HRISCANSKI OTPAD-Kad se pojavio i njegovi nosioci

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Faky,
Otpad je poceo od Lucifera.
Prihvatili su ga Adam i Eva i miliuoni onih koji danas tvrde da sluze Bogu.

Ovo je smao za RISA:
Ja mislim da je otpad poceo one godinhe, mislim bese 1918, kada su se ona cetiri direktora pobuinili protiv predsednksa Kule Strazare, brata Ratherforda. Sta ti mislis da li sam u pravu?

Sve najbolje

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
Faky,

Ovo je smao za RISA:
Ja mislim da je otpad poceo one godinhe, mislim bese 1918, kada su se ona cetiri direktora pobuinili protiv predsednksa Kule Strazare, brata Ratherforda. Sta ti mislis da li sam u pravu?

Sve najbolje

Mi hriscani racunamo od Hristovog rodjenja tj od NZ-ta pa do Muhameda,arijevaca,protestanata,dalje znas!

Mi nemamo nista s starim zavetom jer nas je Sam Gospod otkupio od njega na krstu!!

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Distanciraces se od knjige u kojoj se desavaju genocidi, masakri i silovanja, tako sto je razapinjanje nekoga na krstu to dozvolilo.
Biblija stvarno nije za decu

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Zdravo Miko i ostali
U Novom zavetu se govori o Hriscanskim otpadnicima,a ne o otpadnicima od Adama i Eve jer su oni otpadnici od Boga,a ne od njegovog Mesije ,pomazanika ili Hrista.
O takvim otpadnicima ,koji su nekada u vreme Isusa bili hriscani pa sy odustali ,o takvim otpadnicima govorimo na ovoj temi.
Da li ti mislis da u I veku nase ere nije bilo hriscanskih otpadnika?
Sledeci korak je logicno pitanje ,sta su ti hriscanski otpadnici radili kad su bili izbaceni iz hriscanstva?..stvarali su sekte koje je tek u 4 veku ujedinio Konstantin paganin,uvevsi jos vise paganizma u hriscanstvo i iskvarivsi ga do srzi.
Koja su to lazna braca o kojima ap.Pavle govori? to su oni koji su se pretvarali da su hriscani i koji su vremenom postali otpadnici.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Faky,

Ovo je smao za RISA:

Sve najbolje
Hriscanski otpad je poceo jos u I veku nase ere,a ap.Pavle ih je oznacio "laznom bracom",i oni su taj kukolj koji je sejao sotona ,nakon isusovih objava,sto je simbolizovalo sejanje psenice.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Hriscanski otpad je poceo jos u I veku nase ere,a ap.Pavle ih je oznacio "laznom bracom",i oni su taj kukolj koji je sejao sotona ,nakon isusovih objava,sto je simbolizovalo sejanje psenice.
Tačno, hrišćanski otpad je počeo sa samom pojavom hrišćanstva i nastavio se sve do današnjih dana!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
U čemu se sastoji OTPAD Hrišćanstva?
Koji elementi ukazuju da je to otpadništvo i ko je glavni izvođač tih poslova?

Natrag