Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
4
Hvala na ogovoru.Letencije mi nisu bitne,kao ni takt, 8 giga je dovoljno za sve moje vratolomije :)

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Bitno je brate, nije isto ako memorijski kontroler radi na 64-bit sabirnici i 128-bit (144-bit), drugo bitna je i frekvencija iste zbog brzine memorijskog kontrolera CPU-a (pretpostavljam da ces instalirati i3 III i5 III ili i7 III (Ivy Bridge), ako zelis iskoristiti pun potencijal istih), kod i3 i G serije brzina memorijskog kontrolera je 1066-1333Mhz (Sandy Bridge), a cena je ista, zato ti i kazem da uzmes onaj kit, jer je cena ista, a i latencije manje, pozzzz

Član
Učlanjen(a)
22.12.2012
Poruka
235
To je vec objasnjeno na sledecem linku:
Kod:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?182904-iptv-preko-kompjutera&

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.07.2012
Poruka
84
whistlerns, ni tu mi ne pokazuje da ga imam. Ali mislim da mi je nekad tu pokazivalo da ga imam i kad nije radio disk D.
Klagia, ni tu mi ne pise da imam disk D.

Član
Učlanjen(a)
20.10.2009
Poruka
7
Hvala ljudi na iscrpnim odgovorima i savetima, ali hard je riknuo upravo kada sam sve podatke sacuvao.Kupio danas novi, sve radi ok ali mi se pojavile dve bele kockice na desktopu, verovatno nesto nije dobro spojeno, kada krene s...., onda bas krene.Znate li sta bi moglo biti.Pozz!!

Član
Učlanjen(a)
16.10.2010
Poruka
22
instalirao sam na altos star win 7 ultimate x86, za sad radio kao sat, a ocena je 4.5.
U stvari 4.5 je grafika i ram meorija, inace sve ostalo je 5 i vise.
prezadovoljan sam, a tek ce moji biti, dok se pohvataju sa njim koliko brzo radi. hvala drugari na savetu za kupovinu

Član
Učlanjen(a)
01.12.2012
Poruka
236
Ako dobro vidim, Win 7 je napravio "sistemski rezervisanu" malu particiju od 100MB i on sam se nalazi na particiji od 74GB. Kažeš da postoji još jedna particija. Sistem je svakako ne vidi. Ja bih izvadio disk iz računara - pod uslovom da ne rušim garanciju i sl. Okačio ga na drugi računar i video šta će se pokazati. Ako drugi računar vidi particiju i možeš da joj priđeš bekapuj tvoju D particiju. Vrati disk u svoj računar i sa DVD uređaja pokreni instalaciju WIN 7. Izbegni reparaciju istema, kad dođe do izbora između upgradea i advanced opcija - odaberi ovo drugo. u nekom od narednih koraka pitaće te gde da instalira WIN 7. E tu pogledaj vidili se deo koji je sad u sistemu nevidljiv. Može biti unlocated, može biti neformatirana particija a može biti i da je sve ok. Virusi i ostala žgadija se po pravilu vezuje za OS i velika verovatnoća da ako je to u pitanju stvar bude ubijena ponovnom instalacijom sistema. Naravno sistem se instalira na particiju c onu od 74 GB koju kroz advance mod u instalacionom procesu formatiraš.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2012
Poruka
84
Izvinite, izgleda da je ovo hard dsik, a ne particija.

Kako da vidim da li je HD ili particija ?

Kad palim komp, komp mi nesto skenira i kad se ukljuci imam 2 nove particije :F i :D, koje nestanu nakon 10 minuta..

Poslednja izmena od urednika:
Natrag