Uzeo sam napajanje LC Power Lc6650gp3 , sve radi normalno , kad ugasim komp napajanje poscne da pisti u pocetku jako i onda sve tise i tise, kad napajanje ugasim nazad na dugme pistanje prestane, ali u toku rada nista nepisti samo kad se ugasi komp , jel neko zna sta to moze da bude, napajanje sam uzeo pre dva dana ???
Tvoje napajanje je ovo:
LC POWER
Silent Green Power LC6650GP3 650W
Piste zavojnice. Cest problem kod napajanja srednje i nize klase, posebno je to bilo izrazeno kod uredjaja zasnovanih na FSP ( Forton/Source Power ) masinama nize klase, isto je recimo i sa OCZ-om ( ona najprodavanija od 500W i 600W ) dok je recimo u visoj klasi ( koji radi sam OCZ tacnije Power and Cooling ) taj problem totalno nepoznat
Problem nije lako resiti, tacnije bez otvaranja samog napajanja nemoguce, samim tim i gubitkom garancije, treba zatopiti zavojnice termoizolacionim lakom ili pak obicnim acetonom. Reklamacija ti verovatno ne bi pomogla jer je to generalan problem, kao sto rekoh ne samo kod LC-a.
Osim iritiranja to ne utice na sam rad napajanja niti pravi neku smetnju na izlazu. Inace cuje se to i kada masina radi, ali je nivo buke tada visi pa nije primetno.
I da dodam na kraju ako odes i zamenis za drugo isto napajanje moze da ti se desi isti iritirajuci zvuk pistanje posle gasenja racunara.
Najbolja napajanja na svetu su CORSAIR i CHIEFTEC sa njima ti se ovo nece dogoditi.
CHIEFTEC
APS-650C 650W
CHIEFTEC
CFT-600-14CS 600W
CORSAIR
CORSAIR
650HX 650W
CORSAIR
400CX 400W