Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Isabeleta.
Preporucujem ti da se ne mucis vise odlazeci na pricest da vi dobila delic Hristovog mesa.
Bolje se prikljuci nekom plemenu kanibalista, tamo ima ljudskog mesa na tone.
Vidis, takvu kanibalisticku nauku da se na pricesti jede stvarno meso Hristovog tela i pije stvarna njegova krv - moze da izmisli samo krajnje umno bolesna osoba.
Cak ne ni oni koji bi pogresno razumeli blijski tekst o pricesti, vec iskljucivo umno bolesni.
Ne umno bolesni u smislu neke uvrede, vec stvarni bolesnici sa svim simptonima bolesti i ludila - kakvi se mogu videti u psihijatrijskim ustanovama.
Za vernike koji u tako nesto poveruju - mogu da kazem da oni svesno sebe i svoje poverenje daju tim bolesnim manipulatorima.
Dakle, vecera Gospodnja kako je predstavljena u bibliji ima tako duboke duhovne poruke.
Ali jedina poruka Rimokatolicke crkve je da se najedu mesa i da u tome vide spasenje.
Ja znam sta je pricest u biblijskom smislu, i verujem Bozjoj reci koja govori u simbolicnom smislu o jedenju Hristovog tela i krvi, a ne ljudskim izmisljotinama koje upucuju na kanibalizam.
Ti i dalje velicaj tvoje idole DarthShonea i Stvarnoslapa, i podigni im i crkvicu ako zelis, i napisi "CRKVA SVETIH SLAPA I DARTHA"
Napisi im i zitije.
Ali naravno da ces u njemu precutati sta oni sve ovde rade, i kakve gadosti pisu.
Što je pak to žitije?
Niti znam tko su, niti me zanima. Moja su braća u Kristu jer istu vjeru ispovjedamo, iste misli i srce imamo.
Niti ću što reći niti ću prešutjeti. Što je napisano, napisano je i svi mogu pročitati. Katolici imaju pravo braniti svoju Crkvu od napada adventista i adventističke doktrine.
Joe Biden se prvi puta kao američki predsjednik u ponedjeljak susreo s papom Franjom, a zanimljivost je da mu je Vatikan odbio zamolbu za sudjelovanjem na jutarnjoj misi 15. lipnja s papom i da od njega primi svetu pričest, prenosi to pouzdan vatikanski izvor, a izvještava CNA.
------------------------
Lako je prepoznati Bludnice, koje "bludniče sa svim kraljevima zemaljskim" - (Otk 18,3)
Naime, dok se kupusar iz Banjaluke raduje nad zemljotresima što pogodiše Hrvatsku, dokle mu bale "radosti" iz usta izlaze kada muhamedanski albanci uništavaju srpske kršćanske bogomolje na Kosovu, dokle mu "orgazmičke" grčeve i epileptične napadaje "radosti" izazivaju mučenja, progoni, ubijanja kršćana širom planete, jer zaboga, to je tako u skladu s njegovim opsesivnim odnosom s Hosheom zvanim Navin, jer ti mučenici ne slede vračaru iz Maine-a i ne klanjaju se sabbatu veštičjem, dotle se ta ista domaja, čije su ruke do ramena uronjene u kriminal u svim državama južno od Rio Grande, raspada po svim šavovima.
Joe Biden se prvi puta kao američki predsjednik u ponedjeljak susreo s papom Franjom, a zanimljivost je da mu je Vatikan odbio zamolbu za sudjelovanjem na jutarnjoj misi 15. lipnja s papom i da od njega primi svetu pričest,