HRISCANSKI OTPAD-Kad se pojavio i njegovi nosioci

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
i da nam zavrsi neke device preko veze :D

Zaje..no je to za device, njih mozes da dobijes samo ako bas napravis veliko s..nje. Harry, druze ako bude nesto, realno ne treba ti 72, ostavi par komada i za drugare sa foruma.:D

Vas dvojica ste pravi Hristov otpad:D

Nemoj da brines, Harry mi ne deluje da je sebican, bice i za tebe nesto.

P.S.

Mislim da se spidiju nece svideti sta smo diskutovali na njegovoj temi, mislim da ce ujutru da se zali uredniku.:roll:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
U pravu si mnogi ce doci Ali ne i ti?koji ne priznas raspece i koji se nisi krstio?

Pozdrav.

Zasto ti ubacujes svoje rijeci tamo gdje im nije mjesto?
Ja sam ti napisao sta je Isus rekao, i ako on tebi nije vazan, ja to mogu razumjeti.
Budi posten, bar ovdje, i kazi da te ne zanima sta je Isus rekao, nego da smatras da tvoje rijeci vise vrijede.
Ono sto si napisao svakako se jedino tako moze tumaciti.

Ove sam zahvale iskreno stavio, jako mi se dopada vasa vedrina.
Hvala vam sto ste ovdje, posebno me raduje sto se "pojavio" strastuff nakon neke pauze.
Pozdrav svima vama i svima ostalim dobronamjernim.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
neču da se žalim, iako namjerno zatrpavate temu
bitno je jedno, da prvu stranicu koja govori o nastanku otpada od prave vjere Kristove još uvijek stoji
čitaju to mnogi ljudi, ne samo ovdje koji se žestoko suprostavljaju istini

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
faky, nemoj da me plašiš:fool:
Ja te ne plasim!samo realno rasudjujem,ja za sebe ne kazem da cu biti spasen to zna samo Isus,ali ti izvrsno poznajes bibliju cak bolje nego Spedy,starstruf,itd.A Ako znas zakon a ne drzis se njega kakva je kazna?

Kod Isusa nema trte mrte,korupcije onako kako si ziveo,sta si radio,sta si pisao tako ce ti i suditi,svako ce za sebe odgovarati.

Znaci nema ono znas ja sam to uradio zato ili zbog toga,Bog je Savaof-Ratnik kod njega nema sale.On daje zivot i oduzima kao kad ti ukljucis komp,telik ako mu das struju radi ako nema struju ne radi mozes ga baciti!kao i ljudcko telo ako u njemu nema Duha ono je mrtvo pa ga iz istog razloga zakopavaju da nebi smrdelo itd.

Pametan si covek to znam,od tebe se ocekuje da dobro razmislis,bibliju poznajes jer si intelektualac a intelektualac nemozes biti ako neznass bibliju!da nemamao bibliju vec odavno ovaj svet ne bi postojao.To je knjiga koja prkosi filozofiji ovog sveta vec oko 5.000g.daj mi drugu takvu knjigu ako je ima?

Pozdrav.

neču da se žalim, iako namjerno zatrpavate temu
bitno je jedno, da prvu stranicu koja govori o nastanku otpada od prave vjere Kristove još uvijek stoji
čitaju to mnogi ljudi, ne samo ovdje koji se žestoko suprostavljaju istini
A sto zar se nevidi otpad cak ovde na forumu?

Crkva koja je 2013 godina propovedala hriscanstvo vi od nje brisete noge kako vas bre nije sramota?ta crkva se nikome ne nabacuje ona je uvek bila na svom mestu,a vi koji ste otpad samo trcite po stanovima,kucama kako je Isus i kazao na vrata ce vam doci Vukovi u jagnjecoj kozi da vas prevare!crkva nikome ne ide ona je tamo gde je i bila sve ove vekove!Sveti koji su sve vekove propovedali o Hristu vi ih svrstavate sa svinjama gde ce vam dusa bre?Ko je jaci od SV Save A?E.G.W,Miler,C.T rasel mozda?ova mala srbija je prezivela upravo zato sto je Pravoslavna sto veruje u Jednog Boga Hrista,cak i Osmani nisu mogli da se sprave s njom,Austrougarska!kako Bog je s njom bio.

A kad je pocela da psuje Boga i da nepostuje Sv Duha dobila je sta je zasluzila 99-te.

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
A kad je pocela da psuje Boga i da nepostuje Sv Duha dobila je sta je zasluzila 99-te.

Pozdrav.

