Hitlerovi rođendani i orgijanja subotara

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Pitam se samo - kako neko moze da se nazove Hriscaninom, i da nosi ime precistog Gospoda Isusa Hrista, a da u sebi gaji sotonske karakterne osobine lazi, opadanja, izvrtanja, mrznje, i netrpeljivosti.
Ija se pita , dali ti uopće pročitaš to što pišeš protiv moje crkve , a kad tise uzvrati pun si bjesa i ljutnje , onda smo mi zatebe životinje , i kanidbali

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vi ste sramota za svoju crkvu, jer vase lazi i izvrtanja to jasno pokazuju.

A ovo dole je razotkrivanje vase patologije.

Upravo tako. Oni znaju kontekst ali naravno, daće parcijalan tekst.

Malo druženja sa časnom sestrom.

1623654332354.png

Ovo gore su simptomi alergije EGWista (subotara) na istinu. Sada kad je ovdje jasno objelodanjeno kako im je "proročica" Ellen White bila bogohulnica i plagijatorica, a takvu istinu ne mogu podnijeti, javljaju se ovdje potpuno zapjenjeni divljajući i vrijeđajući sve one koju tu istinu iznose.

P.S. Istina (ipak) oslobađa.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ovo gore su simptomi alergije EGWista (subotara) na istinu. Sada kad je ovdje jasno objelodanjeno kako im je "proročica" Ellen White bila bogohulnica i plagijatorica, a takvu istinu ne mogu podnijeti, javljaju se ovdje potpuno zapjenjeni divljajući i vrijeđajući sve one koju tu istinu iznose.

P.S. Istina (ipak) oslobađa.

Da se samo ovde javljaju na taj način, ni po jada, nego se tako javljaju svugde i na svakom mestu gde im se razotkriva bogohulna vračara koju drže svojom proročicom i emanacijom Duha Svetog.

Nebrojeno evangelističkih foruma, blogova, na kojima su subotarski akoliti kletvama, psovanjem ,vređanjem, histerijom, penjenjem, epileptičnim napadima, napadali one koji iznose istinu o njihovom kultu i gatari iz Maine-a USA.

Nebrojeno.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Niko ne divlja, već se navodi kao što je rekao Laki, da vadite tekstove iz konteksta u namerno ih prezentuje pogrešno, jer mrzite Elen Vajt.

Ja samo primećujem to jer sam i sam video kako radiš. Da nisam video, rekao bih da Laodkeja možda preteruje. Ali sam video sam da to radiš. I oni koje citiraš.

Ps...ne slažem se sa Laodikejom samo u kvalifikacijama za vas jer ja ih lično ne volim, tu je preterao, ali vi te kvalifikacije takođe koristite u najjačem mogućem vidu. Pa se niko od vas ne seti da vas koriguje(ne korigujete se između sebe, već se podržavate-Mire je pak po nekada opominjao i za to mu svaka čast, ali vi sami između sebe nikada).

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Niko ne divlja, već se navodi kao što je rekao Laki, da vadite tekstove iz konteksta u namerno ih prezentuje pogrešno, jer mrzite Elen Vajt.

Iz aviona se vidi vaše divljanje.

Ja samo primećujem to jer sam i sam video kako radiš. Da nisam video, rekao bih da Laodkeja možda preteruje. Ali sam video sam da to radiš. I oni koje citiraš.

Da je Laodikeja imao činjenične argumente u obrani "lika i djela" Ellen White, ne bi koristio "argumente" da sam ja životinja koju je opsjeo legion demona. Nije Laodikeja napao tebe, koji tvrdiš da je Isus po boštvu jednak đavlini, nego je napao mene jer sam iznio notorne činjenice o Ellen White. Naime, da je prepisivala od drugih autora, to već priznaju i o tome pišu vaši subotarski autori. I drugo, da je bogohulila, skoro deset godina naučavajući da je 22.10.1844. završilo vrijeme pokajanja i spasenja grešnika, to ste također sami vi subotari na koncu morali priznati - naći ću i točno citirati što o ovome piše jedna adventistica.

