Član
- Učlanjen(a)
- 16.12.2012
- Poruka
- 954
Verska mržnja se proteže kroz čitavu istoriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Žena kurva (otpala crkva) je pijana od krvi svetih i od krvi svedoka Isusovih!
Rev 17:1 I dođe jedan od sedam anđela koji imahu sedam čaša, i govori sa mnom govoreći mi: Hodi da ti pokažem sud kurve velike, koja sedi na vodama mnogima.
Rev 17:2 S kojom se kurvaše carevi zemaljski, i koji žive na zemlji opiše se vinom kurvarstva njena.
Rev 17:3 I uvede me duh u pusto mesto; i videh ženu gde sedi na zveri crvenoj koja beše puna imena hulnih i imaše sedam glava i deset rogova.
Rev 17:4 I žena beše obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragim i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svog;
Rev 17:5 I na čelu njenom napisano ime: Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.
Rev 17:6 I videh ženu pijanu od krvi svetih i od krvi svedoka Isusovih; i začudih se čudom velikim kad je videh.
Ako iko nekog mrzi tosi ti i tvoja nauka , punsi bjesa i zloće , i tibi u raj
Evo njihova logike mrtvi u Hristu idu blizu Boga, onda ih po njima Bog vraća u grob da ga čuju da im da tijelo i opet ih vraća gore.
Ovo štosi sad spetljao ,i zmrljo ni sam Bog nemere raspetljati
Evo njihova logike mrtvi u Hristu idu blizu Boga, onda ih po njima Bog vraća u grob da ga čuju da im da tijelo i opet ih vraća gore.