Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
Jeste da je tema stara, ali hajde da se ukljucim. Idi u neku auto perionicu i ponesi ceo racunar da ti neko izduva na kompresoru. Naravno, pre nego sto krenes sa izduvavanjem, obavezno pogledaj na dlanu da kompresor ne izbacuje malo vode koja ume da se kondezuje. Kada krene suv vaduh, slobodno sibaj po komponentama, ima i poslednje zrnce prasine da izleti. Ja to radim barem jednom mesecno i nikada nisam imao problema. Pozdrav!
Moze i tako ali obavezno pri izduvavanju drzi ventilator da se ne okrece posto ako ga pod pritiskom brzo zarotiras postoji velika sansa da ces unistiti lezajeve pa ce ti ventilator "tandrkati",a onaj kuler sa slike ima 4 zuba kojima je gornja plastika zajedno sa ventilatorom pricvrscena za ostatak hladnjaka i vrlo lako se skida najobicnijim srafcigerom...

Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
Ako nisi nista menjao taj procesor nije dual core nego poseduje "hiper threading" tehnologiju pa ga sistem vidi kao 2 procesora,ti modeli su pravljeni sa Pentium 4 procesorima...

Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
Ne vredi jer u servisima uzimaju u proseku oko 1000 dinara "za ruke" pa bi te izaslo duplo skuplje nego sto on kosta ;)

Sky

Član
Učlanjen(a)
05.10.2009
Poruka
1.647
Skenirao sam, ali i dalje kada otvorim bilo koju igricu na svakih 30 sekundi ili minut računar me vrati na Desktop.

To je kao da na svakih 30 sekundi ili minuta stisnem ALT+TAB ...

Neko drugo rešenje?

Sky

Član
Učlanjen(a)
05.10.2009
Poruka
1.647
Updejtovani su preko Driver Genius-a, ne verujem da je do drajvera.

Neki drugi odgovor?

Sky

Član
Učlanjen(a)
05.10.2009
Poruka
1.647
Moj je mnogo jači računar i može da podrži sve jake igre.....

Evo performanse računara

qBgBPgJ.jpg

Drugo rešenje?

Natrag