Ps...ne slažem se sa Laodikejom samo u kvalifikacijama za vas jer ja ih lično ne volim, tu je preterao,

Da ste ti i Laodikeja u pravu, što se tiče proročice bogohulnice, onda bi i Laodikejine kvalifikacije bile točne i ispravne. Međutim, Laodikeja mene naziva životinjom zbog toga što istinu iznosim. A vidim, ti si na njegovoj strani, hrabriš ga i sokoliš ga. Dakle, nema razlike između vas dvojice.

ali vi te kvalifikacije takođe koristite u najjačem mogućem vidu. Pa se niko od vas ne seti da vas koriguje(ne korigujete se između sebe, već se podržavate-Mire je pak po nekada opominjao i za to mu svaka čast, ali vi sami između sebe nikada).

Hoćeš reći da mene nitko ne opominje kada ja vas nazovem lažovima? OK, možda bi me netko mogao opomenuti i sugerirati mi da napišem kako iznosite neistine, međutim ja volim stvari "nazvati njihovim pravim imenom", a s obzirom da iznosite notorne i sotonske laži, mislim da vas onda i trebam nazvati pravim imenom.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380

Nije riječ o mržnji, Jovane. S mržnjom bismo otjerali i odbacili otjerali Krista iz vlastite duše, a to nitko ne želi.
Sjeti se, kad je Laodikeja nazivao Slapa ružnim imenima, Slap je odgovorio da ga ne mrzi. I ja to vjerujem. I DarthShone je već negdje napisao da sudimo duhovima, ne ljudima.
Prosuđujemo duha
koji je na djelu, tako nas potiče i sv. Pavao, zar ne?
Vi ste plasirali jednu novu nauku i širite ju. Ta doktrina se "slučajno" tiče i Katoličke Crkve. Zar misliš da bi katolici trebali samo šutjeti za ono što smatraju štetnim? Nećeš čuti da se Katolička Crkva službeno oglasila o vama, vjerojatno vas ni ne doživljavaju ozbiljno, ali dakako da "bratski" susreti postoje. I nije baš sve negativno, ima primjera gdje adventisti surađuju s drugima.

I oni koje citiraš.

Oni koji citiraju i najviše su se bavili adventizomom i Ellen White su protestanti.
Zar ne misliš da i oni imaju pravo odgovoriti vam? I njih vrijeđate svojim isključivim stavom.

Ps...ne slažem se sa Laodikejom samo u kvalifikacijama za vas jer ja ih lično ne volim, tu je preterao, ali vi te kvalifikacije takođe koristite u najjačem mogućem vidu. Pa se niko od vas ne seti da vas koriguje(ne korigujete se između sebe, već se podržavate-Mire je pak po nekada opominjao i za to mu svaka čast, ali vi sami između sebe nikada).

Ovo što si napisao je vrlo važno. I pohvalno. Važno je jer smo kršćani i kao takvi trebamo se ponašati kršćanski jednako bez obzira da li smo u crkvi, na ulici ili na forumu. Ili jesmo ili nismo? Ako je Bog centar naše duše, onda bi naše misli, osjećaji, djela trebala proizlaziti iz tog Centra, a ne s periferije, od vanjskih podražaja i izazova.
Međutim, znamo da to nije uvijek lako postići i lako se prijeđe granica. U svakom slučaju, dobro je da se ograđuješ od onoga što napiše Laodikeja (Tripo, kainos...) kad pišu izrazito kao sektaši, s namjerom da vrijeđaju, ponize, pakoste... Ti si razboritiji i strpljiviji, i bolje se kontroliraš. Hvala Bogu!

Da li se mi podržavamo bezrezervno? Glede nauka Katoličke Crkve, DA! I ne može biti drukčije.
Što se tiče same forme pisanja...ha, ne znam. I Slap i DarthShone poznaju dobro temu. Ako su izazovi veliki i odgovori će biti teški za uho. Znaš, dok god se izdižete nad druge, bit će nekoga da vas spusti.

Ja se ne slažem s osudom bilo koga, jer "sud je Božji". U prvom redu ne prihvaćam adventističku osudu svih drugih kršćana i svega što je drugačije od vašeg, jer upravo to meni je dokaz koliko radite krivo. I tako shvaćam Slapove ili DarthShoneve postove kad pišu o prijevarnom/sotonskom duhu među vama.

Natrag