Problem sa ADSL-om
Pozdrav,imam jedan problem sa Telekom-ovim ADSL-om od 1 MB,verovatno nesto treba da se podesi na modemu,pa zato temu stavljam u Hardware...
Ovako koristim ovo od 22.Januara 2010 godine
Negde oko oktobra-novembra,nsiam siguran uzeo sam Speed-up uslugu i moj paket je povecan na 6mb,ali dok sam skidao maximalno je skidalo 230 kb/s
Nekoliko dana posle usluge te,pocelo je sledece :
Kada zazvoni telefon,ukoliko igram CS 1.6 preko neta,blago zalaguje internet,ili skroz zablokira,a na internetu samo vrti ono da ucitava sajt,ili mi se upali crvena lampica
Zvao sam ih,dosli su,nesto cackali,zamenili spliter...i rekli su mi da vise nema paket od 1 mb,vec 1.5 i to su sredili...
To je radilo nekoliko dana,dok nije opet pocelo
Onda sam ih svao rekli su mi da sam mnogo daleko od njih,i da to pravi problem,daleko sam mozda 2-4 km od centrale...
Onda sam pito ljude oko mene,komsije,druge koji imaju adsl....kazu da nema veze sa daljinom...
Pa sam pito prijatelja koji radi tamo,on kaze da to nema veze sa daljinom...
I moze li neko ovde da mi kaze u cemu je problem,jer treba nesto da se steluje,podesi....
I da dodam ovo,na spliter mi je bio prikljucen 1 fix telefon,na tu liniju,i 2 telefona na istu liniju,ali bez splitera,i to je radilo normalno 6 meseci i odjendom kad se javi na taj telefon,sece vezu....
I sad ne znam kako je to sve normalno radilo 6-7 meseci bez ikakvih problema,a sad ne :dntknw:
Pa bih molio ko god zna da mi pomogne...Pozdrav