Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Neverujem da je do sistema posto nereaguje ni na dugme,a da li radi gasenje kako treba?Probaj da ga ugasis na dugme,samo pritisni kao prilikom paljenja i on bi trebalo da odradi turn off kao i kada ga gasis preko start panela...

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Pa bice brzi sa 2 jezgra a ako ti je buka problem kao sto dule rece kuler lako moze da se zameni.

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
23
add-ons

Nakon instaliranja Firefox 5.0 dodatak Fast Dial mi nikako ne radi.Ima li načina za pokretanje istog, ili kakav sličan njemu...Pozz...

Član
Učlanjen(a)
16.01.2010
Poruka
86
Gasi se normalno,jedino kada gasim preko ekrana radi to sporo jer guši sa neki updateom,pa dok ne završi...

Član
Učlanjen(a)
19.03.2010
Poruka
70
ok,uzeo sam ga na probu pa cu vidjeti lik kaze da nece toliko puhati sa ovim procesorom.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
14
Ja sam trazio pojacavac signala kablovske. Nasao sam da ih proizvodi par firmi kod nas, recimo Dual i Dipol. Ovi Dual imaju cenovnik na sajtu, malo je konfuzan (ima puno proizvoda pa zato) pa je najbolje da ih nazoves. Nisam ga jos uvek uzeo.

Inace, signal kablovske TV ne ide preko optickog kabla. Bar ja ne znam da je neko kod nas razvlacio opticki bas do u stanove.

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
time & date

Zasto na kompu od mog komsije vreme i datum se vrati na 01.01.2001. - 8.48PM kada god ugasi racunar?
Mislili smo da je nesto do onog slogiranog XP-a koji je imao,ali i sada kada smo ubacili Win. 7 isto se desava.Znaci,na instalu OS stavili smo Time zonu:Belgrade,i tu je sve uradjeno OK.Izvadili smo BIOS bateriju celu noc da stoji van,kada smo je vratili-opet isto!A to povlaci dalje probleme za sobom,kao na primer:

http://windows.microsoft.com/en-US/wind ... r-80072f8f

E sada,posto nas to uzasno nervira,da kada kog upalis racunar moras da doteras vreme i datum,a ja neznam kako vise to da otklonim,pitam vas.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
Sada malo odlazimo u off ali moram da ti odgovorim,druze ovo ti je skroz pogresan podatak,kada radis format ti BRISES sve podatke zato se i radi format da ne ostane nista i na hardu nemas nikakav prostor za odlaganje podataka ili slicno imas jedino boot sektor koji je posebno odvojen i nista vise.Plus da dodam da nema veze sta ti radis sa hardom (mislim na normalnu upotrebu) ti njemu tako nesmanjujes radni vek vec svaki hard ima redovan rok trajanja od nekih 100 - 150 hiljada radnih sati i posle toga on pocinje da se usporava,naravno uvek ima izuzetaka pa neki traju krace neki duze...

ponovo se ne slazem sa tobom.
Tvrdi disk - Wikipedija
procitaj princip rada pa mi reci kako je moguce nesto obrisati sto je magnetski upisano na plocu?
zar ti nikad nije palo na pamet kada vracas podatke sa nekim programima kao sto je recuva ili neki slican da iskopa fajlove sa hdd-a jos sa prvog operativnog sistema?
sta mislis zasto se mehanicka ruka pred kraj rada hdd-a pocinje strugati po plocama?
razmisli i procitaj vise detalja o hdd-ovima, a ti ako i dalje mislis da si u pravu onda me pokusaj malo bolje ubijediti ;)

Natrag