Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
Ovako brate, imas dugmice na prednjem panelu monitora, udji u meni, idi u image settings i pritisni auto adjust(najbolja opcija), najverovatnije da nisi instalirao software za monitor, pa nece automatski(mada bi trebalo) da podesi horizontalnu sirinu slike.
Ili da manuelno podesis na positioning, pa na horizontal, pritiskajuci + ili -, pomerace se slika.
Jel` ti ne secka vise slika?
Javi sta si uradio

na kojem prednjem panelu monitora objasni ne razumem

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Na samom monitoru u donjem desnom uglu ili sa strane(bocna strana monitora)ili na donjoj bocnoj stranici monitora, napipaj dugmice(svaki monitor ih ima i uradi kako sam ti rekao u proslom postu.
Kako ne mozes da ih vidis ja tebe na razumem...(zezas me).

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
čisto sumnjam da nije podesio monitor.vjerovatno je loša piratska igrica upitanju.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
Na samom monitoru u donjem desnom uglu ili sa strane(bocna strana monitora)ili na donjoj bocnoj stranici monitora, napipaj dugmice(svaki monitor ih ima i uradi kako sam ti rekao u proslom postu.
Kako ne mozes da ih vidis ja tebe na razumem...(zezas me).

koje dugmice objasni malo bolje idem u taskbar jeli

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Ma kakav taskbar jbt, pa nije ti monitor valjda providan, kao na TV-u imas dugmice i tu podesis sve, jel` to problem neki.
Ja jos nisam cuo da neki monitor nema dugmice ili da se ne vide.
plasticni Okvir oko slike koju gledas

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
ima samo u picture - brightness . contrast , gamma

u color preset - red , green , blue

uposition - horisontal 50 . vertical 50.

tracking - clock . phase . shapness

setup - language - english , horisontal 50 , verical 50

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Nadji opciju u settigs AUTO ADJUST, mora da ima.
I proveri podesavanja na grafickom driveru, stoji ti u taskbaru kod sata(zelene boje oznake za nVidi-u).
I namesti na Centar.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
nije valjda da monitor nisi podesio.koliko sam ja shvatio tebi grfička neće da pogura neke igre ,još ako su piratske može biti i većih problema sa takvom grafičkom.

Natrag