Cestitam, sad si vec stigao na nivo Peta Robertsona, poznatog americkog tv propovednika koji je za rusenje kula bliznakinja, za cunami u Aziji, za zemljotres na Haitiju optuzivao "gresnike". To je vec posebno stanje uma.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
@faky
toplo se nadam
da češ uskoro, tj. na vrijeme shvatiti tko je danas otpad od Kristove vjere
preobratiti se na vrijeme i spasiti se

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Prvobitno napisao Jurivaka
Vas dvojica ste pravi Hristov otpad:D

starstuff: Nemoj da brines, Harry mi ne deluje da je sebican, bice i za tebe nesto.

Jao, moram se za vas pomoliti. Užasno mi zvuči ta riječ OTPAD. Kao da će netko završiti na smeću...Grozno.

Ali, to nije istina jer ima nade za sve, onaj koji zazove Ime isusvo, bit će spašen. Bog nikoga ne odbacuje već k privlači k sebi, kao veliki, silni magnet....osim ako čovjeku nije srce od kamena.

A sto zar se nevidi otpad cak ovde na forumu?

Crkva koja je 2013 godina propovedala hriscanstvo vi od nje brisete noge kako vas bre nije sramota?ta crkva se nikome ne nabacuje ona je uvek bila na svom mestu,a vi koji ste otpad samo trcite po stanovima,kucama kako je Isus i kazao na vrata ce vam doci Vukovi u jagnjecoj kozi da vas prevare!crkva nikome ne ide ona je tamo gde je i bila sve ove vekove!

Faky, ja samo vidim da je svijet u bunilu, kao da ima ognjicu i kršćanstvo gubi svoju snagu u toj velikoj podvojenosti. Meni je žao ove naše braće koji su toliko zaluđeni svojom vizijom događaja o smaku svijeta, o dolasku Antikrista, o tome kako su oni pravi, a svi drugi su "otpad"...to je strašno.
Mene nikad tako nisu učili, niti da se bojim Sudnjeg dana, ni bilo čega drugog. Učili su me poštivati ljude bez razlike, prihvaćati druge kršćane s kojima imamo mnogo zajedničkog, ali nadasve živjeti život u miru: s vjerom i nadom u Boga, s vjerom koja koja se u prvom redu očituje u trpljenju.
"Ako hoćeš biti moj učenik, uzmi svaki dan svoj križ i slijedi me." To su činili naši oci u vjeri. Svoju vjeru i ljubav su dokazali u strpljivosti, poslušnosti, postu, molitvi, trpljenju... Da su ljudi slabi i da su griješili,
to je jasno, ali Bog je vodio i čistio svoju crkvu, uvijek. Njegova milost nas je uvijek pratila. Da nije, Crkva ne bi opstala toliko stoljeća.
I sad dođu ovi novaci, sa svojim novim naukama i proroštvima i očekuju da im vjerujemo, da s eodreknemo vjere svojih otaca, i svega blaga koje imaju naše Crkve (bez obzira na raskol) i da ostavimo svoje, a prihvatimo tuđe?
Kad od sjemena kojeg je Isus stavio na zemlju izraste veeeliko stablo i ono se počne lomiti na grane, pa grančice, pa još manje prutiće od kojeg djeca prave praćku...što biva s takvim štapićima? Osuše se i u vatru bacaju. Ne želim ja to njima, Bože sačuvaj, samo im želim da što prije shvate realnost i prihvate kad ih Gospodin kao Savla zbaci s konja.

spedy12: Jedna od glavnih nauka rimske crkve jeste da je papa vidljiva glava opće Kristove crkve i da on ima vrhovnu vlast nad biskupima i svećenicima svih dijelova svijeta. Papi se čak daju prave titule božanstva. Nazvan je »Gospod Bog Papa«, proglašen nepogrešivim, traži da ga svi poštuju.

Ne traži da ga poštuju, njega poštuju jer je autoritet, osim vas koji ste svrstani u skupinu antikatolika.

Onaj tko stalno laže je LAŽLJIVAC. Ako je ove riječi, koje ti tako zdušno citiraš, napisala lažna proročica Elen White onda se radi o patološkom slučaju na koji je bespotrebno trošiti riječi.

Papine titule su: namjesnik Kristov
sluga slugu Božjih
Rimski biskup
Titulu Zapadni Patrijrh je već ukinuo papa Benedikt 16.

Ovo što ti pišeš (ili baba Elena) je izmišljotimna i laž.

Haha, al vas zeza novi Papa Franjo. On želi da ga zovu samo rimskim biskupom, ne više Papom.
Ajde, brzo, smišljajte nešto drugo, ovo su vam izlizane fore.
:blum3:

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691

Jao, moram se za vas pomoliti. Užasno mi zvuči ta riječ OTPAD. Kao da će netko završiti na smeću...Grozno.

