Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
dobro si izabro ali probaj rađe uzet seagate-ov hard hittachi je po meni sranje imo sam 3 komada sa svakim problemi.

Evo ti jedan hard

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
I ja bih te savetovao da uzmeš Seagate. Mada, ko zna? Ako je neko imao problema sa hitačijem, ne mora da znači da će se ponoviti i na drugom mestu, (mačka u džaku, fuck it... )
sve u svemu, Seagate važi za daleko pouzdaniji brend. Evo, ovaj moj od 250gb ata 133, da kucnem u drvo, nema nijednu anomaliju.

A star je, već 3 godine svaki dan radi... i dalje se ne čuje niti štekće.
Sve pohvale za Seagate.

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Svi se greju i idu preko 50 i kusur stepeni i svi su u startu brzi i tihi....

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
ma nije problem moze meni hard bit bucan i da se vise grije ali bitno da nema problema s njim bad sektora i ostalih problema

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Ja bih sebi sam da napravim kuciste od plexiglasa ili od aluminijuma obadvije komponente su mi dostupne,ali ne znam kako da to uradim nigde ne mogu da nadjem neko detaljno upustvo kako da to izradim.Pa bih molio sve forumase ako je neko naisao na takvo upustvo da mi ga prosledi,ja sam googlao i trazio ali nema nista slicno vecinom se samo prikazuju gotove slike izradjenih kucista a nigdje nema detaljnog upustva.Nebih ja da to sada izgleda nesto napucano ko svemirski brod vec da bude kvaliteno i funkcionalno od malo debljeg lima aluminijuma ili plexiglasa.

Gigabyte%20KM0616.web2preview.JPG

bigimg.jpg

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
103
I po meni je od ova dva sto si napisao bolji LG, sta vise, i ja nameravam da kupim taj u skorije vreme, svidjaju mi se karakteristike, koje su dosta dobre, garancija 3 godine, 21,5 inc dijagonale sto je super, a i cena je sasvim ok..

Natrag