WIN 7 MEMORY CARD PROBLEM
Pozdrav,
Na laptopu Asus imam instaliran Win 7 Ultimate-Service Pack 1, sa svakodnevnom ukljucenom nadogradnjom sa kojim kompjuterom spajam mobitel Samsung SGH D-880.
Muzicke mp3 fajlove sam i ranije kopirao sa kompa na memorijsku karticu u mobitelu i na starom mome xp-u unazad dvije godine sve do jucer. Sada mi se javlja problem. Kada kopiram muziku sa kompa na memory karticu te na originalnu memoriju mobitela i hocu to vidjeti na mobnitelu, te iste muzike na mobitelu nema, a kad spojim mobitel sa kompom muzika se vidi na memorijskim karticama mobitela i moze se slusati. Memory kartice sam vise puta formatirao sa kompa, sa mobitela, formatirao sam i mobitel, kopirao sam muziku sa usb sticka na mobitel i dalje muzike nema, skidao sam direktno sa interneta muziku te spremao na mobitelu, no i dalje je nema. Probao sam na drugi komp sa xp-om i dalje ista stvar. Staru muziku koju sam ranije sa mobitela kopirao na komp i kada je sada vracam ona se vidi, takodje kada kopiram slike sve je ok. E, kako sam sada ostao bez ideje pitam znalce za pomoc, u cemu je kvaka?
Unaprijed Hvala