A Isus kaže apostolima: Mt 28,20: "I evo, ja sam s vama u sve dane - do svršetka svijeta."
Evo. Po tebi Isus boravi s "Kasperima".
Hmm, na stranu to što je Isus ovde govorio u širokom kontekstu, te su dani koje je pomenuo odnosili na svo vreme do kraja vremena, dakle i nakon telesne smrti Apostola, no čnini mi se da ovaj kome odgovaraš kao po nekom nepisanom pravilu ponavlja adventistima tako svojstvenu hulu,
negiranje Božanstva Isusa.
OK, Isus laže kad kaže svojim apostolima: "I evo, ja sam s vama u sve dane - do svršetka svijeta."
Tko mu je kriv kad nije "pročešljao" Mojsija kao i ti. Ništa, zabavit će se Isus s Kasperima.
Upravo sam dobio potvrdu, od tri hule koje Isus pominje, oni, adventisti imaju sve tri. Odricanjem Božanstva Sinu, odriču Božanstvo Ocu. No, kao što već znamo, te se hule po rečima samog Boga opraštaju, ali treću im Bog oprostiti neće, jer u svojoj oholosti
hule na Svetog Duha.
Prvo, pripisuju Njegove epitete smrtnoj ženi udarenoj u glavu, osobi koja je govorila blasfemije, drugo Knjigu koja je nastala pod Njegovim uticajem tumače suprotno od onoga što je On kroz svoju Crkvu učio i treće, što pečati presudu, koriste Sveto Pismo da bi opravdali komadanje nerođene dece u svojim bolnicama.
Aha, sada mu Isus laže? Ok, samo potvrđuju konstataciju ko su i kom "bogu" služe. Idemo dalje.
Mojsije? Ahahahahahahahaha. Zna li on ko je
govorio Mojsiju? Zna li? Ne, to nije bio njegov "Mihael", nego YHWH, koji će kasnije po Svom Ruah Ha Kadosh postati čovekom, dakle isti onaj koga on, Tripo, naziva lažovom.
Ok. neka im bude. Svi su ovo videli. Uz sve to ništa me ne čudi od onih kojima je smrtna žena isto što i Sveti Duh.