- Učlanjen(a)
- 20.09.2014
- Poruka
- 1.861
Gle ,nemoj da ocajavas ...ovo je samo usputna prepreka,na zalost bi ce jos ,zato cepaj bar tog lapa,sta ces ...ako hoces vrati se unatrag pa probaj ono sto rekosmo,veruj mi ja kad bi sad mogo uso bih kroz monitor,tamo da ti pomognem i zaduzio bih se,milo mi kad pomognem nekog i jos mu to uz put radi,ali sve sto mogu sad da ti predlozim jeste da odes do najblizeg servisa na konstataciju i to je to .Puno srece ,jer vidim da ce nam ona biti potrebna obadvojici,s obzirom sta nam sledi....
Uh koja budaletina,htedoh reci PC-a,jel vidis pred kakvom budaletinom si izlozio svoj problem...haha...
Otvori:Command Prompt,pa upisi [hl]chkdsk/F[/hl],ako da primedbu obavezno upisu Y,pa enter,izadji i restartuj.
Otvori:Command Prompt,pa upisi [hl]chkdsk/R[/hl],repair bad sector funkcija
Otvori:Command Prompt,pa upisi [hl]chkdsk/C[/hl],provera sa preskokom.
Moze da skines i ovaj mali zezantski demo ,cisto da vidis sta ce da ti kaze...msi instaler je u pitanju ,pa raspakivanje moze da potraje i do 30 sekindi.
,Ako ne krene pretisni ono:restart the download.
Uh koja budaletina,htedoh reci PC-a,jel vidis pred kakvom budaletinom si izlozio svoj problem...haha...
Otvori:Command Prompt,pa upisi [hl]chkdsk/F[/hl],ako da primedbu obavezno upisu Y,pa enter,izadji i restartuj.
Otvori:Command Prompt,pa upisi [hl]chkdsk/R[/hl],repair bad sector funkcija
Otvori:Command Prompt,pa upisi [hl]chkdsk/C[/hl],provera sa preskokom.
Moze da skines i ovaj mali zezantski demo ,cisto da vidis sta ce da ti kaze...msi instaler je u pitanju ,pa raspakivanje moze da potraje i do 30 sekindi.
Kod:
[URL="http://download.cnet.com/HDDlife-Pro/3001-18512_4-10373950.html?hasJs=n&hlndr=1&dlm=0"]HDDLife_Pro-DEMO[/URL]
Poslednja izmena: