Rekao si da je "gen" odgovoran za nastanak homoseksualizma, a to je onda "fizicka bolest"! Biblija se ne bavi lecenjem fizickih vec prvenstveno "duhovnih bolesti"!
Tako ne mozes tvrditi da je rec o fizickoj deformaciji, jer ne menja Hristos "ljudsku genetiku" vec "duhovnu prirodu".
Kad bi se radilo o "genetici", onda bi Bog morao da promeni gene svakog homoseksualca! A to se ne desava!
To je isto kao da si rekao - Bog ce sizofrenicaru pomoci da postane normalan kad poveruje u Hrista!
To se ne desava, u 99% slucajeva! I zato je to glupost!
Da, Xq28. Znači prirodno.
Kao prvo, ti si covek koji ce poverovati sve sto procita! A drugo postoji teznja da se homoseksualizam normalizuje, i nauka tome povladjuje..
Trece, kad bi to bila istina, onda je ovo "fizicka bolest", sto bi znacilo da je BOG NACISTA I UBICA BOLESNIH LJUDI! Jer homoseksualce ubija sto su jadni bolesni! Kao "nisu hteli" da se promene?
Ludilo je traziti od nekog da bude musko ako mu genetika nalaze da se oseca kao zensko! Gde si ti video da Bog osudjuje bolesnog?
Dakle, biblija ni na jednom mestu ne osudjuje fizicki bolesne ljude, vec duhovno bolesne ljude, i ne karakterise homoseksualizam kao "bolest" tj. stvar genetike!
Homoseksualizam je posledica uticaja okoline.. Kao sto coveka privuce gola zena, tako i ovo!
Upravo tvoji istomišljenici govore da je neprirodno i da je bolest.
Gde je iko tvrdio da je homoseksualizam bolest? To je tvoja tvrdnja!
Mi kazemo da se homoseksualnost uci i da je posledica uticaja okoline!
I ja sam to video iz licnog iskustva, i znam osobe koja su tako postali gejevi. Kad sam bio mali, par njih se medjusobno, da ne kazem sta, deca eksperimentisala da probaju.. I od njih su neki postali gejevi, a ostale je bilo sramota, pa su posle trazili devojke i sad su normalni.. Ovi koji su nastavili da se tako igraju, su sad gejevi..
Sto govori sta? Da se to uci Jovane!
I nedavno sam upoznao jednog geja. Na moje pitanje da li on jeste, on kaze - "nisam, imam devojku".. Ma reko sta izmisljas vidi se po tebi, a on kaze - "imao sam razna iskustva, probao sam sa muskarcima, ali nisam ja gej"..
Da ga vidis samo, to su zenski pokreti, on se krivi kao zensko, vidi se iz aviona da jeste! Posle mi kaze, "jesam, necu se zeniti ja cu se udati".. Ja pobegao, kao sto je i normalno..
A posle da istrazim, nadjem ga na fejsu. Osim sto je stalno okruzen zenama i feminiziran, nista ovako bitno, dok nisam naisao na pocetak njegovog fejsa, kad je imao oko 14 god, nadjem drustvo gejeva, i on sa njima, j jedan ga grli od pozadi a on se njemu trci. I leze po krevetima na gomili i vataju se.. A tu su i neke devojke koje se ljube.. Posle vidim da mu jedan u to vreme pise - "ljubavi moja, lepi moj", a taj je gej sa karminom na ustima.. Dalje nadjem jednog gde na kolenima kleci i prosi ga da se uda za njega.
Dakle, dok je jos bio mali u pubertetu, upao je u takvo drustvo medju decu, gde se to radilo, vecinom to pocinje tako kao eksperimentisanje..
Znam i jednu lezbejku. U stvari dve. Postala je lez. eksperimentisanjem u najranijim danima, to mi je pricala, kad je nasla momka kasnije nije bila zadovoljna kako to muskarac radi, pa se vratila u lezbejke..
Pa, mi znamo da postoje mnoge bolesti izazvene genetikom.
I sizofrenija je bolest izazvana genetikom! Pa nijednom sizofrenicaru Bog jos nije pomogao da postane normalan! A ti tvrdis da ce pomoci homoseksualcu?
Kako moze pomoci ako je to fizicka bolest?
Ti Jovane ignorises bibliju, a verujes sve sto procitas, da postoji neki gen.. Da je to tacno, Bog bi bio najveci zlotvor i nacista jer bi ubijao bolesne ljude!