Nisam strucnjak za fiziku i hemiju,ali cu dati ovde neka moja vidjenja na ovu temu iz sopstvenog iskustva. Sa recimo 1500 V i 50 mAbi samo grejao vodu,nista vise.Sto se tice pulsne elektrolize,treba zanemariti sheme koje se daju navodno kao Meyer-ove,jer vecina njih ne radi,a onaj manji broj koji radi,ne radi to sto treba da radi.Ima tih oscilatora mali milion na netu koji dokazano rade samo se koriste u druge svrhe,tj,Meyer nije izmislio vrucu vodu,osim sto je otkrio frekvenciju koja dovodi atome vode u rezonanciju,a mislim da ni to nije sam otkrio,posto je Tesla vec o tome pricao, ,pa se spekulise koje su to frekvencije.Probao sam sa svakojakim frekvencijama i dobio fine rezultate,samo nisam eksperimentisao sa onim frekvencijama o kojima je pricao Tesla i njegovi zaludjenici.To je frekvencija oscilovanja planete zemlje,a to je izuzetno mala frekvencija.A i ako je nadjem,znace te koja je,sigurno ce biti zemljotresa hahah
.Sto se tice same celije,pravio sam nekoliko vrsta i najbolje se pokazala ova poslednja sa 9 ploca,gde je jedna anoda u sredini,dve katode na krajevima i pet "slobodnih" ploca,tj. ploca koje nisu povezane.Probao sam da povezem na smenu katodu i anodu,pa je celija pocela previse da se greje,a kolicina gasa se povecala zanemarljivo.Sto se tice mene,trudim se da napravim sto efikasniju celiju,a sto se tice problematike nepovratnih filtera i ostalog,to cu da prepustim ljudima od struke,koji ugradjuju TNG u kola.