Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Naravno da nije za bacanje,naročito stoga što AMD igra pametno - razvlači i najnovije procesore na stare ploče,prostim apdejtovanjem BIOS-a (tako se kaže : "Hvala,mi poštujemo vaš novčanik...!" mušterijama koje su njega odabrale)...za razliku od INTEL-a koji dere sopstvene mušterije k´o Aerosmit svoje grupi-devojke !!!
Na cemu, na vodenom ili vazdusnom? I koja ploca?E tu se slažem sa tobom. Ja i moja grupa overclockera smo na L2N sesiji uspjeli podići moj AMD Athlon X2 3800+ sa bjednih 2,0 GHz na 4,2 GHz. A jedini smo radili sa AMD i postigli smo najbolji rezultat u gradu i okolini.
Odlican review, lep procesor, ali ne bih ga uzeo ni da je 200e. Sve dok Microsoft i ostatak codding sveta ne optimizuje svoje softvere za ove zverke sto imamo na trzistu, kompanije kao Intel i AMD pucaju u prazno, jer dzaba arhitektura i od 16nm sa 32 jezgra ako glupi Windowsow DirectX ne ume to da iscedi kako treba i ako sa svakom novom generacijom dobijamo realna ubrzanja od samo 10 do 30%...Sjajan Processor, iskljucivo za profesionalni rad, za konvencionalne korisnike preskup i nepotreban.
i5-750 bi bio sasvim dovoljan za svacije potrebe i dzep, posto iskljucivo preferiram Intel, onda je je ovaj model veoma dobro resenje.
i7-980X je vrh desktop(server) procesor, nema mu ravnog, kao i po ceni od 1000 eura.