Član
- Učlanjen(a)
- 13.07.2012
- Poruka
- 429
Pa ubodi u slobodne 3.5mm konektore u USB kartice izlaz od zvucnika i to je to, rekao si da je USB 5.1 kartica, onda treba da ima 4 rupe 3.5mm, ako je to prava 5.1 kartica, ako je simulacija, onda imas samo dve rupe, jedna stereo i jedna mic.
ustvari trebao si kupiti stereo razdelnik, on je 3.5mm male (muski) i ide na izlaz i zvucne, a on ima dodatno dva stereo izlaza (rupe), da mozes prikljuciti 2 stereo uredjaja:
ili jos bolje:
ali ono sto mi nije jasno, tvoja ploca ima pravi 5.1 system, a kupio si USB audio karticu, sta ce ti ona, kada bukvalno imas 2 stereo izlaza preko 7.1 systema iz integruse (zeleni, narandzasti, crni i sivi izlazi na ploci), koji se veoma lako podesavaju u audio manager-u, tj, software-u za zvucnu Realtek-a.
dakle postavi da ti kartica radio kao stereo i onda mozes svaki izlaz koristiti posebno kao stereo izlaz, zeleni je po default-u stereo, narandzasti i sivi su rear i front (Software ce sam simulirati stereo) i crni je woofer, dakle, zeleni povezi sa linijom, a narandzsti povezi sa zvucnicima od kompa, samo ja neznam jel imas 5.1 sistem na kompu, 2.1 ili klasican stereo?
Slabo si objasnio sta imas i sta hoces brate, budi detaljniji, otkuda ja odavde znam sta ti imas zakaceno na komp?
Ovako... Imam na kompu 2 zvucnika+vufer i imam liniju koja je klasika sa 2 zvucnika! E sad me interesuje kako da spojim to sve da mi funkcionise u isto vreme! To sam hteo, ali evo snasao sam se! Spojio sam samo kako si mi rekao na karticu od kompa! ovu USB sam sklonio! U svakom slucaju hvala ti puno!