Gde idemo posle smrti?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne, Isus nije rekao da će tog Petka biti u raju, već da će biti u raju "ZAISTA TI KAŽEM DANAS, BIĆEŠ SAMNOM U RAJU" stvar je u prepisivanju biblijskih tekstova.

Hoćeš reći da prije vas adventista nitko nije znao grčki jezik!? Daj se malo uozbilji.

Ako je Isus rekao da će tog Petka biti u raju - U TOM SLUČAJU je Isus slagao, jer tog Petka nije otišao u raj, kao što je i rekao na više mesta.

Isus je i Bog, i on je i tog petka bio i kod Oca i sa onim razbojnikom. Zar hoćeš reći da je Bog "spavao u grobu"?

Učenje biblije je da verni ne odlaze u raj odmah nakon smrti, već kada Isus dođe nakon vaskrsenja,
Do tada SPAVAJU u grobu ( kako biblija kaže, i ne znaju ništa šta se dešava ni na nebu ni na zemlji, ne slave Boga, ne vide njegova čudesa, ne pominju istinu, Bog ih ne vidi..itd, što sve piše u bibliji od navedenog.

Ti zaista tvrdiš da je Bog Isus "spavao u grobu"!? Tko te ovako pouči?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Poučio me Gospod Isus i njegova reč.

Ako je Isus bio kod Boga nakon smrti, onda je on lagao da će UMRETI za ljudske grehe.
Onda Isus nije nikada stvarno umro već je prešao iz jednog agregatnog stanja u drugo, oslobodio se tela, što okultisti smatraju istinskom radošću.

Dakle, to su u tvojoj projekciji u tom slučaju dve Isusove laži.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Poučio me Gospod Isus i njegova reč.

Ako je Isus bio kod Boga nakon smrti, onda je on lagao da će UMRETI za ljudske grehe.
Onda Isus nije nikada stvarno umro već je prešao iz jednog agregatnog stanja u drugo, oslobodio se tela, što okultisti smatraju istinskom radošću.

Dakle, to su u tvojoj projekciji u tom slučaju dve Isusove laži.

Je li Isus Bog? Ako je, gdje je Isus Bog bio dok je Isusovo ljudsko tijelo bilo u grobu? Je li i Isus Bog "spavao u grobu"?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da, umro je i spavao u grobu kao svi ljudi, sve je bilo umrtvljeno i bez žiovota, jer je to bila cena čovekovog otkupa - potpuni prestanak života.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Apsolutno, i Isusova telesna i Božanska priroda, jer prozirna materija koja bi nakon smrti tela nastavila da živi nakon smrti tela ne postoji, i prema tome Isus nije mogao biti živ nakon smrti tela.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Apsolutno, i Isusova telesna i Božanska priroda, jer prozirna materija koja bi nakon smrti tela nastavila da živi nakon smrti tela ne postoji, i prema tome Isus nije mogao biti živ nakon smrti tela.

Znači, Bog je umro po tebi. Zarobila Boga "prozirna materija", pa je i Bog "odspavao u grobu". Svašta se od tebe može naučiti.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Naravno, Bog je umro za lkjudske grehe, sam tvorac se spustio iz slave i ušao u grob za spasenje ljudi..Amin!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Stvarno nisam ni skužila, piše UPLOADER , kako kod mene vele , nek me dragi Bogek vužgi ak znam zakaj . Ja mislim daje to zato što volim švrljati po forumu ,i stavljati filmove , serije ,crtiće , i to nema veze sa forumom religija . Tobi nam mogao objasnit urednik Jurivaka. Ja mislim da je zbog toga možeš pogledat na
http://serbianforum.org/threads/lud-zbunjen-normalan-2014-8-nova-sezona.568344/
http://serbianforum.org/threads/njemacki-odredi-smrti-sinkronizirano.575049/
http://serbianforum.org/threads/fbi-istraga.503120/

Zanimljivo, nisam znao da mozemo biti i nagradjeni, ali to je lepo :)

Natrag