Hriscanstvo u Rusko-Nato ratu

Za koga navijate u najnovijem ratu?

• Za Ukrajinu i Nato pakt

Votes: 0 0,0%
  • Za Rusiju i njene saveznike

Votes: 3 27,3%
  • Za OUN jer samo UN moze da dnese Miri i Sigurnost

• Za onog ko daje vise para i ostalog

Votes: 1 9,1%
  • Za Kinu

• Za neutralne

Votes: 1 9,1%
  • Za Isusa Hrista i Bozje carstvo

Votes: 6 54,5%

• Total voters
    11
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Samo da navedeš gde Pavle tako kaže kao ti što si rekao. To je velika razlika. Kao razlika između originala i blede imitacije. Ovo tvoje je imitacija, jer nije u istom duhu Pavla a hoće dase izjednač i identifikuje sa njegovim.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa baš zato što ga znam ovo i govorim. Nema nigde, toga što ti govoriš. Eno Laodikeja je pomenuo Rimljane 1. Pa jesi pročitao u Rimljanima 1? Zašto ti je teško da citiraš akosi tako ubeđen. Pavle u Rimljanima1 kada pominje homoseksualce nigde ne govori u tvom duhu. Taj duh tvoj je samo bleda imitacija.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa baš zato što ga znam ovo i govorim. Nema nigde, toga što ti govoriš. Eno Laodikeja je pomenuo Rimljane 1. Pa jesi pročitao u Rimljanima 1? Zašto ti je teško da citiraš akosi tako ubeđen. Pavle u Rimljanima1 kada pominje homoseksualce nigde ne govori u tvom duhu. Taj duh tvoj je samo bleda imitacija.

Tvrdiš da Pavao nije upozorio pedere da neće baštiniti kraljevstvo Božje!?!? Zašto ovako besramno lažeš?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
U bibliji postoje manji i veci gresi po formi.

Recimo primer da je veci greh po formi ubistvo od kradje.

Ali su oni oprostivi ako se covek iskreno pokaje, oobrati se, i odbaci ih.

Po meni, veci gresi su kada covek cini zlo drugima, od onih koje cini sebi.
Poput homoseksualizma, ili rukobluda.
Jer tada covek cini greh prema samome sebi i svom telu, i unizava sebe.

Dakle, postoje manji i veci gresi po formi, ali niko ko cini bilo koji od ovih greha - nece uci u carstvo nebesko ako ih ne odbaci, ne pokaje se i ne obrati.

Ali, svi su oni oprostivi.

Natrag