Ja sam prijavio Stvarnoslapa, i to "za vredjanje licnosti, i otvaranje pregrst tema za napad na Adventiste i Ellen White"
Ja nikada nisam nazivao Rimokatolicku crkvu "kurva" ali jesam samo jedan put nakon konstantnih napada na Adventiste - objasnio taj biblijski izraz koji je pomenut u otkrivenju za odredjenu organizaciju koja deluje u svetu, i u biblijskom i istorijskom kontekstu ukazao - da je to Rimokatolicka crkva.
Dakle, to postoji u bibliji.
Ne treba to stalno naglasavati niti se time baviti, ali Hriscanin treba sa tom biblijskom istinom da bude nacisto, da zna ko je ta "kurva ili bludnica" u bibliji.
Sam taj izraz u nasem prevodu je izvestacen, i u bibliji ne postoji u tom obliku.
U bibliji taj izraz ima ima drugaciji prizvuk, i oznacava zenu koja cini preljubu.
U ovom slucaju to je duhovna preljuba, ili konkretnije receno to je "kompromis"
Pa tako, u otkrivenju crkva ili crkve, ili pak pojedinci koji prave kompromis bilo koje vrste, oni su bludnice, i cine duhovnu preljubu.
Naravno, treba prestati sa svim sukobima, a ja sam svojevremeno otvorio i dve teme u tom cilju, smirivanja tenzija, i zajednickih molitvi.
Ali neki su cak izjavljivali "to je lepo, ali mi ce mo nastaviti po svom"
A skoro je neko izjavio "eto oni se uzdaju u moderatora da ce ih spasiti od iznosenja istina o njima"
Kojih istina to smo videli, vadjenjem iz konteksta tudjih reci i izjava, i namernog izvrtanja, a potom kada se to obelodani - upucivanjem uvreda.
Svi jesmo Bozja deca, ali pre bi se reklo "vrlo buntovna i bratoubilacki ideoloski nastrojena jedni prema drugima"