne grupe, samo pokazuje svoju ličnu slabost. Ne shvatate kako zapravo sebe ponižavate na taj način.

Nije se sveti Pavao bojao pedera i zbog toga 'vrištao' da neće ući u kraljevstvo Božje. Sveti Pavao je vrištao ne bi li ih spasio od vječne propasti, ustraju li u svome pederluku. Prema tome, ti koji ih sokoliš kako je njihovo ljudsko pravo biti peder, ne činiš to jer ih se ne bojiš, nego to činiš jer te sotona unajmio da ljudima pomažeš da odu u pakao.

Bog: Ne budite 'pederi', nećete u Moje kraljevstvo takvi. (sveti Pavao)

Sotona: Budite 'pederi', to je vaše ljudsko pravo. (Jovan P.)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Nijednu religiju koja uci pozitivan princip ne treba dirati, tako ni Jehovine Svedoke. Treba zabraniti samo destruktivne i satanisticke religije koje zagovaraju negativan princip i koje su opasne po zivot.. To je moj stav.

A to sto kazes kako cemo "mi vas napasti", to je manija gonjenja i paranoja! Ko ce vas napasti? Pa svakako ne neko sa foruma.. Mi mozemo teoloski da se suprotstavljamo jedni drugima, ali ne silom! Dakle, paranoican si! A kada bude doslo do progona, i nas ce napasti, jer svi smo mi predvidjeni za odstrel..
hahahaha,slatko me nasmeja.
Secas li se kad je Isus govorio svojim ucenicima sta ce da mu se desi?
Mt. 26
33 A Petar reče Mu: Ako se i svi sablazne o tebe ja se neću nikad sablazniti.itd itd...
tako da hvala,ali Isus kaze drugacije,
zivi bili pa videli...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nije se sveti Pavao bojao pedera i zbog toga 'vrištao' da neće ući u kraljevstvo Božje.

Pavle se nije plašio bilo kog greha, i nije kod vernika i ljudi kojima je propovedao stvarao paranoični strah. On je bio jak u veri i nije tražio zakonska ograničenja za bilo kog grešnika i prekršitelja zakona Božijega. Pavle je uvek ukazavao na devijacije društva ali kao celinu a ne kao jedan izdvojen greh. Jer borba protiv greha ne podrazumeva paranoidni strah od jedne vrste ispoljavanja greha već borba unutar sebe koja će proizvesti pobedu nad svakim grehom

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pavle nije ovako podmatao kao ti, ali dobro. Znamo da ti nemaš ništa sa apostolom Pavlom. Pa onda ostaje da podmećeš.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pavle nikada ne bipravio proteste protiv gej polulacije. A zašto? Zato što to njemu nije predstavljalo opasnost. Jer neka svako radi kako misli da treba, a Pavle je dovljno upozorio poslanicama vernike. Što bi rasterivao bilo koga po ulicama. Pa to rade samo razbojnici.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pavle nikada ne bipravio proteste protiv gej polulacije.

Ne nagovaram ni ja tebe da rastjeruješ pedere po ulicama, briga mene što ćeš ti raditi. Ja sam samo primjetio da ti radiš suprotno od svetog apostola Pavla. Pavao žestoko upozorava da pederi ne mogu u kraljevstvo Božje, a ti pedere sokoliš i 'tepaš' im kako je pederluk njihovo ljudsko pravo.

P.S. :)

Natrag