Ali, to nije istina jer ima nade za sve, onaj koji zazove Ime isusvo, bit će spašen. Bog nikoga ne odbacuje već k privlači k sebi, kao veliki, silni magnet....osim ako čovjeku nije srce od kamena.

Faky, ja samo vidim da je svijet u bunilu, kao da ima ognjicu i kršćanstvo gubi svoju snagu u toj velikoj podvojenosti. Meni je žao ove naše braće koji su toliko zaluđeni svojom vizijom događaja o smaku svijeta, o dolasku Antikrista, o tome kako su oni pravi, a svi drugi su "otpad"...to je strašno.
Mene nikad tako nisu učili, niti da se bojim Sudnjeg dana, ni bilo čega drugog. Učili su me poštivati ljude bez razlike, prihvaćati druge kršćane s kojima imamo mnogo zajedničkog, ali nadasve živjeti život u miru: s vjerom i nadom u Boga, s vjerom koja koja se u prvom redu očituje u trpljenju.
"Ako hoćeš biti moj učenik, uzmi svaki dan svoj križ i slijedi me." To su činili naši oci u vjeri. Svoju vjeru i ljubav su dokazali u strpljivosti, poslušnosti, postu, molitvi, trpljenju... Da su ljudi slabi i da su griješili,
to je jasno, ali Bog je vodio i čistio svoju crkvu, uvijek. Njegova milost nas je uvijek pratila. Da nije, Crkva ne bi opstala toliko stoljeća.
I sad dođu ovi novaci, sa svojim novim naukama i proroštvima i očekuju da im vjerujemo, da s eodreknemo vjere svojih otaca, i svega blaga koje imaju naše Crkve (bez obzira na raskol) i da ostavimo svoje, a prihvatimo tuđe?
Kad od sjemena kojeg je Isus stavio na zemlju izraste veeeliko stablo i ono se počne lomiti na grane, pa grančice, pa još manje prutiće od kojeg djeca prave praćku...što biva s takvim štapićima? Osuše se i u vatru bacaju. Ne želim ja to njima, Bože sačuvaj, samo im želim da što prije shvate realnost i prihvate kad ih Gospodin kao Savla zbaci s konja.

Ne traži da ga poštuju, njega poštuju jer je autoritet, osim vas koji ste svrstani u skupinu antikatolika.

Onaj tko stalno laže je LAŽLJIVAC. Ako je ove riječi, koje ti tako zdušno citiraš, napisala lažna proročica Elen White onda se radi o patološkom slučaju na koji je bespotrebno trošiti riječi.

Papine titule su: namjesnik Kristov
sluga slugu Božjih
Rimski biskup
Titulu Zapadni Patrijrh je već ukinuo papa Benedikt 16.

Ovo što ti pišeš (ili baba Elena) je izmišljotimna i laž.

Haha, al vas zeza novi Papa Franjo. On želi da ga zovu samo rimskim biskupom, ne više Papom.
Ajde, brzo, smišljajte nešto drugo, ovo su vam izlizane fore.
:blum3:
otpad veliki nije neka novotarija nekih ljudi pojedinaca vec reci proocka Isusa Hrista. grozno zvuci ali je istinita. nece taka crkva ,druzina biuti kaze Isus ni za gnojivo za njive,cak ispod toga je,a ispod toga moze biti samo smece i spaljeno. ni ne svacamo Isusa koji nema patetike kada je u pitanju greh. danas bi sve hramove porazbacao pet puta zesce nego li jevrejski hram.
namjesik Hristov? pa zar time nije sam sebe identifikovao? kao da se Pismo za tabe ovde nalazi u jednoj nebitnoj citaonici,i kao da je ono neka nebitna citulja,smesna pogreska nekih apostola i nekog Isusa. kako u opste nekli ovde mogu izgovoriti ime Hrista na takav jedan banalan marginalan nacin?
pominjes grane i grancice koje ce se tako krhke slomiti i nestati? pa je li nestala apostolska druzina od 12.grancica? ili jedna grancica ilija prorok? mojsije je sa jednim stapom nadvladao citavu imperiju faraona.Bog nikada nije bio u mnozini,narocito ne otpadnoj.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
mrsavkic: pa je li nestala apostolska druzina od 12.grancica?

Ne, naravno da nije. Apostolska družina je kao dvanaest stupova ( ne grančica) ugrađena u stupove CRKVE, te iste koju vi odbacujete.
Ne da mi se ponavljati jer sam već o tome pisala. Riječ namjesnik potječe iz Starog zavjeta kad su izabranu osobu ovlastili za neku službu i predavali joj ključeve grada. Zato sv. Petra slikaju s ključevima. Evo da vidiš, Ribarov prsten kojeg je danas Papa stavio na ruku. Srebrni, nije htio zlatni.
;)

IMG_0000155865_W_00600.jpg

Natrag