- Učlanjen(a)
- 22.10.2016
- Poruka
- 122
Oni na temi: "Gde idemo posle smrti?" pišu o klanju, ubijanju, silovanju, pljačkanju, zakonu ljubavi ?!?
Jel to zakon foruma?
Pišete bezveze off topic i nitko vas ne ometa. Za vas je ovaj forum raj a ban bi vam bio pakao.
Danas većina ljudi poslije smrti ide u frižider pa na obdukciju pa opet malo u fržider i onda u grob, netko bude spaljen pa mu pepeo stave u urnu ...
To je ono što se sasvim sigurno događa sa većinom ljudskih tijela danas.
Prema nekim (nikako dokazanim) tumačenjima ljudske duše neke idu u raj, neke u pakao, neke u čistilište, neke u nekakav tzv. limbo, neke se reinkarniraju, itd., i tome sl.
Ljudi svašta vjeruju i to je sve super, dok ne počnu uvjeravati sve druge oko sebe.
Vjeruj i pusti druge da vjeruju, ... ili ne vjeruju.
Zašto drugima namećeš neko svoje vjerovanje?
Da sam ja Bog, moja prva božja zapovijed bi bila:
1/ Ne budi dosadan!
A imao bih samo dvije, druga bi bila:
2/ Poštuj zapovijed broj jedan!
I ovdje bi neki gorjeli u paklu, tj. bili bi banovani.
Jel to zakon foruma?
Pišete bezveze off topic i nitko vas ne ometa. Za vas je ovaj forum raj a ban bi vam bio pakao.
Danas većina ljudi poslije smrti ide u frižider pa na obdukciju pa opet malo u fržider i onda u grob, netko bude spaljen pa mu pepeo stave u urnu ...
To je ono što se sasvim sigurno događa sa većinom ljudskih tijela danas.
Prema nekim (nikako dokazanim) tumačenjima ljudske duše neke idu u raj, neke u pakao, neke u čistilište, neke u nekakav tzv. limbo, neke se reinkarniraju, itd., i tome sl.
Ljudi svašta vjeruju i to je sve super, dok ne počnu uvjeravati sve druge oko sebe.
Vjeruj i pusti druge da vjeruju, ... ili ne vjeruju.
Zašto drugima namećeš neko svoje vjerovanje?
Da sam ja Bog, moja prva božja zapovijed bi bila:
1/ Ne budi dosadan!
A imao bih samo dvije, druga bi bila:
2/ Poštuj zapovijed broj jedan!
I ovdje bi neki gorjeli u paklu, tj. bili bi banovani.