Gde mogu da nadjem dok. film o Led Zeppelinu,i pesmi koja navodno govori o satani?!!?

Da li mislite da je istinita prica i pretpostavka o pesmi Stairway to Heaven?

• Total voters
    15
Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Jeste Ciro80,mislim da si u pravu!
Evo sta se meni desilo....resila sam da ih poslusam za Grand u cilju ciscenja moje duse i naisla na pesmu 'Moj zivote dal si ziv' , slusala je i to ne u rikverc i sada sam jako tuzna,pesma me je pogodila toliko da nekako vise i nemam zelju za zivotomwacko2.
I sada se pitam: Ko su zaista Sumadinac I RollMilan?Da li nam oni sigurno zele dobro jer su mi definitivvno pogresan savet dali?

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Pumakel nn to je tipična apstinentska kriza, imaš fizičke i psihičke reakcije jer si prestala da konzumiraš one drekavce i počela da slušaš prave stvari. Treba samo da izdržiš. Auu ti još nisi promenila avatara ? Šta to radiš , pa nije ni čudo što te prave stvari rastužuju. Kažem ti za tebe postoje neke šanse da se izvučeš jer samo kolutaš očima, a za ćiru nažalost ne, on je već isplazio jezik , pogledaj mu post.

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Ali R`n`R stvarno čudno utiče na ljudski organizam. Jedan lik živi u stanu iznad mene. Stalno moram osigurače da čupam kad hoću da učim. Taj sigurno nije normalan. Stalno u crnom, duga kosa i to je pere jednom godišnje, nikad ne izlazi napolje. Pa sad vi meni recite da taj lik nije pod uticajem satane.

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Pumakel samo ne odustaj tako lako mi smo sa tobom.Promeni avatar i stavi nekog GRAND prvoborca i videces kako ti povratak na pravi put lako ide.Da bi ponovo postala uzorno celjade pozeljno je da uz slusanje GRANDa procitas neku knjigu J.Radusinovic ili cak I.Bjelice.
Ciro dete,bojim se da je za tebe prekasno,ovi tvoji napadi histerije su me iskreno zabrinuli,mada obzirom da si upotrebio izraz NAJGLUPSI cini mi se da se blagi znaci oporavka vide kod tebe.
Takozvani tntboy koji se lazno predstavlja kao urednik je u stvari zloglasni spiun CIAe ubacen na forum u cilju sirenja dezinformacija i zavidjenja mladih na pogresan put.
Sendi ne odustaj lako i nastavi da slusas GRAND pa ces videti da posle nekih 1436784890 preslusavanja pesme dobijaju smisao.(Pozeljno je da se za to vreme uzdrzavas od hrane i sna)

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
tntboy ja se sa tobom slažem , nažalost neki na ovom forumu su pošli putem tvog komšije, eto recimo ćiro. On tako pada u trans pa ne zna šta priča a još svira tu satansku muziku. Evo sad ću da vam ispričam slučaj Emily Rose.
Ona, Emily Rose je bila normalna osoba kao i sve druge devojke. Dobar đak, primerna u radu , svi su se ponosili njome, naročito roditelji. Bila je član muzičke sekcije i počela je da svira gitaru . Zavolela je i sve više slušala Rock. Niko ništa nije primećivao.Naročito joj se sviđala pesma Stairway to heaven od Led Zeppelina.
Vremenom primetili su promene u njenom ponašanju . Postajala je rasejana , počela je da gubi stvari , kad je neko nešto pita ona kao da nije prisutna . Njen pogled je prolazio kroz ljude. I to je trajalo neko vreme sve dok nije počela da dobija histerične napade i pada u trans. Roditelji su u početku mislili da je u pitanju prolazna stvar, a kad je đavo odneo šalu već je bilo kasno tako da ni lekari ni sveštenici nisu mogli pomoći. Jadnica, umrla je u najgorim mukama te 1976 godine. Evo pustiću originalne audio snimke opsednute Emily Rose. Umesto njenog čuje se glas samog satane.
[YOUTUBE]tcv70bOMF24&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
Ciro,ciro pa zar nisi cuo da je RNR izmislio sam satana.Naravno u njegovom sirenju na nasim prostorima najvecu krivicu snose masoni,komunisti,iluminati,podpomognuti ciom i Vatikanom.E sad posto si sam priznao da ti se pesma svidela doveo si sam sebe u veliku opasnost.Jedini lek da spases svoju dusu je da od sada slusas samo GRAND muzicare(narocito Baju aka.Mali Knindza) i da pratis farmu minimum 6 sati dnevno.Uz to pozeljno bi bilo da sledece delove odece javno spalis:starke,vijetnamka,rokerica,martinke,leviske.Umesto toga nabavi jedan lancic sa krstom(sto je veci i skuplji krst to bolje jer je opste poznato da je za spas ljudske duse najvaznije da nosis ogromnu zlatnu krstacu oko vrata a ako ne verujes pitaj nase narodne pevaljke).Uz to trudi se da u recenici bar jednom upotrebis:pzi brteee i spasenje ti je na dohvat ruke.Literatura nije problem jer postoji nebrojano autora koji dokazuju da na ovom nasem svetu nije najveci problem milijarde siromasnih,ratovi,katastrofe i svodjenje religije na biznis vec RNR.
kralju!!
svaka ti cast!!!

ziveo air max!!!
sutra palim vijatnamku!!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Eto vidite,sve se moze kad se hoce.Vladales zelim ti sve najbolje u tvom povratku na pravi put.Pred tobom je od danas mnogo GRAND hitova i knjiga I.Bjelice,samo napred i hrabro.

Član
Učlanjen(a)
27.01.2010
Poruka
10
To niko od nas ovde ne zna,moguce da je istina,ali ja jednostavno ne mogu bez dokaza da poverujem u to!!Led Zeppelin je imao toliku slavu da je bilo ko mogao da pozeli da ih unisti,pa je mozda neko odabrao njihovu najpoznatiju pesmu,da od njih napravi sataniste,ali i dalje ne znam sta da mislim!!

Natrag